radca 22.12.02, 16:46 zobaczcie sami; www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1230675.html radca ps. az mi brak tchu.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mara-boo Re: Znowu pijany lekarz w szpitalu - SKANDAL ! 22.12.02, 17:07 stan rzeczy musi sie kiedys zmieninc. Ile pokolen to zajmie, kto wie? Co na to Izba Lekarska - czy jak sie ta ich bezzebna organizacja nazywa? Moze kiedys zaczna odbierac prawo praktyki lekarskiej, zawieszac w czynnosciach a nie tylko brac pieniadze na skladki. Wesolych swiat wszystkim zycze a pod-swiatkowi medycznemu.... trzezwosci umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: Znowu pijany lekarz w szpitalu - SKANDAL ! 22.12.02, 18:01 radca napisał: > zobaczcie sami; > <a href="http://www1.gazeta.pl/kraj/1,34308,1230675.html"target="_blank">www1.g > azeta.pl/kraj/1,34308,1230675.html</a> > radca > > ps. az mi brak tchu.... lekarzom daj spokoj( nie znaczy ze toleruje pijanych kutasow ).zacznij najpierw od siebie oszuscie!!!!zlodzieju!!!!naciagaczu!!!!zlodzieju!!!!naciagaczu!!!!! oszuscie!!!!!!czosnkiem smierdzacy!hepi hanyka radco Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: tylko qrwa nie czosnek! 22.12.02, 21:49 no to niech bedzie koszerny czosnek w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD wstydzil bys sie balawanie jeden ! IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 22.12.02, 19:23 wstydzil bys sie balawanie jeden takie rzeczy pisac! radco, pozdrowienia Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: wstydzil bys sie balawanie jeden ! 22.12.02, 21:45 Gość portalu: PawelD napisał(a): > wstydzil bys sie balawanie jeden takie rzeczy pisac! > > radco, > pozdrowienia > > Pawel wstydzilem sie jak bylem maly Odpowiedz Link Zgłoś
radca balwanku ..... ? 22.12.02, 20:03 _balwanek_ napisał: >zacznij najpierw od siebie oszuscie!!!!zlodzieju!!!!naciagaczu!!!!zlodzieju!!!! naciagaczu!!!!! > oszuscie!!!!!!czosnkiem smierdzacy!hepi hanyka radco - balwanku... jak mozesz,az tak pisac ? jak mozesz takich okreslen uzywac ? Zapytaj sie,jesli masz jakies watpliwosci,lecz ty tak mnie okreslasz. Czy to sprawia ci ,az TAKA PRZYJEMNOSC ? radca ps. jak ty bys sie czul ? Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ Re: balwanku ..... ? 22.12.02, 21:47 radca napisał: > _balwanek_ napisał: > > >zacznij najpierw od siebie oszuscie!!!!zlodzieju!!!!naciagaczu!!!!zlodzieju > !!!! > naciagaczu!!!!! > > oszuscie!!!!!!czosnkiem smierdzacy!hepi hanyka radco > > - balwanku... jak mozesz,az tak pisac ? jak mozesz takich okreslen uzywac ? > Zapytaj sie,jesli masz jakies watpliwosci,lecz ty tak mnie okreslasz. > > Czy to sprawia ci ,az TAKA PRZYJEMNOSC ? > > radca > > ps. jak ty bys sie czul ? watpliwosci zadnych nie mam i miec nie bede. gdybym sie nawpierdalal czosnku to pewnie zle bym sie czul...ale bym sie czul oj czulbym sie. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ czosnek forever! 23.12.02, 12:45 czosnek-power! nie ma przyszlosci bez czosnku! czosnek nie smierdzi!...smierdzi na forum. czosnek odetchnal z ulga. Odpowiedz Link Zgłoś
zalamana1 Re: a mi brak tchu 23.12.02, 11:12 na postepowanie takiego sk....ela jak ty pie....y radco. Zanim zaczniesz cos lub kogos krytykowac spojrz na siebie kim ty jestes. Zmarnowales swego dzieciaka, nie umiales wychowac! Zamij sie soba ! bo i drugie dziecko pojdzie za pierwszym przy takim ojcu- radcy. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: a mi brak tchu 23.12.02, 12:28 zalamana1 napisała: > na postepowanie takiego sk....ela jak ty pie....y radco. > Zanim zaczniesz cos lub kogos krytykowac spojrz na siebie kim ty jestes. > Zmarnowales swego dzieciaka, nie umiales wychowac! > Zamij sie soba ! bo i drugie dziecko pojdzie za pierwszym przy takim ojcu- > radcy. > - malo,ze bede takie postepowania lekarzy krytykowal: BEDE ROWNIEZ POTEPIAL i bede walczyl z tym,dopoki ostatni LEKARZ ALKOHOLIK - nie przestanie pic alkoholu w czasie dyzuru.Bede rowniez naglasnial i ukazywal takie PRZESTEPSTWA w SLUZBIE ZDROWIA.ZERO TOLERANCJI DLA LEKARZY ALKOHOLIKOW. - odnosnie mego syna DAWIDA lepiej sie nie wypowiadaj.Zycze ci tylko,abys mial takie dzieci - jak byl DAWID. - " bo i drugie dziecko pojdzie - za pierwszym..." ? , a co to znowu takiego ? Mam to uznac ZA GROZBE,ZE TRAFI DRUGIE DZIECKO NA PIJANEGO LEKARZA ??? - nie daj BOZE !!! gdyby znowu BYL PIJANY LEKARZ !!!!!!! nie zycz tego TEMU LEKARZOWI - BO CZYNISZ TYLKO KRZYWDE TAKIEMU ! Lepiej pilnuj i namawiaj swoich kolezkow - by nie pili w pogotowiach i szpitalach. Obiecuje,ze wykonam specjalnie strone internetowa i ukaze ; KROK PO KROKU ten HORROR i TYCH LUDZI !!! wtedy bedziesz mogl poszukac swoich KUMPLI..... radca ps. jestes zalosny,ze az.... Odpowiedz Link Zgłoś