ktuluu 11.01.09, 10:57 WItam chciałbym sie dowiedziec czegos o firmi TEAM MAX z katowic od osób mających styczność z ta firmą. za wszelkie info z gory dziekuje. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrzyś Re: Team Max international katowice IP: *.tsi.tychy.pl 11.01.09, 10:57 ja równiezjestem zainteresowany ta firma??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Team Max international katowice IP: *.tsi.tychy.pl 11.01.09, 14:53 widzę ze niek o tej firmie nie słyszał ...podobnie jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Team Max international katowice IP: *.cg.shawcable.net 13.01.09, 04:46 Witam. Mam na imie Pawel zyje w canadzie i wiem cos o MAX INTERNATIONAL. Otoz jest to firma zajmojaca sie dystrybucja 3 prodoktow ktore tak na prawde patrafia zmienic zycie pod wzgledem zdrowotnym i finansowym dlatego postanowilem dolaczyc do TEAM MAX Szybko przekonalem sie ze Produkt MAX GXL dziala, jest na prawde niesamowity,a po kilku tygodniach zarabiam na tym biznesie amerykanskie dolary Mnostwo iformacji znajdziecie na stronie www.maxgxl.com albo napiszcie do mnie na Pawel.szczepankiewicz@gmail.com udziele odpwowiedzie na wasze pytania pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N. Re: Team Max international katowice IP: *.chello.pl 31.01.09, 09:08 zatrudniaja ludzi do chodzenia po domach.celem jest podpisanie umowy z opertatorem sieci telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś