tolo123 06.08.01, 17:34 Czy ktoś jest przeciw temu żeby zrobić takie spotkanie? Jeśli nie to gdzie i kiedy? Najlepiej oczywiście byłoby w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 12:47 tolo123 napisał(a): > Czy nie ma kurde chętnych? Moze by i byli- ale musisz ochroniarzy pozamawiac, coby sie chopcy po pyskach nie dali!!! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 12:49 Znam kilku "łysych", na ochraniarzy będą w sam raz się nadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:01 Obawiam sie , ze nie wystarcza- a sami moga sie wmieszac do "wymiany pogladow" Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:02 No niestety, trzeba wynając jakiegoś bodygara i będzie lepiej, albo zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:13 Po tym co tutaj czytam - czyli po fali nietolerancji polsko-niemiecko-slaskiej, chyba najmadrzej byloby zrezygnowac. Bo wyobraz, ze moglby sie spotkac np. Mesco z Andym :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:15 Tak, pewnie by się zaraz pobili. Z drugiej strony przecież to tylko forum i nie ma potrzeby się z tego powodu kłócić. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:33 hihi - wytlumacz to paru zagorzalcom Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:45 No cóż, niektórzy nie nadają się żeby tu być. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 14:17 Coz moza tylko troszeczke tolerancji i humoru a sprawa bylaby o wiele latwiejsza. Bo zabronic uczestnictwa w publicznym forum nie mozesz nikomu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:24 No tak, ale powinny być jakieś kryteria. Jeżeli je ktoś złamie wylatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:30 to wbrew zasadom demokracji- nie mozna wprowadzac cenzury. Ja zachowuje sie w ten sposob, ze po prostu na chamskie zaczepki, tudziez ublizanie nie reaguje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:32 Brak reakcji jest zły. Ja kieruję się zasadą "Wóz albo przewóz". Chce tu być to niech się dostosuje, jeśli nie potrafi to niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:34 Nie wiem jak jest u ciebie w niemczech. ale tu jest napewno inaczej, mario. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 16:21 Tolo- jak jest w Polsce - wiem doskonale. Zawodowo przebywam tam 2-3 razy w miesiacu. A w grudniu sie na stale przeprowadzam! I badz powazny- jak chcesz zabronic komukolwiek tutaj sie wypowiadac. To przeciez nierealne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 17:08 Niestety masz racje, to jest nie realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.stg.tli.de 07.08.01, 19:29 w kwesti formalny: jo sie z nikym niy byda bic. Jo sie niy bija jak mom szansa przegrac, a ze mom 165 cm i 55 kg moje szanse som zawsze sroge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reden Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:47 To i tak mosz sie dobrze, żeś niy jes taki szczupły jak Goering, blondyn jak Hitler i smukły jak Goebels... Jo wim że sie nie gorszysz że jo take gupoty sam wypisuja pra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.stg.tli.de 07.08.01, 19:52 niy chopie na ciebie niy. jak tam Kubus kopie? kaj robis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.stg.tli.de 07.08.01, 19:57 a propos pakujes sie jus? pamiyntos DDR tam tyla forsy poszło i co po 12 latach? , chopie życio ci braknie jak tak bydzies cekać. No chyba że cie weznom do syjmu "krasc i niy umiyrac" Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 20:05 Do Andy Jo wiem, ze sie prac nie bydziesz, ale mosz kupa zwolennikow, co by Cie w tym wsparli!!!! Bestoz sie boja. Pozatym- wiysz- po sznapsie w czowieku sie raptus odzywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reden Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:57 Andy! Fajnie że sie pytosz o mojego bajtla. Moja