Dodaj do ulubionych

damskie pasemka i kasztanowa glowa w Ontario

IP: *.187.48.136.porchlight.ca 17.09.04, 03:31
dzis bedac w Missisauga,zauwazylem po raz kolejny jak modny jest u naszych
pan kasztanowy kolor wlosow ,oraz pasemka.Nic by w tym nie bylo
nadzwyczajnego gdyby,no wlasnie gdyby to bylo naprawde dobrze zrobione!ale
dziewczyny to wiadac ze jest zrobione domowym sposobem w kuchni na
taborecie,nie trzeba byc znawca zeby to od razu zauwazyc,wyglada taka
okropnie,wlosy tez zle sciete sa,brr,kolor jakis to jest ale nie taki jaki
powinien,w sklepie kilka pan z pasemkami,tylko jedna miala naprawde tak
zrobione ze przyjemnie bylo oko zawiesic,kolor super,obciecie,ulozenie
wlosow,bomba,tamte natomiast chyba od p,Krysi po znajomosci z bloku,kolory
nijakie bez polysku,znow obciecie tez byle jakie,kobitki kochane ,nie
zalujcie na fryzjera raz na 2-mce,toz to nie taka znow fortuna,okolo $100-
120,ale jakaz roznica,pyrsk.
Obserwuj wątek
    • ertes Balwan 17.09.04, 03:36
      Mississauga obecnie to okolo 700 tys mieszkancow.
      Polakow ocenia sie na maksimum 50 tys czyli okolo 13 %

I byles w stanie rozpoznac Polki...
      Po co wypisujesz te glupoty? Podyskutuj ze starypierdola, zrozumiecie sie doskonale.

• Gość: karlik Re: Balwan ertes IP: *.187.48.136.porchlight.ca 17.09.04, 03:40
        jak zes slepy to nie pisz tu,trombo jedna,pyrsk
        • ynvme Re: Balwan ertes 17.09.04, 04:22
          moglby cos napisac na temat roslych "blondyn z butelki".
        • starypierdola Re: Balwan ertes 17.09.04, 06:53
          Masz racje, Karlus. Ertes to oszolom z mentalnoscia licealisty ktory sie na
          wszystkim zna. Kanada sie interesuje bo go tam podobno scigaja za dlugi.

No to po flaszce Tyskiego! smile))

SP
          • ertes Re: Balwan ertes 17.09.04, 07:01
            Niestety SP ale zgadzam sie w 100% ze zdaniem j23 na twoj temat.
            • starypierdola To tylko potwierdza zo napisalem. Rodger. n/t 17.09.04, 07:08
              • ertes Re: To tylko potwierdza zo napisalem. Rodger. n/t 17.09.04, 07:23
                Napisz chociaz raz cos rozsadnego. Nie widzialem jeszcze zadnego twojego postu
                zeby byl ciekawy. Na kazde forum jakie wleziesz po jakims czasie dostajesz
                opierdol bo probujesz pouczac ludzi.
                Po co sie przypierdalasz do mnie jak glupkowaty przedszkolak? Zostan przy tych
                swoich durnych fort mcmurray, calavasito i innych glupotach i nie bierz za zadne
                powazne tematy bo wyjdziesz na durnia jak to sie stalo z twoim chybionym tematem
                o dezercji. Jak chcesz to ci podrzuce kilka linkow gdzie dostajesz opierdol od
                ludzi za chamowate uwagi. Pomysl czasem o tym jesli cie stac na taki wysilek.
                • Gość: artur666 Ertes, nie zesraj sie! IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.04, 15:53
                  • ertes Arturku pochwal sie 17.09.04, 16:10
                    Witaj Artur. Brakowalo ciebie tutaj. Zostala tylko jedna wadera ktora opisuje
                    swoje sukcesy choc ja ciesza glownie materialne.
                    A czym ty sie nam dzis pochwalisz? Gdzie cie zaproszono?
                    Czyje uznanie zdobyles?
                • poczesz_mi_ogon ertes 18.09.04, 00:48
                  spierdalaj stad pedale. Do piet nie dorosles staremu. Takich jak ty to on
                  wyskrobuje sobie zza paznokci u nog pilnikiem.
      • jot-23 Re: Balwan 17.09.04, 03:44
        ertes napisał:

