jej_maz 04.03.05, 21:46 Wyglada na to ze jako forum godni reprezantujemy przedstawicieli naszego przekroju wiekowego; tutaj - na pierwszej stronie GW - reklama for z grupy rowiesnicy www.gazeta.pl/0,0.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skynews Re: Ciekawostka 04.03.05, 23:25 "We are the champions" - a Alternatywnych jeszcze nikt nie dostrzgl)))) Szczegolne podziekowania i gratulacje dla zalozyciela! Odpowiedz Link
ada296 Re: Ciekawostka 04.03.05, 23:43 Sky nie bądź zmierzły Alternatywni to młode forum pracujące dopiero na swoją markę a dla Marka buziaki Odpowiedz Link
glodn_y Re: Ciekawostka 04.03.05, 23:47 Jak się feministki zwiedzą ,że tam tylko 1/2 chlopa to szybko im notowania podskoczą Odpowiedz Link
ada296 Re: Ciekawostka 04.03.05, 23:56 następny zmierzły... Głodny stęskniłam się za Tobą Odpowiedz Link
no_no Re: Ciekawostka 05.03.05, 11:16 Ha! Bycie na stronie tytułowej tak znaczącego portalu, to rzeczywiście zaszczyt i wyróżnienie nie lada. Hmm, w związku z powyższym, muszę chyba zrewidować swoje dotychczasowe stanowisko i postępowanie, jak by się mogło wydawać, nie licujące z tak poważnym obliczem poczytnego dziennika. Będę zmuszony wygładzić i uczesać swoje wypowiedzi, ogolić się i założyć dajmy na to krawatkę Tymczasem usztywniam się w krześle, przybieram bardzo poważną minę i z należną godnością osobistą, pozdrawiam wszystkich współtwórców opinii forum 40 z krzyżykiem) no_no - uprasza się również wszystkich pozostałych o zachowanie po wagi, savoire - vivre'u, itp. zachowań) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ciekawostka 05.03.05, 14:26 Jakos trudno mi sobie wyobrazic, ze dlugo tak wytrzymasz, no_no... No i co? juz przeszlo? ))) Odpowiedz Link
omeri Re: Ciekawostka 05.03.05, 15:38 Dzięki temu dowiedzialam sie,ze tez jest forum piędziesięciolatki to my, tez wyróznione Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Ciekawostka 05.03.05, 17:32 omeri napisała: > Dzięki temu dowiedzialam sie,ze tez jest forum piędziesięciolatki to my, tez > wyróznione Przyznaję - podczytuję forum "50 to my". Początkowo nie wykazywałam nim zainteresowania - odczuwałam brak "świeżych" tematów. Obecnie jest już bardziej atrakcyjne towarzysko. Częste wpisy dzienne wpływają korzystnie na to forum i nadają mu ton przyjaznej atmosfery. Chociaż brakuje mi na tym forum tematów bardziej poważnych - myślę, że zasłużyło sobie na to wyróżnienie wypada cieszyć się ze wrastającej nam liczebnie grupy rówieśników. Odpowiedz Link
jej_maz Re: Ciekawostka 05.03.05, 15:49 Podalem to jako ciekawostke i nie ma sie czym ekscytowac - GW zawsze ma rubryke w ktorej podaje kilka for, uznanych przez redakcje za ciekawe w danym temacie. Mile to na pewno ale nie odbieram to jako cos wyjatkowego - w koncu jestesmy duzym forum w danym dziale. Odpowiedz Link
witekjs Re: Ciekawostka 05.03.05, 19:00 Skromność Twoja znana jest pewnie w i w Radakcji GW. ) To jest dobra reklame iz pewnością więcej osób do nas trafi. Tak czy siak, gratuluję prawdziwemu ZAŁOŻYCIELOWI, dzięki któremu jest nadzieja na ciekawy, dalszy rozwój naszego Forum. Pozdrawiam Was wszystkich. Witek Odpowiedz Link
skiela1 Re: Ciekawostka 05.03.05, 19:01 2-3 tygodnie temu reklamowali(no bo to jest jakby nie bylo reklama roznych forow) forum alternatywne 40+,i bardzo dobrze bo przynajmiej wiem o co chodzi niektorym osobom na forum 40+,wyczuwa sie jakas konspiracje,dogaduszki itp.-niesmaczne ale coz.Najwazniejsze oby nikt nikomu w droge nie wchodzil i nie przeszkadzal w rozwoju a bedzie dobrze.)))))))))) Odpowiedz Link
jej_maz Re: Ciekawostka 05.03.05, 20:25 Masz racje; jest to reklama i widze to na podstawie ilosci osob odwiedzajacych nasza strone. Mam nadzieje, ze wielu z nich uzna to miejsce za ciekawe i dolaczy sie do rozmow - zapraszam, tym bardziej, ze juz niebawem powinienem zaproponowac pare nowosci na stronie jako wspolna zabawe a nie tylko do ogladania. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ciekawostka 06.03.05, 00:38 Skiela, tutaj sie wyczuwa dogaduszki??? a zerknelas obok? nawet dogaduszkami bym tego nie nazwala. wybacz (-cie), malo sie wypowiadalam na ten temat, mam opinie ale co tu bede. jedynie, jak obok na alternatywnych przeczytalam niedawno, ze 40+ to swietojebliwe niewiadomoco, to sie poczulam urazona. a mimo motta forum, latwo doczytac sie zlosliwosci, docinkow i ad personam i in toto w stosunku do tego forum. i po co? Odpowiedz Link
skiela1 Re: Ciekawostka 06.03.05, 04:03 Obok nie zerkam bo nie lubie powielactwa .I mam propozycje zeby w ogole przestac o tym mowic bo na prawde ale zniecheca takie zachowanie.Kiedys weszlam na ktores forum polonijne,troszke poczytalam,pomyslalam sobie ze nawet jakby ktos mi zaplacil zebym tam pisala to bym sie mocno zastanowila(no wszystko jest kwestia ceny,,,,)))))))). Odpowiedz Link
jutka1 Re: Ciekawostka 06.03.05, 06:50 • Re: Ciekawostka skiela1 06.03.2005 04:03 + odpowiedz Obok nie zerkam bo nie lubie powielactwa .I mam propozycje zeby w ogole przestac o tym mowic bo na prawde ale zniecheca takie zachowanie.Kiedys weszlam na ktores forum polonijne,troszke poczytalam,pomyslalam sobie ze nawet jakby ktos mi zaplacil zebym tam pisala to bym sie mocno zastanowila(no wszystko jest kwestia ceny,,,,)))))))). ********* Skiela, with all due respect.. Najpierw piszesz tu, ze w tym "konflikcie" widzisz TUTAJ dogadywanie etc. Potem, kiedy pisze Ci, zebys zerknela obok, piszesz j.w. Wybacz, ale jesli nie wiesz w czym rzecz, nie wyglaszaj autorytatywnych opinii. Przesledzenie calej sprawy moze zajac pare godzin, ale zadaj sobie trudu i poczytaj. Nie pisze tego, zebu Cie stad wystraszyc, broncie mnie niebiosa Tylko fakty sa faktami, wirtualnie, i mozna to przeczytac. Pozdrawiam, Jutka. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Ciekawostka 06.03.05, 18:42 kazdy ma prawo wyglaszac swoje opinie jak chce i gdzie chce .Wcale nie trzeba znac tresci problemu zeby ocenic sytuacje.Dla mnie jest istotne co ja mam z tego,czy czuje sie tu dobrze.Czasami wynik ostateczny tylko sie liczy.Teraz widze ze na "pierwsze wejscie na 40+" nie jestescie gosoparzami przyjaznymi.To sie czuje!!!A jak mozna sie czuc jak wiekszosc z WAs ma na barkach jakis bagaz ?,ktorego wcale nie chcecie sie pozbyc. Odpowiedz Link
jej_maz Re: 06.03.05, 18:45 Jestesmy, jestesmy przyjazni... tylka ta zima taka dluga w tym roku Juz ok, ok? Odpowiedz Link
skiela1 Re: 06.03.05, 20:39 Nie OK, nie probuj kota na smierc zaglaskac.Najpierw dajecie kopa a potem gospodarz grzecznie sie pyta- ok jestes? Ja nie jestem z tych masochistek,ktore tak glosno tutaj umieja krzyczec ale tylko tu.Frustracje zyciowa trzeba gdzies "upuscic"no wiec forum jest najlepszym miejscem. Odpowiedz Link
jutka1 Re: 06.03.05, 23:09 skiela1 napisała: > Nie OK, nie probuj kota na smierc zaglaskac.Najpierw dajecie kopa a potem > gospodarz grzecznie sie pyta- ok jestes? > Ja nie jestem z tych masochistek,ktore tak glosno tutaj umieja krzyczec ale > tylko tu.Frustracje zyciowa trzeba gdzies "upuscic"no wiec forum jest najlepszy m > miejscem. ******** nie jestem pewna, czy to do mnie bylo jesli bylo, to odpowiadam nie dawalam ci kopa, napisalam grzecznie nie posiadam zyciowych frustracji i nie uzywam forum do upuszczania takowych naprawde. i mam na to swiadkow pozdrawiam Odpowiedz Link
skiela1 Re: 07.03.05, 03:05 Owszem grzecznie napisalas.Otrzymalam bardzo inteligentne wyproszenie za drzwi.Czy Ty wszystkich swoich gosci tak sprawdzasz?Jak juz chcesz to mozesz to robic dyskretniej.Powodzenia. Odpowiedz Link
jutka1 Re: 07.03.05, 03:18 Nie wypraszalam. Owszem, mam zwyczaj, choc gdybym wczoraj sprawdzila cie w wyszukiwarce zamiast pytac wprost, pewnie nie byloby tej wymiany zdan. Masz racje, bede to robic dyskretniej. Odpowiedz Link
skiela1 Re: 07.03.05, 03:32 Ahhhhhhhhhhhhhhh no to juz wiem jakie zwyczaje panuja na tym forum.Zwykle inne fora informuja o swoich praktykach ,tutaj powinno byc ogloszone ze wszyscy nowi goscie podlegaja sprawdzeniu przez............jutke.Podejrzane typy wyniosa sie od razu a reszta zostanie.Grzecznosc obowiazuje wszedzie.Mania wyzszosci niektorym odbija. Odpowiedz Link
jutka1 Nicku Skiela1 07.03.05, 03:41 Chetnie poczytam jeszcze inne epitety na moj temat. Zalosna i mania wielkosci juz bylo. Czekam na nastepne. Czy zawsze w ten sposob rozmawiasz? Napisalam do ciebie normalnie i uprzejmie. Najwyrazniej chodzi ci o szukanie zaczepki albo dowalenie za wszelka cene. Mam nadzieje, ze zrobilo ci sie lepiej. P.S. Nikt nie "podlega" sprawdzaniu przez jutke. Jutka jest ciekawa, ktore nicki naprawde istnieja, a ktore zostaly zalozone tylko po to, zeby cos tu napisac, czasem niezbyt przyjemnego, czasem jako podpucha. Over and out. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Nicku Skiela1 07.03.05, 03:53 Jestes po prostu niegrzeczna.Czy z kazdym tak rozmawiam?absolutnie nie,ale jaka wypowiedz taka odpowiedz. Odpowiedz Link
jej_maz Jutka i Skiela. 07.03.05, 04:20 Lubie Was obie, swietnie mi sie z kazda z Was rozmawia. Wiem, ze nie kazdy musi sie od razu kochac, ale czy, do diabla ciezkiego, nie mozna doc juz spokoj temu przekomrzaniu sie? Przeciez to do niczego nie dporowadzi a jedynie pogarsza juz i tak napieta atmosfere. Na dokladke teraz, kiedy dzieki reklamie na pierwszej stronie GW (przypominam; klucicie sie wlasnie na watku o tym!!!) mozemy miec wiecej odwiedzin i byc moze nowych, ciekwaych uczestnikow. Prosze Was - juz naprawde wystarczy. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Jutka i Skiela. 07.03.05, 04:33 Marku, napisalam przeciez "over and out" I meant it. J. Odpowiedz Link
skynews Skiela. 07.03.05, 07:13 skiela napisala: "kazdy ma prawo wyglaszac swoje opinie jak chce i gdzie chce .Wcale nie trzeba znac tresci problemu zeby ocenic sytuacje." Bzdura. Tak Ci sie tylko wydaje. Podstawa oceny sytuacji jest gruntowna znajomosc problemu. Wchodzac gdziekolwiek mowi sie jako pierwsze "Dzien Dobry" i nie dotyczy to tylko forumowego savoir-vivre. Nie stawia sie tez warunkow nie majac odpowiedniej pozycji. Zwyczaje panujace "na tym forum" nalezy zaakceptowac i nie nalezy czepiac sie nikogo bedac,jak sama piszesz,"gosciem". Masz wiec swoj "wynik ostateczny" - podpadlas juz przy wejsciu. Masz pecha. Jutka nikogo nie sprawdza. Ja to robie,jak mam na to wyrazna ochote. Oczekuje wyjasnien. Odpowiedz Link
skiela1 Skynews 07.03.05, 15:02 Witam.Tez nie lubie spraw niewyjasnionch.Cala obraza majestatu poszla o uzycie przeze mnie slowa "dogaduszki na ty forum",ot taka obserwacja i tyle.Sama zaproponowalam zeby zmienic takie zachowanie(ktos nawet mnie w tym poparl)bo to niestety ale zniecheca i nowych i starych tez.W innym miejscu jestem zapytana o zmiane nicka-tez grzeczna odpowiedz z mojej strony.Na co Jutka stwierdza ze czasami jej sie cos kreci,na co ja(widzac ze sytuacja troszke jest niezreczna)pytam sie zartobliwie(liczac na poczucie humoru) "po ilu"?( majac na mysli ilosc lampek wina czy czegokolwiek).Tym razem to mi sie porzadnie dostalo,za co to nie wiem.No chyba za to ze zapytalam "po ilu"JUtka pisze "zeby miec odwage cos przeciw napisac?"TO znaczy niektorym wolno wyrazac wlasna opinie a niektorym nie?Ci mlodsi dostaja od razu po lapach bo zabieraja glos a nie wiedza o co chodzi.Zgoda,ale pamietaj ze tacy ludzie patrza na problem bardzo obiektywnie. I w tym miejscu chce Was przeprosic za to ...ze mam odmienne zdanie.Teraz wiem ze nie wolno wchodzic miedzy 'przypalone kotlety",bo nie dosc ze mozna sie ubrudzic to jeszcze mozna sie oparzyc. A wiec.......Dzien Dobry.....mozna??????????? Odpowiedz Link
jej_maz Re: 07.03.05, 15:13 Jutka zareagowala na podobnej zasadzie jak Sky - z rezerwa i nieufnie ale tylko z dobra intencja dla forum. Jestesmy swiezo po rozwodzie i mysle, ze to powinno wystarczyc za wytlumaczenie tejze rezerwy i nieufnosci. Zapraszamy. Odpowiedz Link
skynews Re: Skiela 07.03.05, 16:28 W przypadku Jutki trafiłas niefortunnie na jedną z najbardziej obiektywnych, kulturalnych i co najważniejsze,umiejacą przyznać rację,osobę na forum. "po ilu"JUtka pisze " - no widzisz,nie zapoznałas się jeszcze w tym bardzo rozbudowanym forum z wątkami dotyczącymi np.wina. Na to potrzeba czasu. Zbyt szybko wyciągniete wnioski. Lubię awantury,ale tylko takie,które kończą się namiętnoscią i wzajemnym pożądaniem)) Dzien Dobry,oczywiście że można. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Ciekawostka 07.03.05, 00:32 skiela1 napisała: > Obok nie zerkam bo nie lubie powielactwa .I mam propozycje zeby w ogole przesta > c > o tym mowic bo na prawde ale zniecheca takie zachowanie.Kiedys weszlam na ktore > s > forum polonijne,troszke poczytalam,pomyslalam sobie ze nawet jakby ktos mi > zaplacil zebym tam pisala to bym sie mocno zastanowila(no wszystko jest kwestia > ceny,,,,)))))))). Ja tez proponuje zeby sobie odpuscic, Podczytuje obydwa fora, pisze tu i tam jak mnie jakis temat zainteresuje i serdecznie niewiele mnie obchodza komåpletnie niezrozumiale dla mnie przepychanki. A pisze tu od kilku miesiecy i jeszcze choc mam cien pojecia o co chodzi )) Jak ktos zaglada tu po raz pierwszy to jest ciemny jak tabaka w rogu. Oczekuje Forum 40 + a nie dyskusji kto komu naktorym forum co powiedzial i kto za jakim nick sie kryje. Kran. Odpowiedz Link
jej_maz Ciekawostka cd... 06.03.05, 01:51 Wspomnialem juz Panstwu o ruchu na stronie? Otoz jest on niesamowity; jedynie w dniu dzisiejszym odwiedzilo nas tyle osob ile w ubieglym miesiacu przez dwa tygodnie! Wczoraj rowniez bylo pelno zwiedzajacych. Wspaniala wiadomoscia jest rowniez to, ze 6,3% tych, ktorzy odwiedzili nas pierwszy raz, zaznaczylo strone do "favorites" (jak to po naszemu; zakladka?) Jestem przekonany (w zasadzie wiem, poniewaz strony nigdy, nigdzie nie reklamowalem), ze to dzieki wlasnie tej reklamie w GW, zainteresowani najpierw zagladaja tu, na forum, a pozniej przez nasz link ida na strone. Szkoda ze pewne brudy wyszly wlasnie teraz, poniewaz jestesmy bardzo ciekawym forum na wysokim poziomie i wielu mogloby znales swoje miejsce towarzyskie miedzy nami. Mam jednak nadzieje, ze i tak bedziemy czytac wiele nowych nikow, za ktorymi beda bardzo ciekawe osoby. Najlepszego. Odpowiedz Link
jej_maz Re: Ciekawostka cd... 06.03.05, 04:06 Dziekuje Widze ze masz wszedzie uklady z US Military i Tajlandia wlacznie Odpowiedz Link