Gość: DeSperma Lodowka, deski, komorka - qurva, to obsesja! IP: *.sympatico.ca 27.11.02, 02:27 Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Sroda 27.11.02, 10:27 i trzeba wygrzebac watek spod innych. Jak na razie nikt sie nie zglosil do przyniesienia zadnych "pomocy andrzejkowych"... Zebysmy tylko nie musieli sobie tego wosku lac na rece... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izabelski Re: Sroda - Salmonella IP: *.uk.fid-intl.com 27.11.02, 11:25 Wspolczuje Joszce. Mam nadzieje, ze mala sie wyleczy na 100% i nie bedzie nosicielem. izabelski Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Sroda - Salmonella 27.11.02, 11:43 Joszka mam nadzieje, ze coreczka Ci wyzdrowieje i zanim sie zorientujesz znowu bedzie tanczyc ) Co do lekarzy w szpitalach to jak juz klezysz na sali to maja swoje godziny kiedy mozna ich zlapac oraz godziny na "obchody", a tak przewaznie to przyjmuja pacjentow... ds - wczoraj w drodze do domu wstapilam do Auberge i prawde mowiac na zabawy z ogniem nie mile patrza zwlaszcza teraz gdy jest strajk strazakow ( Moze bedzie trzeba im zademonstrowac o co chodzi. A tak w ogole to chyba pora na nowy watek )) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Sroda - Salmonella 27.11.02, 11:55 > ds - wczoraj w drodze do domu wstapilam do Auberge i prawde mowiac na zabawy z > ogniem nie mile patrza zwlaszcza teraz gdy jest strajk strazakow ( Moze > bedzie trzeba im zademonstrowac o co chodzi. > A tak w ogole to chyba pora na nowy watek )) Musze zaraz isc na jakies nudne zebranie. Nowy watek bedzie jak wroce. A co do Auberge - pojdziemy na zywiol - moze sie uda. Tyle, ze dalej nie wiem czy bedziemy mieli potrzebny sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
niejack Re: Sroda - Salmonella 27.11.02, 12:11 > A co do Auberge - pojdziemy na zywiol - moze sie uda. Tyle, ze dalej nie wiem > czy bedziemy mieli potrzebny sprzet. Mysle ze jak sie zadba o odpowiednia ilosc srodka gasniczego (np w postaci piwa) na stole i bedzie sie pilnowalo zeby uzupelniac na bierzaco ubytki to nikt nie bedzie mial pretensji)) Witam i pozdrawiam w srodek Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Sroda - Salmonella 27.11.02, 14:17 > Mysle ze jak sie zadba o odpowiednia ilosc srodka gasniczego (np w postaci > piwa) na stole i bedzie sie pilnowalo zeby uzupelniac na bierzaco ubytki to > nikt nie bedzie mial pretensji)) Pretensje beda mieli jedynie ci, co co sie spoznia oraz ci co nastepnego dnia maja rating committee o 7.30 a.m. (z powodu roznicy czasu z Sydney!!!!)(( Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: Sroda - Salmonella 27.11.02, 14:32 > Pretensje beda mieli jedynie ci, co co sie spoznia oraz ci co nastepnego dnia > maja rating committee o 7.30 a.m. (z powodu roznicy czasu z Sydney!!!!)(( Mags - to tobie sie w ogole nie oplaca isc do domu. Dowiedz sie, czy mozesz sobie lozko polowe rozstawic w oberzy... Odpowiedz Link Zgłoś
magsie Re: Sroda - Salmonella 27.11.02, 14:48 > Mags - to tobie sie w ogole nie oplaca isc do domu. Dowiedz sie, czy mozesz > sobie lozko polowe rozstawic w oberzy... Swieta racja! Ale po co lozko w oberzy. Wystarczy, ze sie przejde z powrotem do budynku po drugiej stronie oberzy. W nim sa wygodne kanapy, prysznic, dobrze zaopatrzona kuchnia )) Odpowiedz Link Zgłoś
xiv wiadomość dnia - 27 listopad 2002 27.11.02, 11:38 wreszcie!!! cytując Mariusza Kuklinskiego z listy 'polacy': Informuje, iz przyjmujac L. Millera rano 26 na Downing Street Tony Blair poinformowal go, ze od 18 grudnia Polska zostanie objeta brytyjskim programem Au pair. Warunki: 17-27 lat, single M/F, no dependants, pobyt do dwoch lat. Goszczaca brytyjska rodzina musi mowic po angielsku (!), zapewnic samodzielny pokoj, mozliwosc uczeszczania na kurs jezykowy, dwa dni wolne w tygodniu i rozsadne kieszonkowe czyli wg Home Office do 46 GBP tygodniowo. Dla bezpieczenstwa krewnych i znajomych krolika, ktorzy chcieliby z tego skorzystac, pragne poinformowac tez, ze rekrutujace au pair brytyjskie agencje nie maja akredytacji (jak szkoly) ale przyzwoitsze powinny byc zrzeszone w * The Federation of Recruitment and Employment Services 36-38 Mortimer Street London W1N 7RB, phone: 0800 320588. Patrz tez * The International Au Pair Association (IAPA) <http://www.iapa.org/> c/o FIYTO Bredegade 25 H DK. 1260 Copenhagen K Denmark; phone: (+45) 32 84 10 02 Fax: (+45) 33 93 96 76 * International Catholic Society for Girls (ACISJF) 55 Nightingale Road Rickmansworth Hertfordshire WD3 2BU; phone: 01923 778449 Odpowiedz Link Zgłoś