> I byles w stanie rozpoznac Polki...

karlikowi to maja we krwi, ci z Einsatzgruppen byli tresowani w rozpoznawaniu
        zydow, moze ten umie polakow!
      • ertes Re: Balwan 17.09.04, 04:20
        oops 50k to jest troche ponad 7%.

karlikowi rozum zadymione Hamilton zezarlo.
        • Gość: karlik Re: Balwan IP: *.187.48.71.porchlight.ca 17.09.04, 04:24
          qzwa,same chlopy pisza na razie,hahaha,a jest o babach,pyrsk.
          • ertes Re: Balwan 17.09.04, 04:28
            Karlik lepiej opisz nam swoja Corolla albo co zlego zrobila gazeta Gazeta.
            Pysknij pare razy i bedzie OK.

Na dyskusje musisz poczekac na starypierdola. Reprezentujecie podobnie niski
            poziom wiec sie dogadacie wysmienicie.
            • ynvme Re: Karlik, calkowicie popieram 17.09.04, 04:36
              twoj apel:
              >kobitki kochane ,nie zalujcie na fryzjera raz na 2-mce,toz to nie taka znow
              >fortuna,okolo $100 - 120, ale jakaz roznica,pyrsk.

i proponuje jego poszerzenie tak by obejmowal nie tylko polskie dziolchy, i nie
              tylko wlosow w odcieniu kasztana czy burgunda. Wez, na ten przyklad, takie
              wyplowiale butelkowe blondynki - mialyby piekne ciemne wlosy gdyby nie te
              utlenione konce.
              • ertes Re: Karlik, calkowicie popieram 17.09.04, 04:38
                Jak wyjmiesz sobie antenke z odbytu to moze zaczniesz nadawac na jakis
                zrozumialych falach i wreszcie poznasz jakis ciekawych ludzi klusior.
                • ynvme Re: Ertes, ciekawy ludz 17.09.04, 04:49
                  sie znalal - to dopiero ciekawe!!!!
                  Jak zwykle skaczesz do gardla przedwczesnie - o kasztanowe wlosy domwj roboty
                  durniu chodzi chodzi a nie co kto ma w dupie.
              • Gość: karlik ynvme-czarne odrosty juz nie blond IP: *.187.48.202.porchlight.ca 18.09.04, 02:10
                tak ,tego tez jest od groma,a koncowki nieraz sie rozdwajaja,szczeka opada,to
                nastepna plaga,ale juz nie bede pisal zeby nie byc posadzony o jakas
                napastlliwosc kobieca,pyrsk
    • maniia Re: damskie pasemka i kasztanowa glowa w Ontario 17.09.04, 06:52
      coz za obserwacja i coz za zniewiescialy nik
      Na kilometr czuc geja.
      • vip-1 Karlik- Pyrsk ! 110% racji !!! Trafny strzal . 17.09.04, 13:55
        maniia napisała:

> coz za obserwacja i coz za zniewiescialy nik
        > Na kilometr czuc geja.

Nie czuc geja tylko chlop ma 110% racji !!!

>I byles w stanie rozpoznac Polki...
        >Po co wypisujesz te glupoty?

Rozpoznac mozna nie tylko Polki, Polakow takze. Tu akurat zgadzam sie z
        sentencja z "Szczesliwego Nowego Jorku": "Mordy, te wasze mordy..."
        Polakow poznac mozna po wielu rzeczach, jak chocby te wlosy, facetow po
        plaskich ryjach, podciagnietych wysoko jasnych spodniach z zaszewkami, tych
        starszych po sandalach zalozonych na skarpety i przetluszczonych poczochranych
        wlosach (krotkie wlosy tez trzeba myc i czesac !)
        Najcharakterystyczniejszym jednak znakiem rozpoznawczym jest skwasniala geba-
        nawet jak "nasz" sie niby usmiecha, to usmiecha sie krzywo i kwasno....
        Polakow rozpoznaje w najwiekszym tlumie na 100 metrow i nigdy sie nie myle !!!!

PS
        Zakompleksiony polskoscia Ertes jak zwykle pierdoli. Co za palancik.
        • Gość: wadera Re: Karlik- Pyrsk ! 110% racji !!! Trafny strzal IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 17.09.04, 14:48
          Karlik-masz racje! Ja to samo zauwazylam. Sama czasami chodze
          troche "wyrudziala"sad((U nas zrobienie kolorku , pasemek i ladne sciecie to 165
          dol + typ . Ja place 180 dol!Moja fryzjerka /chinka/za samo sciecie bierze 45
          dol/tnie super!!!!!/ludzie mnie pytaja do kogo chodze! Do tego szampon do
          wlosow farbowanych typu Scruples Renewal, czy Therapro Mediceuticals do
          osiagniecia tylko w salonach fryzjerskich/ nastepne srednio 15 dol za 16 fl OZ-
          480ml. Powiem Ci szczerze, ze to duzy wydatek dla kobiety przy "normalnych
          dochodach." Zeby utrzymac swierza fryzurke conajmniej co 2-gi miesiac trzeba
          odwiedzic fryzjerke i polozyc kolorek, a scinac co 2,3 tygodnie.Dodam jeszcze,
          ze tutejsze farby zmywaja sie bardzo szybko!CXhyba przestane kupowac drogie
          szampony, ktore to niby maja nie zmywac farby/guzik prawda/. Karlik rozumiesz
          teraz dlaczego panie domowym sposobem robia sobie fryzurki! A jak juz to w
          tanim zakladzie i efekt prawie ten samsad
          Nie kazdego stac na fryzjera typu Ricardo z NY/ ten bierze 450 dol za "glowe"smile)
          Karliczku, zostaw nasze Panie w spokoju, przypatrz sie buzi, sylwetce a
          przedewszystkim charakterowi/ jak jestes single/ a na fryzurke u Ricardo sam
          zarobisz i Twoja ukochana bedzie CUD NATURY!!!
          Pozdrawiam Wadera
          • Gość: karlik wadera -walnelas jak lysy warkoczami o chodnik IP: *.187.48.202.porchlight.ca 18.09.04, 02:04
            tu przesadzilas,ja wiem dokladnie ile to kosztuje bo moja kochanica to robi i
            tak jakos sie sklada ze ja ja woze do fryzjera,i jest to jeden z lepszych w
            Burlington,wszystko total,szampon ,kolor,obciecie itp,raz 110$,a co drugi raz
            130$,i farby trzymaja jak pieron,te niby drogie srodki co ta chinka Ci wcisla
            to jakies badziedwo,myj je normalnym szamponem,i powinno wytrzymac do
            nastepnego razu,cos masz zrobione nie tak,mimo wszystko lepiej mi od razu ze
            jednak dbasz o siebie i sie nie poddajesz,pozdrawiam dziolcha,pyrsk.
        • Gość: VIP-1 Re: Karlik- Pyrsk ! 110% racji !!! Trafny strzal IP: *.cwshs.com 17.09.04, 15:12
          ciebie tez po tych znakach szczegolnych rozpoznaja?
          ten opis znakow szczegolnych to przed lustrem stojac pisales, prawda?
          a o kobietach to patrzac na zone
          bo ja znam tu pare polskich rodzin
          i nijak twego opisu dopasowac nie moge
          • jot-23 Re: Karlik- Pyrsk ! 110% racji !!! Trafny strzal 17.09.04, 15:56
            Gość portalu: VIP-1 napisał(a):

> bo ja znam tu pare polskich rodzin
            > i nijak twego opisu dopasowac nie moge

hehe, przypomnialo mi sie, w niedziele na plazy lazala niedaleko na parka,
            facet , mial na cale plecy wytatuowanego amerykanskiego orla na tle
            powiewajacej flagi! hehe (szczegolnie po paru naszych "komenrazach ---> na
            szczescie byly chyba za ciche!)
          • vip-1 Re: Karlik- Pyrsk ! 110% racji !!! Trafny strzal 17.09.04, 16:03
            > bo ja znam tu pare polskich rodzin
            > i nijak twego opisu dopasowac nie moge

Nie, ciebie nie mozna rozpoznac po wlosach, ciebie mozna rozpoznac bo psie
            gowno wpierdalasz z chodnika.
            A twoja zone po tym ze spi na trawniku bo jest pizda tak spasiona ze nie
            wlazi przez drzwi dochalupy, zreszta po co by miala wchodzic, jak i tak
            jedzenia szuka po smietnikach- tak wygodnieji nawet "zdrowo" caly dzien na
            swiezym powietrzu.
            • Gość: VIP-1 Re: Karlik- Pyrsk ! 110% racji !!! Trafny strzal IP: *.cwshs.com 17.09.04, 16:20
              widze kurduplu ze temat smietnikow nie jest ci obcy
              jak rowniez i gowniana dieta jest ci dobrze znajoma
              tak trzymaj smieciu, i dupy za mocno nie wypinaj
    • Gość: VIP-1 Re: damskie pasemka i kasztanowa glowa w Ontario IP: *.cwshs.com 17.09.04, 15:15
      karlik! te baby co opisujesz
      to chyba u siebie na Slasku widziales
      albo po jakichs nedznych spelunach sie szlajasz
      • ertes Re: damskie pasemka i kasztanowa glowa w Ontario 17.09.04, 16:14
        Przyjechal jelop z czworakow hamiltonskich gdzie zyciowym celem jest praca na
        tasmie w Stelco.
        Zobaczyl normalnych ludzi to i co sie dziwic ze wrocil wsciekly do domu. Nie
        bardzo wiedzial jak sie wyzyc ale wygladajac przez okno zobaczyl wracajaca
        zmiane z Brofasco to i ja opisal.
        • vip-1 KANADOSLI NEDZARZU :) 17.09.04, 17:00
          W koncu wyszlo szydlo z worka...w "cudownej Kalifornii" mieszkasz, co?
          Na chuju chyba.
          6.00 rano autobusem do kanadyjsiej fabryki, 8 wieczorem autobusem do domu z
          kanadyjskiej fabryki, bez OT, 200 CAD wyplaty co tydzien. Brutto.
          "Sloneczna Kalifornia, pomarancze za oknem". Pierdolony konfabulant.
          • Gość: VIP-1 Re: KANADOSLI NEDZARZU :) IP: *.cwshs.com 17.09.04, 17:08
            ales ty kurduplu bystry jak woda w klozecie
            przeciez kazdy wie ze on iles tam lat w CAN siedzial
            przestan sie w Holmes'a bawic
            i idz sie lepiej zbrandzlowac
            • vip-1 Re: KANADOSLI NEDZARZU :) 17.09.04, 17:22
              Nie "kazdy" wie, tylko takie biedne kolki jak tyco swe zycie spedzaja na
              pierdolonym polskim forum, bo nie maja nic wiecej w swym malym, podlym
              istnieniu do roboty.
              • Gość: VIP-1 Re: KANADOSLI NEDZARZU :) IP: *.cwshs.com 17.09.04, 17:34
                kazdy kto ma choc troche "brains"
                tak wiec nic dziwnego ze ty o tym nie wiedziales, bystrzaku, hehehe

to forum jest pierdolone tylko dlatego
                ze takie kolki jak ty pierdola tu bez sensu
                • vip-1 Siur ze tak 17.09.04, 17:44
                  Taaaaaaaa. zeby z Ertesem pierdolic to trzeba miec "brains". Chyba w dupie.

A ty Ertesiku nos swoj kanadolski paszporcik w kieszonce caly czas, bo jak cie
                  capna na nielegalnej robocie "w Kalifornii", he he, to cie cupasem odstawia do
                  Polandu, za ten szeroki pysk,plaska dupe, zapadla klatke piersiowa, krzywe nogi
                  i tluste wlosy. No i biale skarpety oraz sandaly.
                  • Gość: VIP-1 Re: Siur ze tak IP: *.cwshs.com 17.09.04, 17:53
                    vip-1 napisał:

> Taaaaaaaa. zeby z Ertesem pierdolic to trzeba miec "brains". Chyba w dupie.
                    widze ze dosc czesto z nim pierdolisz
                    tak wiec masz te brains w dupie
                    no coz, nic nowego, zawsze tak myslalem
    • Gość: Śmiechacz A gdzie okulary? IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.04, 18:14
      Karlik, czegoś mi w Twoinm opisie brakuje, mianowicie okularów na czubku głowy.
      Ertes też je tak nosi.
    • Gość: Pojebasia553 A co tu tak śmierdzi? IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.04, 18:15
      A co tu tak śmierdzi? czyżby ertes się zesrał!?
    • poczesz_mi_ogon Karlik 17.09.04, 18:16
      czy ty jestes mister universum? A p..lisz tylko same ksiezniczki? Ja chetnie
      wale takie lalunie z odrostami czy pasemkami, w nocy i tak ciemno a rano patrze
      w druga strone.
      • Gość: Śmiechacz W nocy wszystkie baby są czarne! IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.04, 18:32
        • Gość: karlik okulary we wlosach-zicher polka!! IP: *.187.48.202.porchlight.ca 18.09.04, 01:54
          na zicher to nasza perla jak nic,to co ze szkla zpalcowane i guzik przez nie
          widac ,ale we wlosach sa? sa i to jest polski szpan,pyrsk
    • Gość: Biala do Karlika IP: *.sympatico.ca 18.09.04, 21:39
      To co piszesz jest zenujace, zenujace poniewaz twoje zainteresowanie damskimi
      glowami (niestety nie ich zawartoscia) jest chorobliwe. Byloby to zrozumiale
      gdybys byl fryzjerem ale chyba tak nie jest. Zastanawia mnie okreslenie "domowy
      sposob w kuchni, na taborecie" ... staralam sie wyobrazic to sobie ... domowy
      sposob to chyba chodzi o kupno gotowego produktu i wlasnoreczne zaaplikowanie
      go. Ale dlaczego w kuchni? czy nie wygodniej byloby np. w lazience? i dlaczego
      na stolku? skad wziac ten stolek? nie spotykam stolkow w domach znajomych a
      moze chodzi o stolek barowy? tylko, ze w takim wypadku byloby bardzo
      niewygodnie - za wysoko.
      Mozna tobie tylko wspolczuc - wybrales sie na rekonesans do metropoli (a raczej
      w jej okolice) i TAKIE rozczarowanie ciebie spotkalo.
      • Gość: jot-23 Re: do Karlika IP: *.nyc.rr.com 18.09.04, 22:00
        biala, co by tu nie gadac o naszym forumowym folksdojczu, to, hehe, wlasnie
        wrocilem z mojej bi-monthly pielgrzymki-drogi krzyzowej w jednym ---> czyli
        wyjazdu na greenpoint... 80% kobiet po 40-tce odpowiada opisowi karlika...

z wielkim ubolewaniem musze tez potwierdzic wizje taboretu w kuchni, mam
        znajoma ukrainke, fryzjerke z zawodu , wlasnie w ten sposob, DOKLADNIE,
        przyjmuje panie , glownie z polski, nie mogace sie zdobyc na "regularna" wizyte
        w salonie.
        • Gość: Biala Re: do Karlika IP: *.sympatico.ca 18.09.04, 22:21
          J-23 co by tu nie gadac ... to przykre to o czym piszesz ...
        • Gość: karlik jot-23 IP: *.187.48.131.porchlight.ca 19.09.04, 00:03
          ty pumperniklu jedyn,mnie folksdojczym nazywosz ,Slazoka? w tyn twoj kalfas
          zodyn cie nie walnol?uwazej pieronie,a co te nasze pieknosci tak sie oburzaja?
          pisze jak jest i to jest plaga!!no nie wszystkie ,ale co najmniej 3/4,biala zal
          mi tez ale taka jest zeczywistosc,pyrsk
          • ertes Re: jot-23 19.09.04, 16:35
            Rzeczywistosc jest taka ze jestes durniem.
            • Gość: wadera Re: do ertesa IP: *.ebrnsw01.nj.comcast.net 19.09.04, 20:21
              Ertes, fakty mowia za siebie, za siebie, za..........sad
              Teraz wiem skad u Ciebie ta "nastalgia"smilei dlaczego swiat widzisz w szarych
              kolorach! Zacznij myslec pozytywnie, popatrz na ludzi z usmiechem przyjaznym na
              twarzy! Zobaczysz jak dobrze sie bedziesz czol!
              Pozdrawiam Wadera

PS : Karlik, nie mam zamiaru sie sprzeczac o ceny!! Czasami tak bywa ze w
              zwyklym "salonie pieknosci" dostaniesz usluge lepszej jakosci i taniej jak w
              tych okrzyczanych!!Co do farb, to 95% pan narzeka na ich krotkotrwalosc!No ale
              coz!! Czysty capitalizm!!!smile))/rozumiesz co mam na myslismile/
              Pozdrawiam Wadera
            • Gość: karlik ertes IP: *.187.49.130.porchlight.ca 21.09.04, 03:28
              nastepny nawiedzony baran,niesamowite ile takich tu sie przewija,pyrsk
              • Gość: Polka Re:do karlika fr(yz)jera IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.09.04, 05:37
                Co za obrzydliwe Polki,oszczedzaja na wizytach u fryzjera,domowym sposobem
                kolor sobie robia -jakby nie mogly co tydzien 200$ na fachowca poswiecic?
                Sknery i tyle!
                W estetach typu karlik budzimy obrzydzenie i ja to teraz rozumiem.
                Chlopina od dziecinstwa przyzwyczajony do widokow palacowych wnetrz i pieknych
                ludzi, cierpi niewymownie w tej plebejskiej ameryce.
                Ja Jasnie Panie karlik obiecuje ze znajde "sponsora" ktory co tydzien do
                fryzjera wozil mnie bedzie i za usluge placil. Ja zas bede jego ta..boyfrentka
                (tak to na Jackowie lud takie nazywa)lub.. kochanie (terminologia karlika).
                To taka prosta recepta: by byc co tydzien u fryzjera nalezy znalezc frajera.
                • jotertes-23 Re:do karlika fr(yz)jera 21.09.04, 05:43
                  najlepiej to zamiast tego taboretu to niech sobie ta Ukrainka zafunduje fotel z
                  najblizszego kraweznika. Widzialem kilka stosownych, hehehe
                  • szmok-wawelski czesc cmok_wawelski. co slychac? 21.09.04, 05:48
    • anieatak Re: damskie pasemka i kasztanowa glowa w Ontario 21.09.04, 23:35
      Przeczytałem wszystkie..jestem szces;iuwy..jkaktos was nie
      zna..brrrrym..pozdrawiam 4dziestki..jeden tekst powtżej to pierwsZa
      liga..nie..nie powiem..
      • Gość: karlik Wadera-przyjezdzaj ,u nas taniej!! IP: *.187.49.8.porchlight.ca 24.09.04, 03:02
        No mozesz wpasc na dzien ,albo dwa,zalatwie Ci termin w salonie i zaplacisz
        tylko 110$ can!!,bylem w poniedzialek z moja pania i pytalem
        sie ,wszystko ,cala robota tylko za prawie stowaka can,!! i mozesz myc ile
        chcesz i jak chcesz,nic nie pusci,ona radzi co 6-tyg ,pzdr,pyrsk ,dziolcha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka