Dodaj do ulubionych

Polanezyjski produkt regionalny

IP: 195.16.60.* 02.03.05, 05:22
Po co to goraczkowe szukanie? Jakies oscypki, jakis miod wrzosowy,
hoooye-moooye, dzikie weze? A tu taki produkt az sie prosi, tak regionalny jak
zlotw, w zadnym regionie swiata go nie produkuja. Nawet afrykanskie pombe sie
nie umywa. Taki piekny trejdmark, niczym ten od szampana!

Kto wie o jakim produkcie mowie?
Obserwuj wątek
    • jadro Re: Polanezyjski produkt regionalny 02.03.05, 05:26
      przeciez ze BURAK
      taki ladny, czerstwy polanezyjski burak
      • Gość: Soup Nazi Re: Polanezyjski produkt regionalny IP: 195.16.60.* 02.03.05, 05:32
        Pudlo. Buraki ladne, ale nie moga byc zarejestrowane w Brukseli jako produkt
        regionalny, jedyny, niepowtarzalny, bo buraki gdzie indziej tez rosna. Moze nie
        tyle i nie takie dorodne, ale sa. Szczelaj dalej.
        • durny.polaczek Re: Polanezyjski produkt regionalny 02.03.05, 05:43
          A może to Pańska Skórka???
          • Gość: kan_z_oz Re: Polanezyjski produkt regionalny IP: *.mega.tmns.net.au 02.03.05, 05:46
            podaj jakies wskazowki.

Pzdr
            • Gość: Soup Nazi Re: Polanezyjski produkt regionalny IP: 195.16.60.* 02.03.05, 06:35
              Gość portalu: kan_z_oz napisał(a):

> podaj jakies wskazowki.

Hehe, juz podalem, i to bardzo wyrazna, w oryginalnym poscie.
          • bobasek_i_cala_klasa Re: Polanezyjski produkt regionalny 02.03.05, 06:02
            durny.polaczek napisał:

> A może to Pańska Skórka???

Chodzi ci o napletek supka-glupka?
            Przeciez on tego daru nie ma bo jest ochlastany.
            • Gość: Soup Nazi Re: Polanezyjski produkt regionalny IP: 195.16.60.* 02.03.05, 06:40
              bobasek_i_cala_klasa napisał:

> durny.polaczek napisał:
              >
              > > A może to Pańska Skórka???
              >
              > Chodzi ci o napletek supka-glupka?
              > Przeciez on tego daru nie ma bo jest ochlastany.

Uuuuuu, gliniak, dar po huju fest, hehehe. To chyba jedyny jaki od natury
              otrzymales. A skoro go masz to zrob sobie "kapturaka", hehehe

P.S. Ta "cala klasa" to znaczy pluton, hehehe?
            • Gość: exile Re: Polanezyjski produkt regionalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 10:16
              He he , trafiles moska z ta skorka .
          • Gość: Soup Nazi Re: Polanezyjski produkt regionalny IP: 195.16.60.* 02.03.05, 06:37
            durny.polaczek napisał:

> A może to Pańska Skórka???

Pudlo. Ale swietny pomysl. To tez trzeba zapodac do Bruksela.
    • lujnakaczychnogach Re: Polanezyjski produkt regionalny 02.03.05, 08:28
      ksiezycowka, pijaku.
    • luiza-w-ogrodzie Piwo jeczmienne? n/t 02.03.05, 08:30

• Gość: njujorker spirytus 99% IP: *.an3.nyc41.da.uu.net 02.03.05, 08:38
        a ja mysle ze polski spirytus ,nigdzie na swiecie nie dostaniesz ,tylko
        w Polandii i nikt na swiecie tego nie pije [ oprocz Ruskow] tylko polskie
        ochleje.
        • luinakaczychnogach a ty o Everclear nie slyszal? 02.03.05, 15:45
          notxt4u
    • emre_baran intelygent 02.03.05, 11:58
      Polanezja jako jedyne kraj eurokomuny produkuje warstwe inetligencka. Wystepuje
      glownie na dzikich stepach eurazji, bulandyjska odmiana od sowieckiej odroznia
      to ze namietnie rozwiazuje krzyzowki i oglada zabojadzkie a ostatnio iberyjskie
      kino zaangazowane. I za zawszyczyt i obowiazek poczytuje sobie nieznajomosci
      nauk poslednich.
      • luinakaczychnogach emre_osiol czy ty jestes jakiejs innej narodowsci 02.03.05, 15:48
        baranie? Niz polska, znaczy sie? Piszesz jakby twoi przodkowie obslugiwali
        piece krematoryjne i wyrywali zlote zeby zwlokom.

Polska czyli tak jak ty powtarzasz za idiota nazi_soup, polanezja, przetrwala
        1000 lat (slownie dla ciebie siermiego przeposona TYSIAC LAT) maja w gleboko w
        d. zalew germanski ze sprzedawczykami czechami na plecach. TYSIAC LAT! I ty
        chces zpodwazyc fakt ze Polska nie wie co robi? Jestes pan smieszny.
        • Gość: Historyk Re: emre_osiol czy ty jestes jakiejs innej narodo IP: *.dip.t-dialin.net 02.03.05, 18:00
          Jakie 1000 lat!? Tych pare latek w ktorych sami Polacy wlasny
          kraj "wypozyczyli" sasiadom mozesz spokojnie odliczyc.
          • luinakaczychnogach Re: emre_osiol czy ty jestes jakiejs innej narodo 02.03.05, 18:36
            Dobrze, wiem o czym piszesz, ale faktem jest ze jezyk polski jest uzytkowany od
            1000 lat i nie zanosi sie zeby zaginal a to jest przeciez jednym z wyroznikow
            PANSTWOWOSCI, ktora tak mniej wiecej zaczela sie od 966-2005 (+400 lat od kiedy
            zaczeto uprawiac role po przybyciu z Indii)
        • emre_baran moi przodkowie 03.03.05, 08:54
          Slodka Bialoglowo, kwiecie polny i nie zapominajko.

Zeby sie wydac grzecznym i dwornym odpowiadma na wstepie na pytanie. Choc
          upraszam o wyrozumialosc i ze wzgledu na moja wrazliwosc nabyta i wrodzona nie
          mieszac w sprawe moich przodkow w szczegolnosci matki. Albowiem bede zobowiazany
          do podjecia retorsji a matka jest tylko jedna.

Odpowiadajac. Przodkowie nie wyrywali i nie obslugiwali. Byli natomiast
          norycznie i nahalnie polonizowali przez totalitarne przed i powojenne mocarstwo
          slowianskie (za poczytnym dziennikiem innego mocarstwa slowianskiego). Smutna to
          i straszna hostoria kiedy jako mlodziedzien szarpalem sie i szmotalem nie znajac
          odpowiedzi na pytanie dlaczego jestem inny? Na pytanie: Kim jestem? Co jest
          przyczyna? Nie znalem odpowedzi. Byt ksztaltuje swiadomosc ale nie do konca jak
          sie okazalo w moim przypadku. Genotyp niespokojny. Genotyp gnusny, wydzieral sie
          i kasal mnie we mnie nie dajac spokoju. I po latach tulaczki, emigracji i
          alienacji zewnetrzej jak i wewnetrzej doprowadzil do odrycia mojej prawdziwej
          genetyczneh i do szpiku koszsci narodowosci. Niestety co z zalem stwierdzam nie
          polskiej. Gdyz to graj piekny. Kraj Polanezja. Przedmurze. Pelen dziwnych i
          straszny przygod. Kraj honru i odwagi. Skandalu i wartosci. Opoka i kamien
          wegielny nowej Yewropy.

W kwesti niewiedzanie co robi. Patrz wyzej. I czy ja pisalem ze nie wiem co
          robi? Przepraszam i klaniam sie.

W kwestii mienia w dupie zalewania. Jestem absolutnie spokojny. Mam liczne
          dowody na to ze sie zalac nie da. A wrecz przeciwnie zalewa zdegenerowane narody
          starej Yewropy. I powstrzymuje skutecznie zalew nie tylko germanski ale i kazdy
          inny. W niedalekiej przeszlosci powstrzymal zalew moim samochodem, usuwajac z
          niego czesci gumowo-toczace znane jako kola.

PO Osiol Baran. Aloha.
          • jot-23 Re: moi przodkowie 04.03.05, 15:54
            Micah, piekny wpis! az trocham szkoda ze utonal w morzu govna!
            • jot-23 Re: moi przodkowie 04.03.05, 15:55
              #polonia jako alegoria uojczyzny naszych mazen, "od morza do morza" lol
              • emre_baran dobrze wam tak 09.03.05, 12:53
                Uwaga: Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je klikając czerwony
                kosz.

Pieknie napisane. A bedzie jeszcze lepiej.

• emre_baran Tysiac lat i no logo. 03.03.05, 09:23
          Takie z Ciebie kochanie ze nie moglem sie oprzec. Prosze poczytaj w wolnej
          chwili. Tylko blagam nie zostan alter-globalista bo no logo to tez logo.

books.guardian.co.uk/top10s/top10/0,6109,736896,00.html
          PO Baran i Osiol
    • last_gladiator Szabasowe swiece!!!! 02.03.05, 15:40
      ho,ho,ho to teraz popularny produkt w Polsce
      • luinakaczychnogach Re: Szabasowe swiece!!!! 02.03.05, 15:49
        to jakas potrawa czy ta ksiazka o pierdzacej Salci i Lwach?
    • jot-23 Re: Polanezyjski produkt regionalny 02.03.05, 18:10
      lol! 1000 narodu polskiego... hehe medal za przetrwanie sie nalezy... byly
      wogole jakies narody ktore nie przetrwaly? uuuummmm...nope... (hehe jezeli nie
      liczyc tych jak im tam jacwingow i innych ktorych ochoczao pomagalismy
      exterminowac)....

co nam dalo te 1000 lat? ja osobiscie licze na ten tajemniczy produkt zupy (no
      i oczywiscie 7-letnie czytanie tory)
      • luinakaczychnogach no i czego rzysz, Historyk? 02.03.05, 18:44
        Wiesz, lol to mi sie jakos tak dziwnie kojarzy jak widze na necie a w
        szczegolnosci uzywanej przez osobe inteligentna.

'Medal za przetrwanie'... tak cala europa i kazdemu nalezy sie medal za
        wytrzymanie z sasiadem. Z wyjatkiem brytow i francuzow bo ci to zawsze byli
        jakies podejrzane wirachy.

Kto nie przetrwal, ano popatrzmy tak ostatnio od czasow Boleslawa Wasatego:
        Czechoslowacja, Jugoslawia, Ukraina (byla silna a teraz gowno z niej zostalo),
        Litwa. Niemcy NRD owskie o ktorych jak wiesz zawsze byly bardziej slowianskie
        niz germanskie.

Jakie kraje ledwo ledwo przetrwaly: Szwecja, Szwajcaria, Austria i kazdy inny
        kraik.

Niemcy (te prawdziwe): dostaly influx wlochow i turkow
        Francuzi: maja pelno arabow.
        Wlosi: tu niech ktos lokalny powie jak sie zmienily Wlochy.
        O takich kraikach jak Belgia, Dania czy Holandia to nawet nie wspomne. Na takim
        tle Polska wyszla calkiem niezle. Jest jednolita i ma jeden jezyk oraz nie ma
        elementu naplywowego.

jot-23 napisał:

> lol! 1000 narodu polskiego... hehe medal za przetrwanie sie nalezy... byly
        > wogole jakies narody ktore nie przetrwaly? uuuummmm...nope... (hehe jezeli
        nie
        > liczyc tych jak im tam jacwingow i innych ktorych ochoczao pomagalismy
        > exterminowac)....
        >
        > co nam dalo te 1000 lat? ja osobiscie licze na ten tajemniczy produkt zupy
        (no
        > i oczywiscie 7-letnie czytanie tory)
        • tough_cookie Polska to potega 02.03.05, 19:05
          Mocarstwo, ku.., swiatowe co przetrwalo 1000, ku.. lat.

Dzieki, ku.., Polsce, Europa istnieje.

kolego luinakaczych ja ci ku.. proponuje zebys sie pie..al w glowe jakas
          ku.. cegla
          • Gość: Genosse_Sztetke te dykna ptasich lapach IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 03.03.05, 03:37
            a Swiatowida to ty czcisz? Z kolegamy z bramy ognisko w noc kupaly palicie?
        • emre_baran czarujace kofanie 03.03.05, 09:05
          luinakaczychnogach napisał:
          [...]
          "Kto nie przetrwal, ano popatrzmy tak ostatnio od czasow Boleslawa Wasatego:
          Czechoslowacja, Jugoslawia, Ukraina (byla silna a teraz gowno z niej zostalo),
          Litwa. Niemcy NRD owskie o ktorych jak wiesz zawsze byly bardziej slowianskie
          niz germanskie. Jakie kraje ledwo ledwo przetrwaly: Szwecja, Szwajcaria, Austria
          i kazdy inny kraik."

Przeperaszam ze sie wtracam ale ja w kwesti formalnej.

No to kto nie przetrwal? Obawiam sie istnienia aktualenie symptoma
          nieporozumienia semantycznego. Narod i Kraj to jak mi sie zdaje nie synonim.
          moje czaruajce kofanie. Aczkolwiek moge sie mylic.

I czuje sie zafstydzony albowiem nie wiedzialem nic o niedawnych jak mi sie
          zdaje klopotach integracyjnych maluczkiego sasiada Bulanezji. Ksiestwa Lituani.

Ciao Bell
          PO Osiol Baran

PZ
          Supa! Co ty na to Bulanzja! Takez the nagroda.
    • Gość: exile Re: Polanezyjski produkt regionalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:37
      Moze to jest produkcja beznapletkowych emigrantof ??
      • Gość: exile jemnigrandzki produkt regionalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 23:33
        Jak tam lebek , nie marznie ?
        Ech mosiek , mosiek zaspiewaj ty sobie lepiej if i was the rich men hehe
        i smaruj kalosze bo w dupe nakopie.
        • jadro Re: jemnigrandzki produkt regionalny 04.03.05, 00:00
          Nie produkuj sie po angielsku bo ci kiepsko wychodzi.
          Masz dwie wersje do wyboru:

If we were rich men
          albo
          If I was a rich man choc powinno byc "If I were a rich man" ale w piosenkach jak
          to piosenkach.

Lebek zmarzl i ma problemy?
    • flipflap Re: Polanezyjski produkt regionalny 04.03.05, 01:52
      Zubrowka
      • trunkovvy Re: Polanezyjski produkt regionalny 04.03.05, 02:18
        qrvy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka