Gość: --Michal IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 19:32 Ten kolo robi zajebiste zdjecia. www.yachtphoto.com/aclvc-r1-f7-alin-stars04.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_narval_ Re: SWEET! 10.01.03, 21:01 no Miszel, to sie wysililes na tekst! trza rozwinac zagle i niech wiatr weny dmucha ile wlezie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Skoro nalegasz. IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 21:27 Moje chyba ulubione: www.yachtphoto.com/images/ShamEnd640.gif Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: SWEET! 10.01.03, 22:00 piekne sie prezentuja te metry materialu, kilometry lin, maszty, kotwica gdzies tam, ster, rufa, chcialam tez zablysnac fachowa nazwa przodu statku, ale mi sie zapomnialo) a Miszel ciebie to bym wsadzila w 'ptasie gniazdo', no tam gdzie majtki z Tytanika mialy ostrzec przed icbergami, i byc paluchem mierzyl kierunki wiatrow! Grandt, bylby kapitanem, ale to juz takie oczywiste, ze szkoda zachodu na przypominanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Ja zni ani one ze mna nie plywa! IP: *.tiaa-cref.org 10.01.03, 22:04 Zawsze sie konczy bijatyka. A nagore sie wciaga kobiety i to tylko te lekko wazace. Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: Ja zni ani one ze mna nie plywa! 10.01.03, 22:05 no to w takim rasie utucze sie jak TY!) Odpowiedz Link Zgłoś
_narval_ Re: SWEET! 10.01.03, 22:30 ten przod to nic innego jak dziob statku! tak prostacko! dziob! no i ja tu takiemu stakowi powiedziec zamknij dziob? Odpowiedz Link Zgłoś