Dodaj do ulubionych

Paczki do Polski

IP: 205.189.191.* 24.03.02, 21:14
Obserwuj wątek
    • Gość: Stirlitz Re: Paczki do Polski IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.02, 21:16
      To "a" w "paczkach" to milo byc z haczykiem czy bez?
      • Gość: Funnel Re: Paczki do Polski IP: *.vf.shawcable.net 24.03.02, 21:24
        Gość portalu: Stirlitz napisał(a):

> To "a" w "paczkach" to milo byc z haczykiem czy bez?

****Nie ,nie MILO.Haczyk zostawil Bruno dla ciebie STIRLITZ !!!

• Gość: Stirlitz Re: Paczki do Polski IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.02, 21:38
          Funnel, ty sie tak nie podniecaj bo ci zylka peknie! Ja tu powazne pytanie a ty
          sie czepiasz. Przeciez to chyba wazne czy Bruno chce zarzucic Polske np.
          uzywanymi ciuchami czy tez wlasnie otworzyl piekarnie i chcialby zrobic cos
          dobrego dla polskich domow dziecka.
          A w ogole to proponuje abys udal sie do twojego zasadniczego watku bo cos tam
          Starycholeryk (lol) cienko przedzie!
          • Gość: Funnel Re: Stirlitz IP: *.vf.shawcable.net 25.03.02, 00:37
            Gość portalu: Stirlitz napisał(a):

> Funnel, ty sie tak nie podniecaj bo ci zylka peknie! Ja tu powazne pytanie a ty
            >
            > sie czepiasz. Przeciez to chyba wazne czy Bruno chce zarzucic Polske np.
            > uzywanymi ciuchami czy tez wlasnie otworzyl piekarnie i chcialby zrobic cos
            > dobrego dla polskich domow dziecka.
            > A w ogole to proponuje abys udal sie do twojego zasadniczego watku bo cos tam
            > Starycholeryk (lol) cienko przedzie!

***** Dzisiaj w innym poscie, bez zadnego powodu ,ZYCZYLES MI RYCHLEJ SMIERCI !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka