Dodaj do ulubionych

Spotkanie forumowiczów?

06.08.01, 17:34
Czy ktoś jest przeciw temu żeby zrobić takie spotkanie? Jeśli nie to gdzie i
kiedy? Najlepiej oczywiście byłoby w Katowicach.
Obserwuj wątek
    • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 12:42
      Czy nie ma kurde chętnych?
      • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 12:47
        tolo123 napisał(a):

> Czy nie ma kurde chętnych?

Moze by i byli- ale musisz ochroniarzy pozamawiac, coby sie chopcy po pyskach nie
        dali!!! :o)))

• tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 12:49
          Znam kilku "łysych", na ochraniarzy będą w sam raz się nadawać.
          • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:01
            Obawiam sie , ze nie wystarcza- a sami moga sie wmieszac do "wymiany pogladow"
            • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:02
              No niestety, trzeba wynając jakiegoś bodygara i będzie lepiej, albo zrezygnować.
              • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:13
                Po tym co tutaj czytam - czyli po fali nietolerancji polsko-niemiecko-slaskiej,
                chyba najmadrzej byloby zrezygnowac. Bo wyobraz, ze moglby sie spotkac np.
                Mesco z Andym :o)))
                • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:15
                  Tak, pewnie by się zaraz pobili. Z drugiej strony przecież to tylko forum i nie
                  ma potrzeby się z tego powodu kłócić.
                  • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:33
                    hihi - wytlumacz to paru zagorzalcom
                    • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 13:45
                      No cóż, niektórzy nie nadają się żeby tu być.
                      • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 14:17
                        Coz moza tylko troszeczke tolerancji i humoru a sprawa bylaby o wiele
                        latwiejsza. Bo zabronic uczestnictwa w publicznym forum nie mozesz nikomu!!!
                        • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:24
                          No tak, ale powinny być jakieś kryteria. Jeżeli je ktoś złamie wylatuje.
                          • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:30
                            to wbrew zasadom demokracji- nie mozna wprowadzac cenzury. Ja zachowuje sie w
                            ten sposob, ze po prostu na chamskie zaczepki, tudziez ublizanie nie reaguje!!!
                            • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:32
                              Brak reakcji jest zły. Ja kieruję się zasadą "Wóz albo przewóz". Chce tu być to
                              niech się dostosuje, jeśli nie potrafi to niech spada.
                            • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 15:34
                              Nie wiem jak jest u ciebie w niemczech. ale tu jest napewno inaczej, mario.
                              • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 16:21
                                Tolo- jak jest w Polsce - wiem doskonale. Zawodowo przebywam tam 2-3 razy w
                                miesiacu. A w grudniu sie na stale przeprowadzam!
                                I badz powazny- jak chcesz zabronic komukolwiek tutaj sie wypowiadac. To
                                przeciez nierealne!!!
                                • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 17:08
                                  Niestety masz racje, to jest nie realne.
                                  • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.stg.tli.de 07.08.01, 19:29
                                    w kwesti formalny: jo sie z nikym niy byda bic.
                                    Jo sie niy bija jak mom szansa przegrac, a ze mom 165 cm i 55 kg
                                    moje szanse som zawsze sroge.
                                    • Gość: Reden Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 19:47
                                      To i tak mosz sie dobrze, żeś niy jes taki szczupły jak Goering, blondyn jak
                                      Hitler i smukły jak Goebels...
                                      Jo wim że sie nie gorszysz że jo take gupoty sam wypisuja pra?
                                      • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.stg.tli.de 07.08.01, 19:52
                                        niy chopie na ciebie niy.
                                        jak tam Kubus kopie?
                                        kaj robis?
                                      • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.stg.tli.de 07.08.01, 19:57
                                        a propos pakujes sie jus?
                                        pamiyntos DDR tam tyla forsy poszło i co po 12 latach? , chopie życio ci
                                        braknie jak tak bydzies cekać. No chyba że cie weznom do syjmu "krasc i niy
                                        umiyrac"
                                        • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 07.08.01, 20:05
                                          Do Andy
                                          Jo wiem, ze sie prac nie bydziesz, ale mosz kupa zwolennikow, co by Cie w tym
                                          wsparli!!!! Bestoz sie boja. Pozatym- wiysz- po sznapsie w czowieku sie raptus
                                          odzywo.
                                          • Gość: Reden Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 21:57
                                            Andy! Fajnie że sie pytosz o mojego bajtla. Moja godo że łon już wnet wylezie.
                                            A chciołbych co by boł torman i sie we fusbal pykoł. Imie bydzie mioł po
                                            Wierzchowskim, teroz gro (na ławie siedzi...) w Werderze.
                                            A co do pakowanio sie to może i bych chcioł ale mie sam za mocno czimie...
                                            Musza placu pilnować. A jak bydzie jeszcze gorzi to sie nie bój, jo na mijim
                                            familoku mom tako dupno strzałka z napisem "Luftschutzraum" to moj spokój...
                                            • Gość: àndy Re: Spotkanie forumowiczów? REDEN IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 06:43
                                              czimie cie? to nich cie pusci,
                                              to bola ino moja dobro rada. W jynzykach "obcych" tys zeej jes loblotany, to
                                              dobrze, uc sie chopie uc.
                                          • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 06:40
                                            ale jo niy pija sznapsu od urodzenia, no moze kropelke, ale nic wiyny, skuli
                                            tego nikomu nic z moi strony niy grozi
                                            • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? 08.08.01, 08:20
                                              Wiesz, ale inne pijom i mogom byc podtne :o)))
                                              • Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 08:49
                                                Hi Mario!
                                                Co jo slysza - sie pszeprowadzosz nazot? Po jakymu - we Rajchu jes przeca tak
                                                fajnie...
                                            • Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 08:52
                                              Andy!
                                              Po lekku mom wontpliwosci zes Ty czowieku je ze Bytonia - 165 cm a 55 kg - tos
                                              Ty je chopie pol porcji - a synek slonski musi byc we barach szyroki, w .....
                                              wonski....
                                              • Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 08:55
                                                Hi Mario!
                                                Jo po sznapsie zech niy je raptus - jo popadom w melancholia - niy wiym czy
                                                znosz tyn sztych A.Dürera "Melancholie" abo rzezba A.Rodina "Mysliciel" -
                                                mogbych grac za model...
                                                • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów?....Hamburg.... IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 09:24
                                                  przeproszom Hamburg zech cie niy pozdrowiol ale fajnie zes tu zas jes

postura mom chopa slonskigo
                                              • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? Hanys s Hamurga IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 09:20
                                                dyc jo niy moga napisac skod jo jes, po tych wszyskich zecach co jo tu napisol
                                                dyc by mi tam zaros zawarli, ale Bytoniowi (tak godala moja babka) przaja, bo
                                                to niymoje rodzinne miasto ale prawie, poresztom ze wszyskymi miastami na
                                                Slonsku mi cos lonczy : urodzynie , zamiyszkanie, dziolcha , matura , studia
                                                itd.
                                    • tolo123 Re: Spotkanie forumowiczów? 08.08.01, 09:10
                                      A jadnak chcesz się bić.
                                      • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 09:27
                                        Hanys przekludzom sie i to trzymej sie...... do Warszawy. Widzisz tako mom
                                        robota. No pozatym jest jeszcze cos waznego!!! ;o)))
                                        • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 09:28
                                          A Dürrera znom. No tyn sztych. Chociaz jo jest wielbicielem Boscha, ino nie
                                          tego kaj Andy robi!! ;o))). chodzi o Hieronima Boscha
                                          • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 10:01
                                            a jo wiedziol ze ty cosik kombinujes, normalny na gowa cowiek sie niy
                                            orzekludzo nazod,
                                            a pomslol zes ze jak cie warzawioki po akcyncie kapnom, to bydom lod
                                            ciebie "rekompensat wojennych" chcieli?, teros to loni chcom rekompensat lod
                                            wszystkich ino dziw, niy lod ruskich
                                            • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 10:46
                                              Wiesz- poradza sie maskowac z mojom godkom. Moja frela (ta nowo) jest
                                              Warszawianka i wcale sie nie skapla, ze poradza godac po naszymu. Dopiero jak
                                              mie w Zobrzu uslyszala z chopcami godac to oczy zrobiela. Ale cale szczynscie
                                              jej to nie zawodzo.
                                              I nie byda sie tyz bol, ze mie tam bydom napaszkowac- jo nie mom 165 ino 182 cz
                                              i to wzrostu ;o))). A tak po prowdzie- rozumny czowiek umi sie wszyndzie
                                              znolysc. Ino za Slaskiem mi trocha tynskno. Ale z Warszawy tam blizy jak od
                                              nos!!!
                                              • Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 10:56
                                                "ja ze Slaska - to widac, slychac i czuc..."
                                                • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 11:51
                                                  Hanys- ciebie tak dycki godajom?- mie sie jeszcze nie czepiali!!!
                                                  Niech ino poprobujom!!!
                                                  • Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 12:05
                                                    Przy tym, jak przez matke nature zostalem wyposazony, niewielu jest takich,
                                                    ktorzy by sie osmielili...:-)
                                                    To zdanie to parafraza mojej produkcji piosenki:"Jestem z miasta...",
                                                    aczkolwiek znajomi Polacy zarzucaja mi, ze ten "ciezki slaski akzent" mozna
                                                    wyslyszec jakkolwiek bym sie nie staral "mowic czysta ladna polszczyzna..."
                                                    Co tam bydziesz robic we stolicy Mario?
                                                  • Gość: andy Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 08.08.01, 12:11
                                                    no wlasnie mario. pudziesz w ministry?
                                                    teros sie to loplaci,
                                                    forsy jak lodu nic niy trza robic i zodny odpowiedzialnosci
                                                  • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 12:14
                                                    Parafraza cytowanej przez Ciebie piosenki byla przezemnie wlasciwie
                                                    odczytana. !!!
                                                    W stolicy byda prowadziol dzial Marketingu i sprzedazy w jednej niemieckij
                                                    firmie. Hanys, mozno byloby to tyz cos do Ciebie- mom sie porozglondac za
                                                    robotom i babom do Ciebie?
                                                  • Gość: Emma Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.01, 16:04
                                                    No to gratuluje, Mario! Nareszcie podjales "meska decyzje", a ja myslalam, ze
                                                    nalezysz do tych, ktorzy tylko chodza i nazekaja, ze tak im zle, ale nic nie
                                                    robia, zeby to zmienic. Pamietaj, ze najwazniejsze w dobrym zwiazku jest....
                                                    (zapytaj Andy - On to wie!). Ale co ja tu w zasadzie mowie, po takich "urlopach
                                                    w Alpach" (do dzisiaj jestem zbulwersowana!!!)to tez juz chyba wiesz. Teraz juz
                                                    chyba nie bedziesz sie musial rozwodzic nad PIETRUSZKA, jak bedziesz "prowadzil
                                                    dzial Markietingu i sprzedazy..." to bedziesz sobie tez mogl pozwolic na to,
                                                    zeby ja w sklepie kupic.
                                                  • Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 16:09
                                                    Hi Mario!
                                                    Kej zas bydziesz we chacie - to pogodomy bo innych z reguly ino bluzgom, a
                                                    wiysz ze to poradza...
                                                  • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa- 08.08.01, 16:14
                                                    Wiem ze to poradzisz. Ale tak sie sklodo, ze jakosik nie mom specjalnie
                                                    nastroju tam bywac. Jak kiedys wleziesz- pusc SMS- to tyz sie pojawia
                                                  • Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa- IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 16:17
                                                    Oki, doki!
                                                    Mozno tam byda dzisioj z wieczora to ci puszcza SMS - pogodomy o starych
                                                    Polokach!
                                                  • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa- 08.08.01, 16:22
                                                    i koniecznie o modych Polkach!!! ;o)))
                                                  • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 08.08.01, 16:21
                                                    Gość portalu: Emma napisał(a):

> No to gratuluje, Mario!

Dziekuje unizenie!!!

Nareszcie podjales "meska decyzje", a ja myslalam, ze
                                                    > nalezysz do tych, ktorzy tylko chodza i nazekaja, ze tak im zle, ale nic nie
                                                    > robia, zeby to zmienic.

Nigdy nie narzekalem, po prostu dzielilem sie swoimi przezyciami. Jesli ktos
                                                    uwazal to za narzekanie- trudno- nie taki byl moj zamiar. Caly czas probowalem
                                                    cos zmienic i caly czas szukalem podstawy egzystencji w Polsce, a wiec pracy
                                                    rownozednej, lub lepszej niz ta tutaj.

Pamietaj, ze najwazniejsze w dobrym zwiazku jest....
                                                    (zapytaj Andy - On to wie!).

Nie potrzebuje chyba rad- bo sam potrafie posterowac swoim zyciem, zachowaniami,
                                                    tudziez zwiazkami. Moim zdaniem najwazniejszy w zwiazku jest jego przewodniczacy-
                                                    dlatego tak sie zeswinila Solidarnosc !! ;o)))

Ale co ja tu w zasadzie mowie, po takich "urlopach
                                                    >
                                                    > w Alpach" (do dzisiaj jestem zbulwersowana!!!)to tez juz chyba wiesz.

Urlop w Alpach byl fantastyczny- szkoda tylko, ze moglem wystepowac jedynie w
                                                    roli reportera

Teraz juz> chyba nie bedziesz sie musial rozwodzic nad PIETRUSZKA, jak
                                                    bedziesz "prowadzil dzial Markietingu i sprzedazy..." to bedziesz sobie tez mogl
                                                    pozwolic na to, zeby ja w sklepie kupic.

Szczerze powiedziawszy- nie rozumiem- to dla mnie "zbyt kobiece"

• Gość: Hanys Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.lit.hamburg.de 08.08.01, 16:29
                                                    Oh, oh ta nasza Emma!
                                                    Nie dosc, ze po swoich urodzinach musiala (jak sama relacjonuje) 2 dni
                                                    trzezwiec (to tyle jesli chodzi o nasza meska adoracje plci pieknej), to w
                                                    dodatku jest tak szczesliwa, iz wierzy w swoje mistyczne powolanie do dawania
                                                    doroslym facetom dobrych rad jesli chodzi o ich zwiazki... I na dodatek pisze
                                                    tak zawoalowane posty, ze tzw. plec brzydka nie jest w stanie ich glebokiej
                                                    zawartosci rozszyfrowac...
                                                    I za to Ciebie pszajymy Emma, za to Ciebie pszajymy...
                                                  • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 16:33
                                                    Wiesz Hanys, mie to przipomino zaciencie grafomanskie. Bo tak ino pisac, zeby
                                                    pisac poradzom ino grafomany. Chcbych chciol nie moga za pierona zrozumiec o co
                                                    ji z tom pietruszkom idzie. Mysla, co ona jeszcze po tym gyburtstagu do sia niy
                                                    prziszla i cos ji sie mieszo.
                                                  • Gość: Kajos Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.01, 18:34
                                                    A jo kedys kaisik slyszol ze pitruszka mo piodniecac .
                                                  • mario2 Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa 08.08.01, 18:44
                                                    Mozno mosz racjo- ino terazki pytanie, jak jom jesz , czy jak sie jom wciskosz?
                                                  • Gość: Reden Re: Spotkanie forumowiczów? do Hanysa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 19:46
                                                    Nie gorszcie sie że wom w ty piykny godce przerywom, ale pedzcie mi kery jes ze
                                                    Hamburga? Może zno mojego kuzyna ze Biylsztetu.
                                                  • Gość: Emma Re: Spotkanie forumowiczów? do mario2 IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.01, 15:06
                                                    Gość portalu: Hanys napisał(a):

> Oh, oh ta nasza Emma!
                                                    bla, bla, bla...
                                                    > doroslym facetom dobrych rad jesli chodzi o ich zwiazki...

Kogo miales na mysli, chlopcze?

• Gość: Emma Re: do Mario IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.01, 14:51
      Pamiec moze i dobra, ale krotka!!!
      • mario2 Re: do Mario 09.08.01, 14:59
        Pamiec bardzo dobra- bo jem pietruszke. Tyle tylko, ze jestesmy na publicznym
        forum i nie kazdy musi czytac enigmatyczne teksty nie majac pojecia o co chodzi
        • tolo123 Re: do Mario 09.08.01, 15:01
          Moja babcia mówi że orzechy są dobre na pamięć.
        • Gość: Hanys Re: do Mario IP: *.lit.hamburg.de 10.08.01, 08:21
          Mario poprof sie!
          Jak Ciebie niy je wstyd tak Naszo Emma zbesztac na publicznym Forum? Tys je
          zodyn dzyntelmyn i bardzo zes mie rozczarowol... Jak to bol jednorazowy wyskok
          to mogbys Emma pszeprosic... jak dzyntelmyn!!!
          • Gość: andy Re: do Mario IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 10.08.01, 09:13
            pra jedna dziolcha tu momy, a mario w nia pietruszkom. Ganba.
            Mario a jo jes za wszyske uwagi wdziynczny, sie je przemysla, jak gupie to do
            kosza a jak mondre to ....sie je jesce ros przemysla.
          • mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 09:43
            Hanys,
            Gdzie Ty tutaj widziales slowa besztanie w moim wykonaniu. To bylo tylko lekkie
            napomnienie, tudziez chec sprowadzenia rozmowy na wlasciwe, czyli zrozumiale
            przez wszystkich uczestnikow tory. Problem polega na niemieszaniu zycia
            realnego, z wypowiadziami wprawdzie wirtualnymi, ale siagajacymi dosyc gleboko
            w swere prywatna, czy tez skojarzeniami, albo doswiadczeniam i zycia prywatnego.
            Co do besztanio- tos mie jeszcze w moim repertuarze nie slyszol!!!
    • Gość: Emma do Hanysa IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 09:35
      Hanys! Jo Cie nie poznaja! Chory, albo co? Od kiedy Tys taki mily
      i... "sensibel"? A moze to zalezy od pory dnia? Dopiero po 18.00 wstepuja w
      Ciebie te "zle demony" - niektorzy nazywaja je "prawdziwym JA"!
      • Gość: andy Re: do Emmy.............................................. IP: *.stg.tli.de 11.08.01, 07:21
        Emma niy być tako, to wpadnij do mie, mom fajno kolekcja.............eeeee
        dysketek. Może jom razym połoglondomy ;-))))

jo mom nadzieja że tego moja staro niy cyto tam, łona by mi dopiyro za kara dała
        a co jo godom za kara by mi.....................łona by mi niy dała.
        • Gość: Emma Re: do Andy............................................. IP: *.dip.t-dialin.net 11.08.01, 10:03
          Ja , to trza sie bylo zglosic 2 tygodnie tymu, to bylam "slomianno wdowa", a
          Moj byl tak daleko, ze ani telewizora tam nie maja, a co dopiero komputer!
    • Gość: Emma do Andy IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 09:37
      Andy! Tak trzymac!!!
      • Gość: andy Re: do Emmulci :-)))) IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 10.08.01, 12:17
        Emma mie ucyli w szkole ze w dziolchy ani donickom niy wolno ciepac, a co
        dopiero pietruszkom. :-)

jedna "rozinka" tu cie momy, a tyn Mario na ciebie, dyc tak niy wolno.
        a tak to kaj miyszkos moze by my skocyli razym na piwo? ;-))
        moja staro (niy zas tako staro) jes z bajtlami na urlopie a hajmacie to mom
        fraj.

cy jo niy miol racji s tym lozkym? Chyba ja!! chyba my jus z pewnego wieku
        wyrosli, tak ze na take tymaty idzie sie pogodac pra?
        moje dzieci to same blondyny, a jo ryszawy a mimo to mi godajom "tato", ale jo
        sie tym niy przejmuja, jak kedys prziszol tyn nojmodszy ucapiyl sie mi za noga
        i godo "moja mamusia" to mi sie miynko zrobiylo, pomyslolech sie niy jes
        zle "nawet jondrozszy Mercedes ci tego niy powiy"

a tak po prowdzie to jest wirualny swiat a niy rzecywisty.
        • Gość: Hanys Re: do Emmulci :-)))) IP: *.lit.hamburg.de 10.08.01, 13:03
          Droga i przez Wszystkich Szanowana Emmo!
          Gleboko zawstydzony wypowiedzia Mario postanowilem stanac w obronie dobrych
          obyczajow tudziez wychowania (bo ten rzeczownik jest tylko czasami kojarzony z
          przymiotnikiem ''fizyczny''), ktorych to bolesny brak odczulem w wypowiedzi
          Mario. Ale nasz Mario, zamiast przemyslec moj post (tutaj powinien mu Andy za
          przyklad sluzyc) po prostu grozi "przez kwiatek", iz stac go na jeszcze
          bardziej finezyjne i niezrownowazone slowne "traktowanie" kobiet. Moje
          oburzenie siega zenitu i jest przewyzszane tylko przez moj niezmierzony smutek,
          ktorego jednoznaczna przyczyna jest swoiste zrozumienie pojecia ''dobre
          wychowanie'' przez Mario. Ale Ty, Droga Emmo (uzywanie w tym miejscu wolacza ma
          podkreslic drgania strun glosowych... spowodowane glebokim wzruszeniem...)
          wiesz, ze nie wszyscy mezczyzni sa w ich werbalnym traktowaniu kobiet tak
          bezpardonowi jak Mario, za ktorego niniejszym (o ile jest to mozliwe)
          serdecznie przepraszam. Pozdrawiam i obejmuje caly swiat
          • mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 13:47
            Drogi Hanysie,
            zdumiony Twoja elokwencja, tudziez wspanialym obyciem towarzyskim bylbym
            sklonny brac z Ciebie przyklad w traktowaniu plci pieknej. Gdyby... jest jednak
            to gdyby... Jest taka jedna Warszawianka , ktora to juz od 2 dni bezskutecznie
            czeka na odpowiedz ze strony pewnego Hamburczyka!!! Oburzony ta sytuacja
            spiesze wiec do niej, by za ciebie przeprosic i ukoic jej bol w moich ramionach.
            • Gość: Hanys Re: do Hanysa IP: *.lit.hamburg.de 10.08.01, 14:27
              Drogi Mario!
              Poniewaz wiem, iz jestes zamilowanym czytelnikiem, chcialbym Tobie polecic
              ksiazke A.Kamyczka pt."ABC dobrego wychowania". Sadze, iz bylaby ona w stanie
              nie tylko uzupelnic Twa "lysiakowska" elokwencje ale rowniez stalaby sie
              cudownie oszolomiajacym dodatkiem do afrodyzjaku zwanego szarmancja wobec
              kobiet... Nawet lekka reprymenda wobec plci pieknej jest juz niewybaczalnym
              nietaktem, a przebijajaca miedzy linijkami Twego do Emmy skierowanego postu
              nagana wobec tresci Jej wypowiedzi - nie niezrecznoscia, nie brakiem taktu
              (choc wiem, iz niektorzy znaja go li tylko z muzyki...), nie zlym tonem lecz
              wolajacym do nieba o pomste brakiem jakichkolwiek manier!!! Wybacz mi prosze,
              iz podnosze glos, ale tak kompletny blamaz jako mezczyzna mogl zostac Tobie
              oszczedzony... Nadal emocje pelne oburzenia nie pozwalaja mi sie skoncentrowac
              na pracy, dlatego tez raz jeszcze musze dac im upust, z bolem serca i
              nieukojonym zalem piszac niniejszy post. Pozdrawiam, bo mimo wszystko nie
              stracilem wiary w to, iz byl to jednorazowy werbalny i wirtualny "poslizg"
              • mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 14:45
                Drogi Hanysie
                szanuje Twoja dbalosc o tresc i forme moich wypowiedzi. Wiem, ze Ty jako
                koneser taktu i oglady, bywaly na salonach i znany z najbardziej wikwintnych
                rautow jestes jedna z nielicznych osob mogacych sie pokusic o dawanie mi
                podobnych rad. Uspakaja mnie fakt, ze swa wiedze i teoretychne doswiadczenie
                czerpales ze znamienitej pozycji wydawniczej autorstwa pana Kamyczka. Juz sam
                autor gwarantuje, ze tresci w tej pozycji zawarte, godne sa stosowania ich w
                zyciu codziennym.
                Ubolewam jednak nad faktem, ze nie zastosuje sie do Twojej rady szanowny
                kolego, poniewaz nie czuje w sobie powolania na ksiedza, co predysponowalo by
                mnie do zamkniecia mojego oka na typowo osobiste tresci, zawarte w wypowiedzi
                niejakiej Emmy. Stwierdzam glosno i stanowczo, ze taka sama gafa w stosunku do
                Emmy, byloby publiczne podanie przezemnie na Forum np. jej Imienia, czy tez nr
                telefonu. Obstaje przy zdaniu ( Kamyczek sie klania), ze tresci prywatnych
                rozmow, tudziez elementy prywatnosci nie moga byc podawane opinii publicznej
                bez zgody osoby zainteresowanej.
                Kresle sie wyrazami szacunku
                Mario
          • Gość: Emma Re: do Hanysa IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 13:50
            Hanys! Tys jest ten ostatni, prawdziwy rycerz! Ino sie pytom kaj ten kon i
            czemu ta zbroja w sloncu az tak sie nie swieci?
            • mario2 Re: do Hanysa 10.08.01, 13:58
              on jest rycerz co to spiewo: moj kon, moj kon, moj kon- nie miesci mi sie w
              dlon!
        • Gość: Emma Re: do Andy IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.01, 13:43
          Andy! Andy! Tys mie zmartwil! Juz myslalam, ze spotkalam tego ostatniego,
          prawdziwego, wiernego Slasoka, a co jo tu slysza? Ino baba gdzies wyjechala, a
          tys juz bys sie z innymi umawiol??? I to na piwo!!! A tak wogole, to za bardzo
          Cie nie rozumia. To jak te dzieci do Ciebie godajom "tato", czy "mamusiu"? A co
          do tego auta, to tez nie kapnelam. Masz rocznego mercedesa, co z Toba godo? Toz
          to jeszcze gorzej niz AUDI. Aha i dziekuja, zes mi przypomniol, ze to jest
          wizualny swiat, a nie realny. Naprawde, szybko idzie sie pomylic!!!
          • mario2 Re: do Emmy 10.08.01, 13:49
            Droga Emmo

