Gość: tracer IP: *.chello.pl 23.07.09, 19:36 Mam do sprzedania bon do Electro World - bon ma wartość 220 sprzedam go po niższej cenie bo go nie potrzebuje a szkoda go jednak. tracerkatowice@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: Bon do Electro World sprzedam IP: *.centertel.pl 23.07.09, 20:20 Dam 90zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tracer Re: Bon do Electro World sprzedam IP: *.chello.pl 23.07.09, 20:46 90zł to trochę za mało 160zł i nie ma problemu to i tak 60zł taniej niż normalnie miałabyś wydać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Bon do Electro World sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:51 musisz Tracer wiedziec ,że na tym forum funkcjonują dwie zuzy .Ja i transwestyta "zuza" :) Możesz byc pewna ,że transwestytę nawet na 30 zł nie stac ,żeby Ci zapłacic za bon ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Taak,małoważny kretynie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 20:47 ......tylko pożyczysz od wujka ,bo przecież twój cały majątek /1 zł 20 gr. / przepadł na basenie :). Sorry 3zł 60 gr. ,bo podobno o zgroza ! posiadasz rodzinę .. Czyżbyś się zdążył rozmnożyc ? makaronikiem :))) ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: możewyborca PISu Re: Bon do Electro World sprzedam IP: *.chello.pl 23.07.09, 21:15 za 50 zeta biore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Re: Bon do Electro World sprzedam IP: *.centertel.pl 25.07.09, 10:25 Zuza ciągnij druta twojemu staremu a ode mnie się odpierdo l.H... tu wszystkich obchodzisz ty i ,twoja posrana rodzina i twoje pie...nie Odpowiedz Link Zgłoś