Dodaj do ulubionych

przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej

01.01.09, 17:27
witam,od wrzesnia syn idzie do przedszkola i najblizej nas znajduje
sie przedszkole nr 39,czy sa moze osoby,ktorych dzieci chodza do
tego przedszkola i moga powiedziec cos na jego temat (czy w ogole
jest godne polecenia,jak wygladaja oplaty,jaka jest opieka nad
dzieckiem itp) z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam
A przy okazji Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku
Obserwuj wątek
    • Gość: jula Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 13:54
      Miałam tam praktyki, przedszkole jest bardzo fajne. Panie miłe. W
      opłaty mnie nie wtajemniczali, ale atmosfera bardzo przyjazna.
      • aneta1877 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 05.01.09, 13:55
        ekuje bardzo za odpowiedz,jesli ktos zna jeszcze te przedszkole to
        prosze o opinie.
      • Gość: sokółka Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.09, 21:17
        Witam
        Przedszkole jest super moja córa chodziła tam 3 lata,i była bardzo zadowolona.Do
        teraz wracając ze szkoły idzie odwiedzić Panią Dyrektor(niesamowicie pozytywna
        osoba)Jak i inne Panie wychowawczynie i cała kadrę pomagającą w przedszkolu.Sale
        są czyste i zadbane.Posiłki bardzo smaczne.Dbają o rozwój dzieci są zajęcia z
        rytmiki.język angielski i religia.Co do opłat są zależne od ilości posiłków.Ale
        to najlepiej wyjaśni Pani Dyrektor.Polecam z czystym sumieniem!!Pozrawiam
        • niutka19 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 29.01.09, 00:01
          Niech to zostanie tajemnicą- szkoda, że tylko na forum możemy
          pogadać:))pozdrawiam pa.
          • sokolik1976 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 29.01.09, 18:21
            Dlaczego możemy pogadać tylko na forum?
    • niutka19 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 06.01.09, 15:42
      Jest to najlepsze przedszkole pod słońcem,fajna kadra,super
      atmosfera,tam wychowały się trzy moje córki,odnośnie opłat proszę
      się skontaktować z p.dyrektor,ona poda opłaty jakie obowiązują w
      danym roku-pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
      • niutka19 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 24.01.09, 20:24
        Pozdrawiam Sokółkę hehe serdecznie:)
        • Gość: sokolik1976 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej IP: *.ip.netia.com.pl 28.01.09, 20:51
          Dziękuje niutko19;)
          Ujawnij się kim jesteś??
          Pozdrawiam
          • niutka19 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 29.01.09, 21:27
            No a jak inaczej?
            • sokolik1976 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 30.01.09, 10:55
              Hmm..gg.meil..telefon..osobiście...chyba że to jakaś pomyłka i mylisz mnie z
              kimś innym..
              • niutka19 Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 30.01.09, 14:16
                Ja tylko przesłałam pozdrowienia:)
    • Gość: gość Przedszkola w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:11
      Zapraszam na stronę z przedszkolami z Katowic. Można tam znaleźć bardzo dużą ilość tego typu placówek z każdego miasta. Ponadto lokalizacja jest pokazana na mapie więc można zobaczyć jak daleko jest ono od domu.
      • lolek1021 Re: Przedszkola w Katowicach 06.08.09, 12:17
        Ten link nie działa. Możesz go zaktualizować?
        Kto dodaje przedszkola na tej stronie. Ja chciałbym zarekomendować
        Klub Malucha Guziczek: www.guziczek.info.pl
        Pozdro
        Lolek
    • Gość: Ania Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:17
      Mój syn Piotruś chodziła do tego przedszkola jest wspaniałe panie są super do
      dzisiaj wspomina mile panią Halinkę , która go prowadziła jak również panią
      Dyrektor i cały personel. Polecam gorąco to przedszkole.
    • Gość: Bartosz Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.21, 11:00
      Napiszę tak tragedia nie wiem dlaczego rodzice posyłają tam swoje dzieci! zero jakiejkolwiek interakcji z dzieciakami nauczycielki o ile są na zmianie siedzą za stołem i maja pretensje że dzieci w ogóle się bawia ! Wiekszość czasu pilnowane przez woźne/ panie sprzątaczki lub konserwatora !!!! ludzie bez pojęcia o opiece nad takimi dziecmi ! Na wszystko zezwolenie od P Dyrektor która niczym się nie interesuje pelen mobing i szantaż wśród pracowników nauczycielki zwalniane dyscyplinarnie bo się buntują i nie chcą ulegać P Dyrektor RODZICE OBUDZCIE SIĘ! podpytajcie swoich dzieci czym się zajmują w przedszkolu co dziś robili kto ich pilnował ! jedna nauczycielka szczególnie agresywna dla dzieci mam wraźenie ze przychodzi tam za kare jeden wielki chaos i burdel ludzie z osiedla wiedzą co się tam dzieje i kto mądry nie pośle tam dzieci zero rozwoju tylko wegetacja żeby przechować dziecko pare h i do domu UWAZAJCIE na swoje pociechy !
      1
      • Gość: Andrzej Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej IP: *.213.216.91.ip4.netico.pl 09.03.21, 11:21
        Mam zupełnie inne zdanie o tym przedszkolu, jesteśmy bardzo zadowoleni.
        Proszę nie wprowadzać ludzi w błąd!
        Wspaniałą dyrektor zawsze usmiechnieta i pomocna. Proszę właśnie popytac ludzi z osiedla jak bardzo rozwinęła przedszkole nr 39
        Jak dla mnie najlepsze przedszkole w Katowicach wiec bardzo dziwi mnie ten wpis
    • marlena.koternicka Re: przedszkole nr 39 na ul.gliwickiej 23.02.21, 19:43
      Przyjazne panie, małe grupy. Polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka