warcholski 14.02.12, 18:16 podwyższenie składki emerytalnej z 19 do 30 procent, podwyżki podatku VAT o 8 procent na wszystkie produkty, obniżenie emerytur o połowę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czapaiew_pl Re: jasno widzem 14.02.12, 18:22 siem na cieka popatrz ciemność zobaczysz hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski jeden dziad, jeden premier, jeden emeryt 14.02.12, 18:28 i jeden pieczarkarz.....wszytskie wyjadom? z tym ze juz nie rudy ale w 2060 bedzie zupelnioe lysy ...nio, cus na podobienstwo lysego z lat tez 60-siatych: Zdaniem premiera w 2042 roku ponad połowa Polaków przekroczy 50. rok życia, a 2/3 Polaków będzie albo dorastało, albo znajdzie się już w wieku pozaprodukcyjnym Jak dodał, jeśli tego nie zrobimy, w 2040 roku w Polsce będzie 16 milionów ludzi aktywnych zawodowo i 10 milionów emerytów. Liczba emerytów i pracujących zrównają się w 2060 roku - stwierdził premier wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/379329,donald-tusk-przewiduje-przecietna-pensja-wyniesie-7800-zlotych.html Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 18:35 we łbie żeby wierzyć że się na starość dostanie coś od państwa czy to w Polsce czy w USA czy w jakimkolwiek innym kraju! Komunistyczna Polska ci obiecała że z pastucha przemieni cię w inteligenta USA ci obiecało że z pucybuta będziesz milionerem a ty nadal wierzysz że coś ci się od państwa należy! Weź mnie nie słab! Stary dziad a taki głupi, jakby to szczur napisał to by jakoś to jeszcze można było usprawiedliwić bo chciej jaki jest każdy widzi! Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 18:47 na sniadanie pieczarki, na obiad pieczarki, na kolacje pieczarki, srrrram pieczarkami a Kaczor Donald leje na ciebie cieplym moczem...juz niedlugo zawita komornik do konskiego lajna - nie martw sie trzym fason na traktorze z koksownikiem, kRajowy dziadu www.se.pl/wydarzenia/kraj/loty-premiera-z-warszawy-do-gdanska-podniebne-tusk-taxi-latao-100-razy_227354.html Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski juz sie nie wymigasz, ze ... 14.02.12, 18:53 Zarabiasz ciałem? - udowodnij Nie ma ratunku przed fiskusem. Zaczynają zawodzić nawet sprawdzone metody. Urzędnicy skarbowi żądają list klientów od osób, które twierdzą, że zarobiły prostytucją, pisze "Dziennik Gazeta Prawna". Na dociekliwe pytanie fiskusa skąd wzięły się pieniądze na budowę domu, kupno mieszkania czy jachtu, do tej pory wystarczyło powiedzieć, że to efekt sprzedawania własnego ciała. I wystarczało. Takie zarobki nie są opodatkowane. Teraz jednak sprawy się skomplikowały. Jeśli ktoś twierdzi, że utrzymuje się z handlu własnym ciałem, musi to udowodnić. Nie pomaga twierdzenie, że usługi seksualne były świadczone w dzielnicy czerwonych latarni w Amsterdamie. Fiskus jest to w stanie sprawdzić, bo informacje o pracy za granicą są weryfikowane przez urzędników z innych państw. Na świadków wzywani są rzekomi klienci, a kontrolowany jest proszony o opis świadczonych usług. www.biznespolska.pl/przeglad/213071/Zarabiasz-ciałem---udowodnij-.html Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 19:01 Oczywiście że kaczor donald leje ciepłym moczem ja również na niego dostaje ode mnie minimum prawem zagwarantowane na całym tym śmiesznym układzie obywatel państwo a właściwie obywatel UE na razie jestem na plus zważywszy na to że UE lubi pieczarki na śniadanie na obiad i na kolację i chętnie udziela dotacji na rozwój obszarów rolnych. Powiedz mi gdzie miałeś taki drugi kraj który emigrantowi po powrocie z $350k pozwoliłby na zakup dużego gospodarstwa rolnego z dworkiem stawami masarnią wędzarnią pieczarkarnią. No gdzie? Nic nie zawita nie martw się za wcześnie się cieszysz, jak będzie taka potrzeba to hoop do beczki po śledziach i za ocean! Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 19:15 widzem, widzem fantazja orzesz jak mozesz, chyba w stawie sie wykompales dr. Keller wez tabletke, lekarz juz do ciebie nie przyjedzie -dbaj o zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 19:40 chciałbyś, ale niech ci będzie przynajmniej gul ci nie będzie śmigał za nadto! Widzę że Polaczka z Polski można wyciągnąć ale Polski z Polaczka nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 19:52 Powiedz mi gdzie miałeś taki drugi IDIOTA któremu ulomnemu emigrantowi daje zarobic $350k przy 2by4ach by rzucil sie na kupno wiochy w Pierdziszewie z basenem w postaci z sadzawka za obora rowniez po to by orac, gnuj wozic, smrod wachac, krzywe mordy ogladac, pilowac by coorvy zlodzieje nie ukradli traktora z koksownikiem, lekarzowi dawac lapowke, komornikowi lapowke, doplacac 30VAT (juz tuz tuz) do kazdego zakupu sprzetu, patelni i garnka do kuchni, doplacac za benzynke i gaz sie ledo pali bo jak donosza przez zime to mimo ze pompuja cisnienie pompa to plomien w juz tylko czerwony ....itd itp i marzyc, marzyc kRaj Europe dogoni Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 20:10 Znam takich którzy wrócili z $4mln kupili wytwórnię win a potem kilka pałacy i gospodarstw rolnych: texassranch.com.pl/page4.php ale to byli idioci bo teraz się muszą męczyć z kilkoma pałacami w Polsce z nieruchomościami w Moskwie na Florydzie Nevadzie etc. texassranch.com.pl/page7.php możesz zainwestować!!! no ale z czego jak ty pytasz jak zrobić $350k w USA jak nie wiesz to zapytaj szczura to jest świetny finansista z city! Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 20:17 ja zarobic ?, ja miec a ty dzidu idz sie wykap jesczre raz wsadzawce moze ci gul przejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: trzeba mieć naprawdę naładowane 14.02.12, 20:24 To mnie bardzo cieszy że ty "mieć" ale tym bardziej mnie dziwi że codziennie tutaj przypełzasz na to forum i z latającą gulą i roztrzęsionymi łapami piszesz o cenie benzyny w Polsce! To co zainwestujesz w którąś nieruchomość pani Haliny? Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski zaivestuje moze w con-air i tizera 14.02.12, 20:51 czapaiew_pl napisał: jak będzie taka potrzeba to hoop do beczki po śledziach i za ocean! sprawdz zardzewiala dziura bo nie doplyniesz i nie doczekasz tej przyjemnosci pieszczot tizerem i konfortowym lotem tutka przerobiona na con-air w kajdanach - badz przewidujacym bo z dziada z pod sadzawki w Pierdziszeiwe mozna tylko przerobic na dziada ryjem prosto w konskie lajnio Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals warchulski 14.02.12, 21:02 wy to sie nawet pod pieczarki nie nadajecie, krowi pomiocie ino na gnoj Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: zaivestuje moze w con-air i tizera 14.02.12, 21:06 widzisz rozdygotany homontniku ja mam i polskie i amerykańskie i jeszcze niemiecki obywatelstwo więc się nie denerwuj Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: zaivestuje moze w con-air i tizera 14.02.12, 21:34 ..i jeszcze ruskie bo. czapayb z dziada pradziada kolchoznik i tak pozostanie zainvestuj w którąś nieruchomość pani Haliny? jak sam nie mozesz to na spolke z ze kanlowym juz sie pochwali ze tez lubi przewracac gnuj - dwoch grzybiarzy to sila w produkcji plesni w konsko-psim lajnie Odpowiedz Link Zgłoś
czapaiew_pl Re: zaivestuje moze w con-air i tizera 14.02.12, 21:38 dobra dziadek nie mam już więcej czasu na ciebie wpadnę znowu jutro sprawdzić jak ci gul dygocze może ci jeszcze sciur pomoże on też się potrafi pięknie fcurvviac. Trzim sie z Bogiem i zmów różaniec to spłynie na ciebie morze łask i błogosławieństwa Bożego! Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: zaivestuje moze w con-air i tizera 14.02.12, 21:46 tak jest idz w pyzdu spac i delktuj sie zapachem kamnalowego lajna jutro sie obudzis na kolatanie komornika -do not open, wyskocz przez okno ...oba mata dokument na obywateli z tworek Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: zaivestuje moze w con-air i tizera 14.02.12, 21:49 dzien jak codzien warchulskigo ryj przekopany i gnojem wymiszany Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: zaivestuje moze w con-air i tizera 14.02.12, 22:11 czesc dziadu z kanalu-nocna zmiana przy pompie za miske kaszy co jest nie ynvestujesz w grzybiasta gnojowke...co jeszcze jest do sprzedania po za rdzewiejaca druga tutka, byznesem NieLotem, co kasy w dziurawej zardzewialej beczce brak? kto splaci to badziewie, ten smiszny Narodowy Kosz na Smiecie w centrum stolicy: " Ruch to zdrowie, ale prosimy: dość już szopek z Narodowym w tle. Chcemy wreszcie biało-czerwony kosz uznać za swój, pokazać go dzieciom, oswoić, bo to także nasza inwestycja. Dlatego tak drażni płot, który ukradł prażanom i warszawiakom 17 hektarów terenu między parkiem Skaryszewskim a Wisłą. Po każdej oficjalnej imprezie z udziałem mediów okołostadionowe bramy natychmiast się zatrzaskują i każdy z Pragi, Warszawy czy z Polski może sobie co najwyżej na całą okolicę z inwestycją popatrzeć przez metalowe szczeble. Dlatego czujemy się wystrychnięci na dudka. To otwieranie i zamykanie bram, zaklinanie rzeczywistości, że "Oto jestem" (znów niedostępny), przypomina PRL-owskie szopki i malowanie trawy na zielono z okazji gospodarskich wizyt władzy na wielkich budowlach socjalizmu. Kiedy wreszcie będzie można wejść na teren i pochodzić sobie wokół stadionu? Bez zapisów, bez akredytacji, bez dresu i specjalnego zaproszenia minister Muchy. euro2012.gazeta.pl/euro_2012/1,114822,11139136,O_co_biega_z_Narodowym__Wazelina__lukier_i_klamstwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: jasno widzem 14.02.12, 22:10 cieciowi znowu migdal wali palnij sobie w ten pusty cymbal durny cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: jasno widzem 14.02.12, 22:15 strzel se czosnek ale trafiaj-w-ajaja celnie tym razem nie w policzek, ok? jak smiesz tak brzydko mowic o premierze: czoznek napisał: > cieciowi znowu migdal wali > palnij sobie w ten pusty cymbal durny cieciu Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: jasno widzem 14.02.12, 22:30 idz smieci cieciu zbierac wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11141581,Do_Kalifornii_zbliza_sie_25_mln_ton_smieci_po_japonskim.html Odpowiedz Link Zgłoś