Gość: eryka IP: 217.153.91.* 02.08.02, 17:35 Jesli tak to mozecie mi przetlumaczyc slowa:" te noci kad umrem kada odem kad me ne budi...." to dla mnie super wazne..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: ktos moze zna albanski?:-) 02.08.02, 17:40 Gość portalu: eryka napisał(a): > Jesli tak to mozecie mi przetlumaczyc slowa:" te noci kad umrem kada > odem kad me ne budi...." to dla mnie super wazne..... to jest albanski? :> brzmi jakos po slowiansku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Dokladnie! IP: *.tiaa-cref.org 02.08.02, 17:45 To jest chyba po Serbsku, Jakas piosenka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meko Re: ktos moze zna albanski?:-) IP: *.sympatico.ca 02.08.02, 17:48 tej nocy kiedy umre, kiedy odejde, kiedy juz nie bede dluzej egzystowal... Ps. to nie albanski... Gość portalu: eryka napisał(a): > Jesli tak to mozecie mi przetlumaczyc slowa:" te noci kad umrem kada > odem kad me ne budi...." to dla mnie super wazne..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: ktos moze zna albanski?:-) IP: 144.138.143.* 02.08.02, 18:31 Widzisz jaka ty szmata ,ale przypomialo mi sie jak w obozie polki sie szmacily z albanczykamy widac wiekszosc polek to kurwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Goran Bregovic IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 18:40 a kiedy odejdziesz, kiedy umrzesz, gdy cie nie bedzie nocy tej wtem ptrzebudza sie kobiety dwie jedna to matka -wyleje lez lawine druga to ja-ja pzreklne twoje imie i rozesmieje sie przeklinajac kazdy dzien gdy przy boku twym nie mowiac nic stalam sto lat jako zona i sie smieje w glos przeklinajac kazda noc a na koncu przeklne sama siebie za to ze kochalam ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: ktos moze zna albanski?:-) 02.08.02, 18:41 Osle zamieszkaly w Warszawie. Po pierwsze to jest forum dla tzw. Poloni a do takiej wedlug polskich standartow nie nalezysz. Po drugie, jedz do Albani albo do Kosova to ci tam wytlumacza po albansku albanske osly. Ha! Ha! Ha! Proffesor Galilleo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thomas Rn do niedojebka galilleo IP: *.kat.forthnet.gr 06.08.02, 08:08 ty kutasie ty chyba w KUL wykladasz bo tylko tam moga takie palanty ,takie niedorozwoje jak ty istniec. Odpowiedz Link Zgłoś