_radca 25.12.02, 22:14 cza zrobic zrzutke na butle cloroxu odkazyc ciote szwedki na bisie . przekazy pieniezne prosze kierowac na "chomika". Ja od siebie juz dalem 100zl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_szvvedka Re: LUDZIE DOBREJ WOLI 26.12.02, 00:25 _radca napisał(a): > cza zrobic zrzutke na butle cloroxu odkazyc ciote szwedki na bisie . > przekazy pieniezne prosze kierowac na "chomika". > Ja od siebie juz dalem 100zl. > > pozdrawiam Tobie Radco z r(y)ja smierdzi i my tutaj musimy wachac! bez pozdrowien. Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ ty yebany chomiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.12.02, 00:47 _radca napisał(a): > cza zrobic zrzutke na butle cloroxu odkazyc ciote szwedki na bisie . > przekazy pieniezne prosze kierowac na "chomika". > Ja od siebie juz dalem 100zl. > > pozdrawiam przestan mnie cytowac!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
_balwanek_ kto da wiecej? kto da wiecej? 28.12.02, 03:07 _radca napisał(a): > cza zrobic zrzutke na butle cloroxu odkazyc ciote szwedki na bisie . > przekazy pieniezne prosze kierowac na "chomika". > Ja od siebie juz dalem 100zl. > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ozpo| Re: kto da wiecej? kto da wiecej?ja dam wiecej 29.12.02, 21:37 _balwanek_ napisał: > _radca napisał(a): > > > cza zrobic zrzutke na butle cloroxu odkazyc ciote szwedki na bisie . > > przekazy pieniezne prosze kierowac na "chomika". > > Ja od siebie juz dalem 100zl. > > > > pozdrawiam > > 100 centow dorzuce tylko prosze kupcie wreszcie ten tzw. kloraks!!!! -- Miedzy rajem z dala od zasmrodzonego przez szwedke bisu. Odpowiedz Link Zgłoś