Dodaj do ulubionych

Polonio austriacka gdzie jestes ?

IP: *.anc.univie.ac.at 12.07.02, 13:53
Odezwijcie sie ! Enola, jak Dzidzius ? Ola, jak sie wakacjujesz ?
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczucha Re: Polonio austriacka gdzie jestes ? IP: *.telekabel.at 12.07.02, 15:38
      Prawde mowiac tez zagladalam i nikt nie pisal. Bylam bierna uczestniczka
      dyskusji, a teraz nic... Moze wszyscy sa na urlopach
      • jot-23 Re: Polonio austriacka gdzie jestes ? 12.07.02, 15:43
        Gość portalu: kaczucha napisał(a):

> Prawde mowiac tez zagladalam i nikt nie pisal. Bylam bierna uczestniczka
        > dyskusji, a teraz nic... Moze wszyscy sa na urlopach

eee nie wstydz sie, pogadaj, tutejsi austryjacy bardzo chetnie uslysza jaka jest
        aktualnie u ciebie pogoda, to nie takie trudne!
        • Gość: kaczucha Re: Polonio austriacka gdzie jestes ? IP: *.telekabel.at 13.07.02, 07:16
          aaaa wiec w wiedniu znowu parzy, czakamy na burze

pozdrawiam
    • Gość: student kiedys bylem choc przez chwile czescia polonii... IP: *.ipt.aol.com 12.07.02, 20:42
      AUSTRIACKIEJ... teraz "zdradzilem" polonie austriacka na rzecz polonii
      amerykanskiej i nie zaluje smile no moze troche tak.. tych wspanialych widokow na
      przepiekne Alpy ... no i oczywiscie Wieden smile)))))))))))) alke kiedys i tam
      wroce smile

cheeeeeeeers

P.S. no i w koncu mam prace smile

pozdrowienia dla wszystkich polskich Austriakow i na odwrot smile

bastard

P.S.2 pozdrowienia w szczegolnosci dla Oli z Salzburga smile
      • Gość: debil Re: kiedys bylem choc przez chwile czescia poloni IP: *.utaonline.at 12.07.02, 21:20
        Gość portalu: student napisał(a):

> AUSTRIACKIEJ... teraz "zdradzilem" polonie austriacka na rzecz polonii
        > amerykanskiej i nie zaluje smile no moze troche tak.. tych wspanialych widokow na
        > przepiekne Alpy ... no i oczywiscie Wieden smile)))))))))))) alke kiedys i tam
        > wroce smile

no tak,dla Oli to sa pozdrowienia a dla mnie to nie masmile)
        a co do Wiednia,obawiam sie ze masz racjesmile) a z pracy sie BARDZO cieszesmile)ze
        wreszcie sie poszczescilo i ze mast tam o.k. u mnie wszystko gra,tylko nuda
        niesamowita... zaraz wasle smsika ze to napisalemsmile)papapapap
        >
        >
        > cheeeeeeeers
        >
        >
        > P.S. no i w koncu mam prace smile
        >
        > pozdrowienia dla wszystkich polskich Austriakow i na odwrot smile
        >
        > bastard
        >
        > P.S.2 pozdrowienia w szczegolnosci dla Oli z Salzburga smile
    • _enola Re: Polonio austriacka gdzie jestes ? 13.07.02, 13:49
      Czesc! O malo was nie znalazlam, hehe, nie bylam pare dni na forum i zmienil sie
      wyglad... Nie wakacjuje... Dzidzius sie drze dniami, na szczescie nocami spi
      (taki pewnie od darcia zmeczony, ale za to ma dobry biorytm, hihi). Mam u siebie
      siostrzyczke i ona mi kompa zajmuje w dzien, a maz wieczorami.... Co mam zrobic?
      czyham, kiedy ktores z nich musi do ubikacji wink) I wtedy hopla na kompusia! Ale
      czasu wystarczy tylko na obejrzenie poczty, nawet nie mam kiedy
      odpisywac....... sad U nas goraco straszliwe, czekamy z utesknieniem na jakas
      burze z deszczem (bo co nam po piorunach bez deszczu... ), za to najwiekszy
      kompleks basenowy w Europie (tzn. nasz) peka w szwach. Wreszcie moge sobie
      poplywac!!! POzdrawiam wszystkich, do zobaczenia mam nadzieje czesciej wink Enola
      • karelia Re: Polonio austriacka gdzie jestes ? 13.07.02, 13:55
        to w koncu jaki to znak? Enola??? bo stracilam rachubewink))
        • _enola Karelio ;) 13.07.02, 19:34
          W koncu wyszedl Blizniak z ascendentem w Raku. Pocieszam sie, ze w horoskopie
          hinduskim, tzw. Jyotish, jest Bykiem, hyhy

Pozdrowionka smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka