Gość: megan IP: *.wro-com.net 12.05.09, 08:32 w zielone grają na ul. Miarki w Katowicach i rozdają za darmo gadżety - byłem ostatnio i dostałem gratisa bez kupowania! :) Poolecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macer125 Re: w zielone gramy 21.05.09, 13:24 Dzięki za newsa! Poszedłem dzisiaj i koleś mnie zagadał bo miałem zielony tshirt. DOSTAŁEM ZA DARMO NIEŚMIERTELNIK BEZ ŻADNEGO KUPOWANIA! xD Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: w zielone gramy 21.05.09, 22:05 gdzie poszedles? co to jest NIEŚMIERTELNIK BEZ ŻADNEGO KUPOWANIA ? Odpowiedz Link Zgłoś
macer125 Re: w zielone gramy 22.05.09, 00:18 Hej, sorry za duże litery w poprzednim poście, podjarany byłem. Nieśmiertelnik to taki wisiorek z blaszkami jak w wojsku mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denuncjator Re: w zielone gramy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 15:16 Śmieszny marketing wirusowy. Na śmiesznym poziomie bo i przez amatorów robiony. Odpowiedz Link Zgłoś
macer125 Re: w zielone gramy 22.05.09, 00:20 Idąc za pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_wirusowy faktycznie po amatorsku mi wyszło :) Wybacz brak wprawy, koleś w sklepie prosił żeby przekazać znajomym to przekazałem w postaci linka do tego wątku. To źle napisać, że rozdają coś za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
jojosto Re: w zielone gramy 22.05.09, 21:09 nadal nie bardzo rozumiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś