Gość: Stirlitz Re: Paczki do Polski IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.02, 21:16 To "a" w "paczkach" to milo byc z haczykiem czy bez? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funnel Re: Paczki do Polski IP: *.vf.shawcable.net 24.03.02, 21:24 Gość portalu: Stirlitz napisał(a): > To "a" w "paczkach" to milo byc z haczykiem czy bez? ****Nie ,nie MILO.Haczyk zostawil Bruno dla ciebie STIRLITZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stirlitz Re: Paczki do Polski IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.02, 21:38 Funnel, ty sie tak nie podniecaj bo ci zylka peknie! Ja tu powazne pytanie a ty sie czepiasz. Przeciez to chyba wazne czy Bruno chce zarzucic Polske np. uzywanymi ciuchami czy tez wlasnie otworzyl piekarnie i chcialby zrobic cos dobrego dla polskich domow dziecka. A w ogole to proponuje abys udal sie do twojego zasadniczego watku bo cos tam Starycholeryk (lol) cienko przedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Funnel Re: Stirlitz IP: *.vf.shawcable.net 25.03.02, 00:37 Gość portalu: Stirlitz napisał(a): > Funnel, ty sie tak nie podniecaj bo ci zylka peknie! Ja tu powazne pytanie a ty > > sie czepiasz. Przeciez to chyba wazne czy Bruno chce zarzucic Polske np. > uzywanymi ciuchami czy tez wlasnie otworzyl piekarnie i chcialby zrobic cos > dobrego dla polskich domow dziecka. > A w ogole to proponuje abys udal sie do twojego zasadniczego watku bo cos tam > Starycholeryk (lol) cienko przedzie! ***** Dzisiaj w innym poscie, bez zadnego powodu ,ZYCZYLES MI RYCHLEJ SMIERCI !!! Odpowiedz Link Zgłoś