ta pietruszka naprawde Ci przeszkadza, bo nie rozrozniasz juz pojec swiat
            wizualny-wirtualny-realny. Po wyjasnienie tych pojec radze sie udac do Hanysa,
            lub slownika wyrazow obcych
          • Gość: andy Re: do Andy IP: 10.4.4.* / *.fe.bosch.de 10.08.01, 14:01
            dyc jo napisol ze to swiat wirualny tz. jak cytos to jednym okym.

moj maly soe pomylyl i pedziol do mnie "moja mamucia" :-))
            a wontek Mercedes tzn ze nigdy najnowszy Mercedes ci niy powi moj tata, tzn .
            z dzieci sie mo wincy szpasu!!!!!!
            to jak bydzie s tym piwym ;-)).
            A wierny moji stary jo jest, jo ino tak grzysza ....wirtualnie.
    • Gość: Rafał Mackowiak Spotkanie forumowiczów? IP: *.uninet.gliwice.pl 03.08.02, 14:48
      Jako szef muzułmańskiej Al-Qaida szykuję w Krakowie fetę na cześć papieża
      Wojtyły! Feta będzie rozsztrelaniem tego jebanego pedofila katolickiego
      igwałciciela tysięcy Polskich i nie tylko dzieci. Dość rozrywania naszych
      otworów odbytowych przez sekte pierdolonych pedofilów katolickich czyli
      watykańskich okupantów w naszej kochanej Ojczyźnie. Dość wymuszania na nas
      opłat na rzecz króle pedofilów paetzowatych z watykanu.
      Czas to chodzące stare próchno odstzrelic. Mam w domu wszystko co potrzeba,
      broń i amunicję i już kilku chętnych aby zrobić małe polowanko na tyłek
      Wojtyły. Ali Agca kocha Naród Polski!

Rafał Mackowiak
      rafal_mackowiak@pf.pl
      0600-299101
      032-2472098

Zapraszam chętnych do likwidacji Wojtyły i katolstwa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka