dundee_girl 16.07.02, 23:07 Co pijacie rano na przebudzenie? Ja musze wypic jakies 3 kubki czarnej kawy( PS Prosze bez komentarzy typu piwo, whiskey czy inny procentowy ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roseanne Re: Kawa czy herbata? 16.07.02, 23:15 kawa ekspresso z mleczkiem i szklanka wody/ zimnej miety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Kawa czy herbata? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:25 kawa zbozowa z mlekiem potem dopiero za kilka godzin prawdziwa z ekspresu mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Kawa czy herbata? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 23:26 kawa zbozowa z mlekiem potem dopiero za kilka godzin prawdziwa z ekspresu mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Kawa czy herbata? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 23:28 dundee_girl napisała: > Co pijacie rano na przebudzenie? > > Ja musze wypic jakies 3 kubki czarnej kawy( > > > PS Prosze bez komentarzy typu piwo, whiskey czy inny procentowy ) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<dunndee,co dawali w kopalini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Kawa czy herbata? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 23:34 dundee_girl napisała: > Mleko zsiadle )) Uuuuu.........to wyrobek mialki....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Kawa czy herbata? IP: 168.143.113.* 16.07.02, 23:41 Gość portalu: tato napisał(a): > dundee_girl napisała: > > > Mleko zsiadle )) > > Uuuuu.........to wyrobek mialki....... ........Paniee...........Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pAWELd DZIEN DOBRY! IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 16.07.02, 23:48 sok a potem kawe P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anza Re: Kawa czy herbata? IP: *.prodigy.net.mx 17.07.02, 00:30 Soczek, albo milkshake jak nie ma czasu na sniadanie i......po paru godzinach pracy czarna kawke Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: Kawa czy herbata? 17.07.02, 00:35 Kawe, kawe a pozniej jeszcze kawe - w miedzyczasie troszke kawy tez sie lubie napic i na koniec dnia zawsze kawe. Dzissssssuuuus - to ja tyle kawy pije? To od jutra na wode (nie mylic z woda - kurcze o kreskowanego nie mam to i tak na to samo wyszlo hehehehe)tylko i wylacznie bede pic. I przestane palic. I bede jesc zdrowo. A jak sie po tym wszystkim obudze - to zaraz kawke Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Kawa czy herbata? 17.07.02, 00:43 Rano kakao z mleka sojowego. Potem w biurze zielona herbate, po poludniu w domu sok i jakas ziolowa herbate. Sorki, nigdy nie polubilam kawy... mutacja jakas czy co? Luiza-z-herbata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur KAWA... IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 00:50 dundee_girl napisała: > Co pijacie rano na przebudzenie? > > Ja musze wypic jakies 3 kubki czarnej kawy( > > > PS Prosze bez komentarzy typu piwo, whiskey czy inny procentowy ) ............ ...jako starter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Kawa czy herbata? IP: 203.129.132.* 17.07.02, 01:28 dundee_girl napisała: > Co pijacie rano na przebudzenie? jesli chodzi o przebudzenie to ja nic nie pije ale najlepszy jest oczywiscie placz noworodka, kiedy moj maly nieco podrosnie to wroce do starej wyprobowanej metody - SEX!!! kedy zas zdziadzieje to pomysle o piciu na przebudzenie...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur he he... bez komentarza...albo... IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 01:33 Gość portalu: jr napisał(a): > dundee_girl napisała: > > Co pijacie rano na przebudzenie? > > jesli chodzi o przebudzenie to ja nic nie pije ale najlepszy jest oczywiscie > placz noworodka, kiedy moj maly nieco podrosnie to wroce do starej wyprobowanej > > metody - SEX!!! > kedy zas zdziadzieje to pomysle o piciu na przebudzenie...hehe .............. i wtedy nagle urodzisz drugie...i zdziadziejesz...uuuuuuups Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: he he... bez komentarza...albo... IP: 203.129.132.* 17.07.02, 02:38 Gość portalu: Artur napisał(a): > i wtedy nagle urodzisz drugie...i zdziadziejesz...uuuuuuups odpowiednie kroki przeciw "zdzdiadulozie" sa juz wziete. "wszczepiono" mojej zonie jakas "plytke" to powinnismy byc bezpieczni na 3 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: he he... bez komentarza...albo... 17.07.02, 02:40 hmmmm.. w czasi egazminu maturalnego (kupe lat temu niestety), kolezanke pogotowie zwinelo na wyrostek wyrostek wazyl 2700 i mial 3kg wagi Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: he he... bez komentarza...albo... 17.07.02, 02:42 emigrantka napisała: > hmmmm.. w czasi egazminu maturalnego (kupe lat temu niestety), kolezanke > pogotowie zwinelo na wyrostek > > wyrostek wazyl 2700 i mial 3kg wagi ja juz ide spac.. czemu tu nie ma "edit jak cos glupiego napiszesz" na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
don2 Re: he he... bez komentarza...albo... 17.07.02, 02:42 emigrantka napisała: > hmmmm.. w czasi egazminu maturalnego (kupe lat temu niestety), kolezanke > pogotowie zwinelo na wyrostek > > wyrostek wazyl 2700 i mial 3kg wagi To co pila ? kawe czy herbate ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur chyba jedno i drugie... ale z Whisky IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 02:47 don2 napisał: > emigrantka napisała: > > > hmmmm.. w czasi egazminu maturalnego (kupe lat temu niestety), kolezanke > > pogotowie zwinelo na wyrostek > > > > wyrostek wazyl 2700 i mial 3kg wagi > > > > > > To co pila ? kawe czy herbate ? Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka dajcie spokoj ;) 17.07.02, 02:52 pila wszystko (i to duzo) a przypomnialo mi sie po tej "plytce na 3 lata" i placzach niemowlaka ZAMIAST kawy rano... ja sie bardzoe ciesze ze ludzie sie ciesza jak im cos w domu malego placze po nocach i bogu dziekuje ze moje juz tak nie placze (no, chyba ze o nowa Nokie ale to juz inna sprawa) ide sobie zrobic kawe (powracajac do tematu zanim mnie dundee przeklnie hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: he he... bez komentarza...albo... IP: 203.129.132.* 17.07.02, 02:53 don2 napisał: > emigrantka napisała: > > > hmmmm.. w czasi egazminu maturalnego (kupe lat temu niestety), kolezanke > > pogotowie zwinelo na wyrostek > > > > wyrostek wazyl 2700 i mial 3kg wagi > > > To co pila ? kawe czy herbate ? mysle ze stosowala moja metode... hehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka Re: he he... bez komentarza...albo... 17.07.02, 03:00 Bawcie sie dobrze i pamietajcie zo to tylko na nastepne 20 (or so) lat , pozniej znou bedzie kawka z rana Pozdrowionka dla zonki i dzieciaka (chcialam napisac "malucha" ale zaraz by ktos mnie zle zrozumial) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: he he... bez komentarza...albo... IP: 203.129.132.* 17.07.02, 03:05 emigrantka napisała: > Bawcie sie dobrze i pamietajcie zo to tylko na nastepne 20 (or so) lat , > pozniej znou bedzie kawka z rana > > Pozdrowionka dla zonki i dzieciaka > (chcialam napisac "malucha" ale zaraz by ktos mnie zle zrozumial) dzieki zapozdrowionka! wzajemnie. jesli chodzi o "malucha" to musze sie kontrolowac bo jak uzyje tego wyrazu to sie skarze na kupe trwin ze strony pajacow ze spalonego cyrku... coz sam nim czasem jestem! hehe Odpowiedz Link Zgłoś
emigrantka a co do malucha.... 17.07.02, 03:10 to sie espresso nazywa.... dundee_girl, tak przypadkiem sie nam side tracknelo ale jak widzisz wrocilismy juz na temat kawy/herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: goraca kawa brazylijska IP: 5.3R* / *.home.cgocable.net 17.07.02, 05:35 Kiedys pijalam smolista arabice, teraz tylko brazylijska z mleczkiem lub smietanka orzechowa.Herbatka z cytryna, owszem na chlodne wieczory, albo herbatka z sokiem malinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Kawa czy herbata? 17.07.02, 06:20 Dzien zaczynam od szklanki wody mineralnej a w biurze od kawy z filtra i pozniej przplatanka herbata kawa itd W domu po pracy dobra herbata Yunnan, Assam zadnego mleka co najwyzej kieliszek koniaczku Odpowiedz Link Zgłoś
_redakcja_ Re: Kawa czy herbata? 17.07.02, 06:22 ten raj to niby koniaczek Assam, nie? Cienko tam macie. Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Wiemy ze sa "buraki" ale TY sam sie okresliles 18.07.02, 09:32 _redakcja_ napisał: > ten raj to niby koniaczek Assam, nie? Cienko tam macie. Przyjmij to za zaszczyt bo nie powinienem marnowac pradu na Ciebie. Chcesz mi przygryz ale wyszla sloma i ograniczenie - jesli kojarzysz Assam (herbate) z koniakiem to zadawalaj sie tym co masz bo nie wiesz co jest dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicius Re: Kawa czy herbata? IP: *.speed.planet.nl 17.07.02, 08:55 wiec,musze jako pierwsza wtracic niepozadany komentarz typu-piwo.Widzialam wpisy innych pijacych osob-mleko zsiadle,sok,ale piwo jest jednak na kaca najlepsze.A jak nie mam kaca to piwo grejpfrutowe albo cytrynowe-niby smakuje jak sok,a jednak piwo.KAwe pije wieczorem-cieniutka,ale duzo.Herbaty od swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michel Re: Kawa czy herbata? IP: *.horsens.dk 17.07.02, 10:44 Nie mam klopotu z przebudzeniem ale pijam rano kawe, w ciagu dnia kawe i na wieczor kawe. Okolo 1,5 litra dziennie, przefiltrowana a wiec niezbyt mocna. W domu jest to zazwyczaj Jacobs Caffe a w kontorze nie wiem ale jakas nienadzwyczajna, sluzbowa. Do obiadu lampke wina, czerwone wytrawne, francuzkie, wloskie lub hiszpanski. W cieple wieczory lampke schlodzonego rozowego z Provance. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Kawa czy herbata? IP: *.27-151.libero.it 17.07.02, 11:19 Rano herbata z cytryna, a w ciagu dnia duzo wody mineralnej. Lubie zapach kawy, ale na tym to sie konczy. Czasem pijam espresso, ale z reguly, gdy jestem zmeczona i niewyspana, a nie moge pozwolic sobie na relaksujaca drzemke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: Kawa czy herbata? IP: *.bauboden.com, 17.07.02, 11:34 A ja przeszlam na herbatki ziolowe. Wczesniej zapijalam sie zielona herbata. Dzisiaj natomiast kolega poczestowal mnie kawa zbozowa i baaardzo mi smakowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student szklaneczka swiezego moczu ze szczypta kwasku cytr IP: *.bredband.skanova.com 17.07.02, 21:00 To przeczyszcza jelita, dziala antyseptycznie, dobre na rwe kulszowa i dusznice bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur zwolennik urynoterapii? hm IP: *.dialo.tiscali.de 17.07.02, 21:03 Gość portalu: student napisał(a): > To przeczyszcza jelita, dziala antyseptycznie, dobre na rwe kulszowa i > dusznice bolesna. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: zwolennik urynoterapii? hm 18.07.02, 03:16 "studentowi" z brenband.skanova sie cos pomylilo. Kwaskiem cytrynowym zaprawia sie nie mocz, tylko krew, zeby nie skrzepla. Widac ze "student" nigdy czerniny nie gotowal (zdaje sie ze wszystko mu jedno jaki plyn fizjologiczny pije). Smacznego. Luiza-w-Ogrodzie-nad-szklanka-herbaty-jasminowej Odpowiedz Link Zgłoś
hokusai Re: Kawa czy herbata? 18.07.02, 11:02 Tylko latte ogromna i potem jeszcze jedna w drodze do pracy. I juz jestem na nogach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student ciesze sie ze znow nawiazalismy kontakt LUIZA IP: *.bredband.skanova.com 18.07.02, 11:19 czernine jadlem nie raz,nic specjalnego, jako ze jestes zainteresowana medycyna naturalna, proponuje lewatywe z ziolami, pozdrowienia dla Luizy down under Odpowiedz Link Zgłoś