godo że łon już wnet wylezie. A chciołbych co by boł torman i sie we fusbal pykoł. Imie bydzie mioł po Wierzchowskim, teroz gro (na ławie siedzi...) w Werderze. A co do pakowanio sie to może i bych chcioł ale mie sam za mocno czimie... Musza placu pilnować. A jak bydzie jeszcze gorzi to sie nie bój, jo na mijim familoku mom tako dupno strzałka z napisem "Luftschutzraum" to moj spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: àndy Re: Spotkanie forumowiczów? REDEN IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 06:43 czimie cie? to nich cie pusci, to bola ino moja dobro rada. W jynzykach "obcych" tys zeej jes loblotany, to dobrze, uc sie chopie uc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 06:40 ale jo niy pija sznapsu od urodzenia, no moze kropelke, ale nic wiyny, skuli tego nikomu nic z moi strony niy grozi Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 08.08.01, 08:20 Wiesz, ale inne pijom i mogom byc podtne :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 08:49 Hi Mario! Co jo slysza - sie pszeprowadzosz nazot? Po jakymu - we Rajchu jes przeca tak fajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 08:52 Andy! Po lekku mom wontpliwosci zes Ty czowieku je ze Bytonia - 165 cm a 55 kg - tos Ty je chopie pol porcji - a synek slonski musi byc we barach szyroki, w ..... wonski.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 08:55 Hi Mario! Jo po sznapsie zech niy je raptus - jo popadom w melancholia - niy wiym czy znosz tyn sztych A.Dürera "Melancholie" abo rzezba A.Rodina "Mysliciel" - mogbych grac za model... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów?....Hamburg.... IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 09:24 przeproszom Hamburg zech cie niy pozdrowiol ale fajnie zes tu zas jes postura mom chopa slonskigo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? Hanys s Hamurga IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 09:20 dyc jo niy moga napisac skod jo jes, po tych wszyskich zecach co jo tu napisol dyc by mi tam zaros zawarli, ale Bytoniowi (tak godala moja babka) przaja, bo to niymoje rodzinne miasto ale prawie, poresztom ze wszyskymi miastami na Slonsku mi cos lonczy : urodzynie , zamiyszkanie, dziolcha , matura , studia itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 09:27 Hanys przekludzom sie i to trzymej sie...... do Warszawy. Widzisz tako mom robota. No pozatym jest jeszcze cos waznego!!! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 09:28 A Dürrera znom. No tyn sztych. Chociaz jo jest wielbicielem Boscha, ino nie tego kaj Andy robi!! ;o))). chodzi o Hieronima Boscha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 10:01 a jo wiedziol ze ty cosik kombinujes, normalny na gowa cowiek sie niy orzekludzo nazod, a pomslol zes ze jak cie warzawioki po akcyncie kapnom, to bydom lod ciebie "rekompensat wojennych" chcieli?, teros to loni chcom rekompensat lod wszystkich ino dziw, niy lod ruskich Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 10:46 Wiesz- poradza sie maskowac z mojom godkom. Moja frela (ta nowo) jest Warszawianka i wcale sie nie skapla, ze poradza godac po naszymu. Dopiero jak mie w Zobrzu uslyszala z chopcami godac to oczy zrobiela. Ale cale szczynscie jej to nie zawodzo. I nie byda sie tyz bol, ze mie tam bydom napaszkowac- jo nie mom 165 ino 182 cz i to wzrostu ;o))). A tak po prowdzie- rozumny czowiek umi sie wszyndzie znolysc. Ino za Slaskiem mi trocha tynskno. Ale z Warszawy tam blizy jak od nos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 10:56 "ja ze Slaska - to widac, slychac i czuc..." Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 11:51 Hanys- ciebie tak dycki godajom?- mie sie jeszcze nie czepiali!!! Niech ino poprobujom!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 12:05 Przy tym, jak przez matke nature zostalem wyposazony, niewielu jest takich, ktorzy by sie osmielili...:-) To zdanie to parafraza mojej produkcji piosenki:"Jestem z miasta...", aczkolwiek znajomi Polacy zarzucaja mi, ze ten "ciezki slaski akzent" mozna wyslyszec jakkolwiek bym sie nie staral "mowic czysta ladna polszczyzna..." Co tam bydziesz robic we stolicy Mario? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 12:11 no wlasnie mario. pudziesz w ministry? teros sie to loplaci, forsy jak lodu nic niy trza robic i zodny odpowiedzialnosci Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 12:14 Parafraza cytowanej przez Ciebie piosenki byla przezemnie wlasciwie odczytana. !!! W stolicy byda prowadziol dzial Marketingu i sprzedazy w jednej niemieckij firmie. Hanys, mozno byloby to tyz cos do Ciebie- mom sie porozglondac za robotom i babom do Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.01, 16:04 No to gratuluje, Mario! Nareszcie podjales "meska decyzje", a ja myslalam, ze nalezysz do tych, ktorzy tylko chodza i nazekaja, ze tak im zle, ale nic nie robia, zeby to zmienic. Pamietaj, ze najwazniejsze w dobrym zwiazku jest.... (zapytaj Andy - On to wie!). Ale co ja tu w zasadzie mowie, po takich "urlopach w Alpach" (do dzisiaj jestem zbulwersowana!!!)to tez juz chyba wiesz. Teraz juz chyba nie bedziesz sie musial rozwodzic nad PIETRUSZKA, jak bedziesz "prowadzil dzial Markietingu i sprzedazy..." to bedziesz sobie tez mogl pozwolic na to, zeby ja w sklepie kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 16:09 Hi Mario! Kej zas bydziesz we chacie - to pogodomy bo innych z reguly ino bluzgom, a wiysz ze to poradza... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa- 08.08.01, 16:14 Wiem ze to poradzisz. Ale tak sie sklodo, ze jakosik nie mom specjalnie nastroju tam bywac. Jak kiedys wleziesz- pusc SMS- to tyz sie pojawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa- IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 16:17 Oki, doki! Mozno tam byda dzisioj z wieczora to ci puszcza SMS - pogodomy o starych Polokach! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa- 08.08.01, 16:22 i koniecznie o modych Polkach!!! ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 16:21 Gość portalu: Emma napisał(a): > No to gratuluje, Mario! Dziekuje unizenie!!! Nareszcie podjales "meska decyzje", a ja myslalam, ze > nalezysz do tych, ktorzy tylko chodza i nazekaja, ze tak im zle, ale nic nie > robia, zeby to zmienic. Nigdy nie narzekalem, po prostu dzielilem sie swoimi przezyciami. Jesli ktos uwazal to za narzekanie- trudno- nie taki byl moj zamiar. Caly czas probowalem cos zmienic i caly czas szukalem podstawy egzystencji w Polsce, a wiec pracy rownozednej, lub lepszej niz ta tutaj. Pamietaj, ze najwazniejsze w dobrym zwiazku jest.... (zapytaj Andy - On to wie!). Nie potrzebuje chyba rad- bo sam potrafie posterowac swoim zyciem, zachowaniami, tudziez zwiazkami. Moim zdaniem najwazniejszy w zwiazku jest jego przewodniczacy- dlatego tak sie zeswinila Solidarnosc !! ;o))) Ale co ja tu w zasadzie mowie, po takich "urlopach > > w Alpach" (do dzisiaj jestem zbulwersowana!!!)to tez juz chyba wiesz. Urlop w Alpach byl fantastyczny- szkoda tylko, ze moglem wystepowac jedynie w roli reportera Teraz juz> chyba nie bedziesz sie musial rozwodzic nad PIETRUSZKA, jak bedziesz "prowadzil dzial Markietingu i sprzedazy..." to bedziesz sobie tez mogl pozwolic na to, zeby ja w sklepie kupic. Szczerze powiedziawszy- nie rozumiem- to dla mnie "zbyt kobiece" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 16:29 Oh, oh ta nasza Emma! Nie dosc, ze po swoich urodzinach musiala (jak sama relacjonuje) 2 dni trzezwiec (to tyle jesli chodzi o nasza meska adoracje plci pieknej), to w dodatku jest tak szczesliwa, iz wierzy w swoje mistyczne powolanie do dawania doroslym facetom dobrych rad jesli chodzi o ich zwiazki... I na dodatek pisze tak zawoalowane posty, ze tzw. plec brzydka nie jest w stanie ich glebokiej zawartosci rozszyfrowac... I za to Ciebie pszajymy Emma, za to Ciebie pszajymy... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 16:33 Wiesz Hanys, mie to przipomino zaciencie grafomanskie. Bo tak ino pisac, zeby pisac poradzom ino grafomany. Chcbych chciol nie moga za pierona zrozumiec o co ji z tom pietruszkom idzie. Mysla, co ona jeszcze po tym gyburtstagu do sia niy prziszla i cos ji sie mieszo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajos Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.01, 18:34 A jo kedys kaisik slyszol ze pitruszka mo piodniecac . Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 18:44 Mozno mosz racjo- ino terazki pytanie, jak jom jesz , czy jak sie jom wciskosz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reden Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 19:46 Nie gorszcie sie że wom w ty piykny godce przerywom, ale pedzcie mi kery jes ze Hamburga? Może zno mojego kuzyna ze Biylsztetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.01, 15:06 Gość portalu: Hanys napisał(a): > Oh, oh ta nasza Emma! bla, bla, bla... > doroslym facetom dobrych rad jesli chodzi o ich zwiazki... Kogo miales na mysli, chlopcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: do Mario IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.01, 14:51 Pamiec moze i dobra, ale krotka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Mario 09.08.01, 14:59 Pamiec bardzo dobra- bo jem pietruszke. Tyle tylko, ze jestesmy na publicznym forum i nie kazdy musi czytac enigmatyczne teksty nie majac pojecia o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
tolo123 Re: do Mario 09.08.01, 15:01 Moja babcia mówi że orzechy są dobre na pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: do Mario IP: *.lit.hamburg.de 10.08.01, 08:21 Mario poprof sie! Jak Ciebie niy je wstyd tak Naszo Emma zbesztac na publicznym Forum? Tys je zodyn dzyntelmyn i bardzo zes mie rozczarowol... Jak to bol jednorazowy wyskok to mogbys Emma pszeprosic... jak dzyntelmyn!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do Mario IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 10.08.01, 09:13 pra jedna dziolcha tu momy, a mario w nia pietruszkom. Ganba. Mario a jo jes za wszyske uwagi wdziynczny, sie je przemysla, jak gupie to do kosza a jak mondre to ....sie je jesce ros przemysla. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 09:43 Hanys, Gdzie Ty tutaj widziales slowa besztanie w moim wykonaniu. To bylo tylko lekkie napomnienie, tudziez chec sprowadzenia rozmowy na wlasciwe, czyli zrozumiale przez wszystkich uczestnikow tory. Problem polega na niemieszaniu zycia realnego, z wypowiadziami wprawdzie wirtualnymi, ale siagajacymi dosyc gleboko w swere prywatna, czy tez skojarzeniami, albo doswiadczeniam i zycia prywatnego. Co do besztanio- tos mie jeszcze w moim repertuarze nie slyszol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma do Hanysa IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 09:35 Hanys! Jo Cie nie poznaja! Chory, albo co? Od kiedy Tys taki mily i... "sensibel"? A moze to zalezy od pory dnia? Dopiero po 18.00 wstepuja w Ciebie te "zle demony" - niektorzy nazywaja je "prawdziwym JA"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do Emmy.............................................. IP: *.stg.tli.de 11.08.01, 07:21 Emma niy być tako, to wpadnij do mie, mom fajno kolekcja.............eeeee dysketek. Może jom razym połoglondomy ;-)))) jo mom nadzieja że tego moja staro niy cyto tam, łona by mi dopiyro za kara dała a co jo godom za kara by mi.....................łona by mi niy dała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: do Andy............................................. IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.01, 10:03 Ja , to trza sie bylo zglosic 2 tygodnie tymu, to bylam "slomianno wdowa", a Moj byl tak daleko, ze ani telewizora tam nie maja, a co dopiero komputer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do Emmulci :-)))) IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 10.08.01, 12:17 Emma mie ucyli w szkole ze w dziolchy ani donickom niy wolno ciepac, a co dopiero pietruszkom. :-) jedna "rozinka" tu cie momy, a tyn Mario na ciebie, dyc tak niy wolno. a tak to kaj miyszkos moze by my skocyli razym na piwo? ;-)) moja staro (niy zas tako staro) jes z bajtlami na urlopie a hajmacie to mom fraj. cy jo niy miol racji s tym lozkym? Chyba ja!! chyba my jus z pewnego wieku wyrosli, tak ze na take tymaty idzie sie pogodac pra? moje dzieci to same blondyny, a jo ryszawy a mimo to mi godajom "tato", ale jo sie tym niy przejmuja, jak kedys prziszol tyn nojmodszy ucapiyl sie mi za noga i godo "moja mamusia" to mi sie miynko zrobiylo, pomyslolech sie niy jes zle "nawet jondrozszy Mercedes ci tego niy powiy" a tak po prowdzie to jest wirualny swiat a niy rzecywisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: do Emmulci :-)))) IP: *.lit.hamburg.de 10.08.01, 13:03 Droga i przez Wszystkich Szanowana Emmo! Gleboko zawstydzony wypowiedzia Mario postanowilem stanac w obronie dobrych obyczajow tudziez wychowania (bo ten rzeczownik jest tylko czasami kojarzony z przymiotnikiem ''fizyczny''), ktorych to bolesny brak odczulem w wypowiedzi Mario. Ale nasz Mario, zamiast przemyslec moj post (tutaj powinien mu Andy za przyklad sluzyc) po prostu grozi "przez kwiatek", iz stac go na jeszcze bardziej finezyjne i niezrownowazone slowne "traktowanie" kobiet. Moje oburzenie siega zenitu i jest przewyzszane tylko przez moj niezmierzony smutek, ktorego jednoznaczna przyczyna jest swoiste zrozumienie pojecia ''dobre wychowanie'' przez Mario. Ale Ty, Droga Emmo (uzywanie w tym miejscu wolacza ma podkreslic drgania strun glosowych... spowodowane glebokim wzruszeniem...) wiesz, ze nie wszyscy mezczyzni sa w ich werbalnym traktowaniu kobiet tak bezpardonowi jak Mario, za ktorego niniejszym (o ile jest to mozliwe) serdecznie przepraszam. Pozdrawiam i obejmuje caly swiat Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 13:47 Drogi Hanysie, zdumiony Twoja elokwencja, tudziez wspanialym obyciem towarzyskim bylbym sklonny brac z Ciebie przyklad w traktowaniu plci pieknej. Gdyby... jest jednak to gdyby... Jest taka jedna Warszawianka , ktora to juz od 2 dni bezskutecznie czeka na odpowiedz ze strony pewnego Hamburczyka!!! Oburzony ta sytuacja spiesze wiec do niej, by za ciebie przeprosic i ukoic jej bol w moich ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys Re: do Hanysa IP: *.lit.hamburg.de 10.08.01, 14:27 Drogi Mario! Poniewaz wiem, iz jestes zamilowanym czytelnikiem, chcialbym Tobie polecic ksiazke A.Kamyczka pt."ABC dobrego wychowania". Sadze, iz bylaby ona w stanie nie tylko uzupelnic Twa "lysiakowska" elokwencje ale rowniez stalaby sie cudownie oszolomiajacym dodatkiem do afrodyzjaku zwanego szarmancja wobec kobiet... Nawet lekka reprymenda wobec plci pieknej jest juz niewybaczalnym nietaktem, a przebijajaca miedzy linijkami Twego do Emmy skierowanego postu nagana wobec tresci Jej wypowiedzi - nie niezrecznoscia, nie brakiem taktu (choc wiem, iz niektorzy znaja go li tylko z muzyki...), nie zlym tonem lecz wolajacym do nieba o pomste brakiem jakichkolwiek manier!!! Wybacz mi prosze, iz podnosze glos, ale tak kompletny blamaz jako mezczyzna mogl zostac Tobie oszczedzony... Nadal emocje pelne oburzenia nie pozwalaja mi sie skoncentrowac na pracy, dlatego tez raz jeszcze musze dac im upust, z bolem serca i nieukojonym zalem piszac niniejszy post. Pozdrawiam, bo mimo wszystko nie stracilem wiary w to, iz byl to