3e3 Re: wiadomość dnia - 27 listopad 2002 27.11.02, 11:51 Wreszcie laskawie wyrazili zgode, moze ktos kto nas nie lubi poszedl na emeryture... A ja wlasnie dowiedzialam sie, ze maja juz moj nowy paszport no to zaiste tempo ekspresowe 2.5 tygodnia, chyba w poniedzialek sie wybiore po odbior. Wspolczuje Joszce i mysle, ze chyba powinna naprawde wystapic o odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bee22 "sprzet" 27.11.02, 14:19 przeszukalam wczoraj dom, ale klucza z dziurka nie znalazlam - moze byc stara swipe card? otworek wg. zyczenia mysle, ze nawet brak strazakow pod telefonem nie powienin przeszkodzic gdybysmy ustawili na stoliku podgrzewacz, taki do herbaty albo fondue - niestety nie posiadam tutaj, moze ktos ma? miseczka metalowa sugerowana przed ds'a moze sie za dlugo nagrzewac, moze aluminiowa foremka jak na muffiny? tylko jak z tego lac? przychodzi mi do glowy jedynie wersja puszki po paprykarzu szczecinskim z wieczkiem jako uchwyt )) Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: 'sprzet' 27.11.02, 14:35 > przeszukalam wczoraj dom, ale klucza z dziurka nie znalazlam - moze byc stara > swipe card? otworek wg. zyczenia w najgorszym wypadku moze chyba byc... - "na bezrybiu... etc" > miseczka metalowa sugerowana przed ds'a moze sie za dlugo nagrzewac, moze > aluminiowa foremka jak na muffiny? tylko jak z tego lac? przychodzi mi do glowy > > jedynie wersja puszki po paprykarzu szczecinskim z wieczkiem jako uchwyt )) Aluminium to chyba tez metal? Ale chodzilo mi dokladnie o taka wielkosc. Ja moze cos mam - jeszcze dzisiaj poszukam. Ktos ma inne pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d'Sperma Lodowka, deski, komorka - qurva, to obsesja! IP: *.sympatico.ca 27.11.02, 16:43 Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: 'sprzet' 27.11.02, 17:11 dsl napisał: > > przeszukalam wczoraj dom, ale klucza z dziurka nie znalazlam - moze byc st > ara > > swipe card? otworek wg. zyczenia > > w najgorszym wypadku moze chyba byc... - "na bezrybiu... etc" > > > miseczka metalowa sugerowana przed ds'a moze sie za dlugo nagrzewac, moze > > aluminiowa foremka jak na muffiny? tylko jak z tego lac? przychodzi mi do > glowy > > > > jedynie wersja puszki po paprykarzu szczecinskim z wieczkiem jako uchwyt ; > -))) > > Aluminium to chyba tez metal? Ale chodzilo mi dokladnie o taka wielkosc. Ja > moze cos mam - jeszcze dzisiaj poszukam. > > Ktos ma inne pomysly? Moj pomysl to uzyc do topienia wosku czegos nie zwiazanego z ogniem. Elektycznie pogrzewana miseczka. Jest takie urzadzenie do nawadniania twarzy, wlewa sie wode do naczynka i podgrzewa woda paruje i nawadnia skore robiac ja swieza, zdrowa i piekna. Damska czesc watku penie sie w tym orientuje. Wystarczy zamienic wode w parafine i dalej postepow3ac zgodnie z tradycja. Pomyslowy Dobromir Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d'Sperma Lodowka, deski, komorka - qurva, to obsesja! IP: *.sympatico.ca 27.11.02, 16:42 Odpowiedz Link Zgłoś
dsl wiadomosc wieczoru (27/11) 27.11.02, 17:15 (wieczoru bo wiadomosc dnia wybral dzisiaj juz xiv). news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/2520069.stm Odpowiedz Link Zgłoś
dsl Re: wiadomosc wieczoru (27/11) 27.11.02, 17:47 Eeee... na szczescie to tylko wariat... "Italian authorities say they have identified the man as a 30-year-old former policeman with a history of mental illness. " Odpowiedz Link Zgłoś
dsl WATEK ZAMKNIETY 28.11.02, 10:34 Jak obiecalem wczoraj czas na nowy - zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś