Gość: R IP: *.chello.pl 04.02.09, 20:48 Tylko na deRbach nie zejdzcie z boiska ze strachu .Otrzemy wam pozniej lzy po porazce , bez obaw . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dr Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.proxnet.pl 04.02.09, 20:52 ahhh smrodku wy i ten wasz niebieski swiat od niebieskiego zakopanego przez niebieską warszawe po niebieskie pomoże MASAKRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.ekspres.net.pl 04.02.09, 21:14 Chciołeś pedzieć niebieski SMrodlawy świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATTOWITZ FRONT Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: 62.206.54.* 05.02.09, 13:30 Niy zapomnij : NIEBIESKI MADRYT, NIEBIESKI NEW YORK i ... HEHEHE - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.ekspres.net.pl 04.02.09, 21:12 Bydą zasłaniać gymby ale ze SMrODU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO ROBOTY!!! Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 21:29 Jo chyba wiem czemu wy tyla godocie o tym smrodzie. To po prostu wasze życie: miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,6225031,Na_dworcu_w_Zabrzu_gorzej_niz_w_oborze.html To nie siedzieć przed netem, tylko sprzątać ten chlew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.ekspres.net.pl 04.02.09, 21:50 Róża Czerwona !! Biało Kwitnie bez !! Nic tak nie śmierdzi jak CHORZOWSKI PIES !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Hymn kibiców Górnika IP: *.gprs.plus.pl 04.02.09, 23:49 Nie jem cały tydzień, na targu brakło szczew. Na derby mnie nie stać, a na dworcu chlew. Majtek nie zmieniam, Z gęby śmierdzi mi. Ruskie noszę barwy, majster mi się śni. Żyd mnie ubezpiecza, składki ma wysokie. Krupniok to mój symbol i limo pod okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Hymn kibiców Górnika IP: *.ekspres.net.pl 05.02.09, 10:48 Żydy to wasi bracia KU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.stk.vectranet.pl 04.02.09, 23:19 Se otrzyj odbyt tinky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabol no to wracać wszystkie zadania przecwiczone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 09:32 i teraz smRody jak przekupicie sendziego i zas beda czerwone kartki dla naszych to macie byndzki ( były trzy derby i za kazdy razem kogoś niebiski sędzia wyzucał 1-Gołoś,2-Bajić,3-Bajić..stop spRzedawczykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: no to wracać wszystkie zadania przecwiczone IP: *.domainunused.net 05.02.09, 10:48 Nowaka też+ niesłuszny karny :) Szkoda, że grał wtedy jeszcze w Ruchu, a za ten mecz prędzej czy później do Wrocławia wezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: no to wracać wszystkie zadania przecwiczone IP: *.ekspres.net.pl 05.02.09, 10:50 Za co mu KU... SMrODLAWE Zapłacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale dowcip! Panienki z przybytku Allianza IP: *.domainunused.net 05.02.09, 11:09 Panienki lekkich umiejętności i słabego serca uciekły przed Serbami. Płochliwe są... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty 2:0 smiech IP: 79.191.203.* 05.02.09, 11:31 gUrnik co? 2:0 POLONIA BYTOM Pora aby spac do 1 ligi tam wasze miejsce z gksa bedziecie razem szlifowac sobie kamienie a pozniej mozna pomarzyć o diamencie. Kazdy dobrze wie ze gUrnik bity jest!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: 2:0 smiech IP: *.chello.pl 05.02.09, 11:48 jebane cykory-jebać żaboli ich cała Polska pie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: 2:0 smiech IP: *.ekspres.net.pl 05.02.09, 14:26 Jebane SMrODLAWE konfidenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.ekspres.net.pl 05.02.09, 14:34 Czym to zrobicie SMrODY TYM Dnym jeszcze Zając odejdzie i bydziecie KU... mniej niż zero BrUDNE patologusy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 14:41 Ja powiem tak na Śląsku jest tylko Ruch co było widać u nas w Krakowie mają najlepszą ekipe na Śląsku i to jest niepodwarzalne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.ekspres.net.pl 05.02.09, 17:29 Następny ŚMIErDZIEL niby Lajkonik z Krakowa popatrz to teraz KU... się pod Wisełka podszywają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Bijatyka przerwała sparing Górnika IP: *.ekspres.net.pl 05.02.09, 17:33 To może SMrODY Sztama z Lajkoniucholami, z jedną gwiazdą już trzymiecie żydowską a teraz pedalsko sie wom marzy BRuDASY Odpowiedz Link Zgłoś