jednorazowy werbalny i wirtualny "poslizg" Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 14:45 Drogi Hanysie szanuje Twoja dbalosc o tresc i forme moich wypowiedzi. Wiem, ze Ty jako koneser taktu i oglady, bywaly na salonach i znany z najbardziej wikwintnych rautow jestes jedna z nielicznych osob mogacych sie pokusic o dawanie mi podobnych rad. Uspakaja mnie fakt, ze swa wiedze i teoretychne doswiadczenie czerpales ze znamienitej pozycji wydawniczej autorstwa pana Kamyczka. Juz sam autor gwarantuje, ze tresci w tej pozycji zawarte, godne sa stosowania ich w zyciu codziennym. Ubolewam jednak nad faktem, ze nie zastosuje sie do Twojej rady szanowny kolego, poniewaz nie czuje w sobie powolania na ksiedza, co predysponowalo by mnie do zamkniecia mojego oka na typowo osobiste tresci, zawarte w wypowiedzi niejakiej Emmy. Stwierdzam glosno i stanowczo, ze taka sama gafa w stosunku do Emmy, byloby publiczne podanie przezemnie na Forum np. jej Imienia, czy tez nr telefonu. Obstaje przy zdaniu ( Kamyczek sie klania), ze tresci prywatnych rozmow, tudziez elementy prywatnosci nie moga byc podawane opinii publicznej bez zgody osoby zainteresowanej. Kresle sie wyrazami szacunku Mario Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: do Hanysa IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 13:50 Hanys! Tys jest ten ostatni, prawdziwy rycerz! Ino sie pytom kaj ten kon i czemu ta zbroja w sloncu az tak sie nie swieci? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 13:58 on jest rycerz co to spiewo: moj kon, moj kon, moj kon- nie miesci mi sie w dlon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: do Andy IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 13:43 Andy! Andy! Tys mie zmartwil! Juz myslalam, ze spotkalam tego ostatniego, prawdziwego, wiernego Slasoka, a co jo tu slysza? Ino baba gdzies wyjechala, a tys juz bys sie z innymi umawiol??? I to na piwo!!! A tak wogole, to za bardzo Cie nie rozumia. To jak te dzieci do Ciebie godajom "tato", czy "mamusiu"? A co do tego auta, to tez nie kapnelam. Masz rocznego mercedesa, co z Toba godo? Toz to jeszcze gorzej niz AUDI. Aha i dziekuja, zes mi przypomniol, ze to jest wizualny swiat, a nie realny. Naprawde, szybko idzie sie pomylic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Emmy 10.08.01, 13:49 Droga Emmo ta pietruszka naprawde Ci przeszkadza, bo nie rozrozniasz juz pojec swiat wizualny-wirtualny-realny. Po wyjasnienie tych pojec radze sie udac do Hanysa, lub slownika wyrazow obcych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: do Andy IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 10.08.01, 14:01 dyc jo napisol ze to swiat wirualny tz. jak cytos to jednym okym. moj maly soe pomylyl i pedziol do mnie "moja mamucia" :-)) a wontek Mercedes tzn ze nigdy najnowszy Mercedes ci niy powi moj tata, tzn . z dzieci sie mo wincy szpasu!!!!!! to jak bydzie s tym piwym ;-)). A wierny moji stary jo jest, jo ino tak grzysza ....wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Mackowiak Spotkanie forumowiczów? IP: *.uninet.gliwice.pl 03.08.02, 14:48 Jako szef muzułmańskiej Al-Qaida szykuję w Krakowie fetę na cześć papieża Wojtyły! Feta będzie rozsztrelaniem tego jebanego pedofila katolickiego igwałciciela tysięcy Polskich i nie tylko dzieci. Dość rozrywania naszych otworów odbytowych przez sekte pierdolonych pedofilów katolickich czyli watykańskich okupantów w naszej kochanej Ojczyźnie. Dość wymuszania na nas opłat na rzecz króle pedofilów paetzowatych z watykanu. Czas to chodzące stare próchno odstzrelic. Mam w domu wszystko co potrzeba, broń i amunicję i już kilku chętnych aby zrobić małe polowanko na tyłek Wojtyły. Ali Agca kocha Naród Polski! Rafał Mackowiak rafal_mackowiak@pf.pl 0600-299101 032-2472098 Zapraszam chętnych do likwidacji Wojtyły i katolstwa! Odpowiedz Link Zgłoś