Gość: alan Czy przez Neinver Katowice się zakorkują? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.09, 22:52 Może ktoś wreszcie uwzględni w projekcie, że Katowice mają perłę architektury w postaci starego dworca. Inne miasta takie jak Kraków lub Warszawa dużo by dały aby taki obiekt mieć. Panie Prezydencie Uszok, może Pan zareaguje. Wroclaw, Amsterdam, Antwerpia itd. nie wpadły jeszcze na pomysł, aby swoje dworce przerobić na centra handlowe. My Polacy jesteśmy w czołówce bara...ów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @rtur I co dalej??????????????? IP: 94.254.190.* 02.07.09, 21:20 3 miesiące od ostatniego artykułu o dworcu minęło i cicho szaaaaa.... Zaczynam wątpić, czy cokolwiek się w tej sprawie zmieni i czy będzie w ogóle jakaś przebudowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom według mnie.... IP: *.c201.msk.pl 03.07.09, 23:16 ..trzeba ogłosić konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi Czy przez Neinver Katowice się zakorkują? IP: *.chello.pl 23.07.09, 18:08 Ta koncepcja wcale nie jest taka zła. To doskonała inwestycja dla katowic, która w perspektywie czasu przyniesie wiele kożyści. Mam dość słuchania narzekań Koniecznego, który mówi jakie to będzie złe. Jak w ogóle możecie nazywać go jednym z najlepszych architektów młodego pokolenia. zwykły architekt projektujący domki jednorodzinne wypromowany przez media i czasopisma jak wiele dennych gwiazd w Polsce. Płacze bo akurat nie jemu przypadło to zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi Czy przez Neinver Katowice się zakorkują? IP: *.chello.pl 23.07.09, 18:20 A Jeśli chodzi o przebudowe to jak najbardziej dojdzie ona do skutku. Sam jestem architektem i wiem od znajomych że prace toczą się pełną parą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Czy przez Neinver Katowice się zakorkują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 20:07 Najwyrzsza pora wywalić Uszoka i tą sitwę,Ten projekt to rozwój, Uszok tylko obiecuje i nigdy nie dotrzymuje słowa,miał być parking, dworzec, rynek i co mamy ??? Odpowiedz Link Zgłoś