jo5348 27.09.07, 22:40 To "buforowanie" co pół zdania, to się nie da oglądać. A ja chcę!!!! Jak to się nie zmieni, za tydzień oglądalność spadnie do 1 proc. tylko i wyłącznie z przyczyn technicznych. SZKODA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
labeo Re: TECHNICZNIE 27.09.07, 22:45 Zrób Pause zaczekaj aż cały film sie załaduje (u mnie na łaczu 2MB/s trwa to 3-4 minuty) i ogladasz bez przerywania na buforowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nakazim Re: TECHNICZNIE 27.09.07, 22:46 Rozmowę, która trwała 20 min. odsłuchuje się w 43 min! Tak nie może być! Odpowiedz Link Zgłoś
krzyszcz13 Re: TECHNICZNIE 27.09.07, 22:46 Dobrze działa na IE7, przy alternatywnym serwerze. Buforowanie raz jest długie - raz błyskawiczne, to długie przeszkadza. Pewnie dałoby się zrobić tak, żeby buforowanie całego odcinka odbywało się w trakcie oglądania... A pomysł świetny, jak najlepiej życzę panu Tomaszowi i z pewnością będę oglądał dalsze programy :) Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista Re: TECHNICZNIE 27.09.07, 22:50 > To "buforowanie" co pół zdania, to się nie da oglądać. A ja chcę!!!! > Jak to się nie zmieni, za tydzień oglądalność spadnie do 1 proc. tylko i > wyłącznie z przyczyn technicznych.... Problem w tym, że wszyscy w Twojej dzielnicy też chcieli obejrzeć. Po prostu polski net to muzeum. Ale to jest do obejścia. Odpowiedz Link Zgłoś