rpg-1 04.02.06, 13:52 Czesc Moze moglybyscie powiedziec ile srednio daje sie pieniedzy za chrzest ???Mam spotkanie w tej sprawie niebawem i zupelnie nie wiem o jaka kwote chodzi .W Polsce byla taka srednia stawka ...Pomocy ... Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cynta Re: Chrzest Kanada Toronto 04.02.06, 14:11 To zalezy jakie masz podejscie do dofinansowania instytucji koscielnych. Ja mam negatywne i dalabym 20$ w kopercie, sprawdzi sobie pozniej... Jak ci sie malo wydaje daj 2x20$ ale nie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: Chrzest Kanada Toronto 04.02.06, 18:03 My chrzcilismy synka na naszym slubie ) i ceremonia byla tylko dla nas. Ale robilismy to w naszym kosciele Blessed Trinity Parish, do ktorego regularnie chodzimy i znamy bardzo dobrze proboszcza. Ceremonia byla piekna i dalismy 500$ i rozaniec z kosci sloniowej (specjalnie zamawiany we Wloszech). Ale pewnie to zalezy od Ciebie, zapytaj w swojej parafii, a jesli co laska to daj tyle ile uwazasz. Tu jest przeciez inaczej niz w Polsce, mysle, ze ksieza nie zwracaja na to uwagi. Pozdr, Magda Odpowiedz Link Zgłoś