mcov 04.05.11, 22:15 Europka nie ujawnia nic... www.bbc.co.uk/news/technology-13283882 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Intel ujawnia nowy processor (22nm)! 05.05.11, 01:30 kazdy ma swoja dzialke, to milo ze USA jeszcze cos zostalo! jedna z tych maszynek pojechala do japonii lac wode do reaktorow www.putzmeisteramerica.com/products/boompumps/70z/index.cfm nikt inny na swiecie nie ma tylu bezkonkurencyjnych produktow mechanicznych co niemcy Odpowiedz Link Zgłoś
wuefemka Re: Intel ujawnia nowy processor (22nm)! 05.05.11, 01:46 nikt nie przescignie Ameryki w nowoczesnych technologiach !!!,,,,Helmuty to jeden wielki kibel !! istare technologie pamietajace Adolfa ! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Intel ujawnia nowy processor (22nm)! 05.05.11, 03:01 poza tym ze "technologie pamietajace adolfa" ciagle sa najlepsze na swiecie, to i the hajtek dobrze w niemczech stoja, jakbys sie na chwilem oderwal od mlotka, pewnie bys lyszal o SAP, na tem przyklad --> "SAP is the largest enterprise software company in the world" ale jak poszperasz to niemcy sa wszedzie ktos tu niedawno rzucal linka o granatniku XM25 --> wiesz kto je robi... Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: Intel ujawnia nowy processor (22nm)! 05.05.11, 06:59 www.flickr.com/photos/38392483@N00/408710394/ tym samolotem przewioza te sikafki miemieckie Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbaiter he he he specjalisty od tubajforow siem 05.05.11, 18:21 za procesory wzieny hehehe! te golodupny mcov co intel ma wspolego z kanatka? Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 05.05.11, 18:40 gassarbaiter napisał: > te golodupny mcov co intel ma wspolego z kanatka? te, wytrysku pijanego helmuta, gdzie on napisal, ze ma? Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbaiter Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 05.05.11, 18:43 to co siem polaczyna z kanatki intelem podnieca hehehe! kanatka jest za europka 500 lat niech sie tym zajmi ale niech do alberty napie... indian ratowac hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 05.05.11, 18:57 gassarbaiter napisał: > to co siem polaczyna z kanatki intelem podnieca hehehe! a co ty bulbonie z pierdziszewa kozom sie tak podniecasz? > kanatka jest za europka 500 lat jakie piencset? przynajmniej tysionc, hehe teraz lepiej sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbaiter Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 05.05.11, 18:59 kozom to ty siem zajmij zawsze o niej piszesz, mi to wisi i powiewa ale mkrowa ma widac problem z intelem kanatka i dragiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 05.05.11, 19:10 gassarbaiter napisał: > kozom to ty siem zajmij zawsze o niej piszesz, pisze tylko wtedy kiedy ty jom dupcysz nie moja wina, ze to jest tak czensto > mi to wisi i powiewa ale mkrowa ma widac problem z intelem kanatka i dragiem he skorka ci wisi i powiewa a problem to masz z murzynem bo cie wcale nie gladko penetruje, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
gassarbaiter Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 05.05.11, 23:10 dupcem to ja ciebieb dragiem ale z bezpiecznej odleglosci z murzynem to nie mam rzadnego problemu pozwolilem mu uzywac ciebie ile wlezie za to z wdziecznosci rwie bawelne jak nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 06.05.11, 15:31 wlosy z torby przy dupceniu ci rwie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jutro_przestaje_pic Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 06.05.11, 15:36 twoja dziura w zebie siega dna mozgu. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: he he he specjalisty od tubajforow siem 06.05.11, 20:34 zajrzyj se do dziury w dupie i zobacz dokond sienga, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk No i se zatrzepal skorom. hehehehe 06.05.11, 17:30 A podal link europejski. Mundry jeste mundry. heheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: No i se zatrzepal skorom. hehehehe 06.05.11, 20:35 odezwal sie ten co nie zatrzepal, hehe Odpowiedz Link Zgłoś