odin-2 29.05.06, 12:27 proroctwo.oriona.2012.proroctwo.konca.swiata.patrz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Re: Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiat 29.05.06, 12:47 Ty tu nie trzep skorkom proroctwami, tylko poczytaj se trochu gazety to sam zobaczysz, ze nie jest w swiecie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiat 30.05.06, 07:59 donk napisała: Ty tu nie trzep skorkom proroctwami, tylko poczytaj se trochu gazety to sam zobaczysz, ze nie jest w swiecie dobrze. .. masz racje,niejest na swiecie dobrze , i wlasnie dlatego jezeli "proroctwo" (potwierdzone nauka i pentagonem)sie spelni - uratuje to nasza planete od najbardziej destruktywnej formy zycia jaka jest czlowiek , oby . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiat 30.05.06, 10:03 Ja tam w zadne figury geometryczne nie wierzem. Wierzem w czlowieka, heheh, ze jest gupi. heheh Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiat 30.05.06, 11:41 Re:donk napisała: Ja tam w zadne figury geometryczne nie wierzem. Wierzem w czlowieka, heheh, ze jest gupi. heheh .. mowia ze glupim czlowiek sie rodzi,rzecz w tym by mniej glupim umieral,- wlacz tego linka i posluchaj uwaznie . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Kurza lapka i zabie udko to nie dla mnie. 30.05.06, 12:02 Nie mozliwe zeby czlowiek mondrzejszym umarl, bo jusz starozytne cwaniaczki powiedzialy "im wiem wiecej, tym jestem glupszy" Odpowiedz Link Zgłoś
scag Re: Kurza lapka i zabie udko to nie dla mnie. 31.05.06, 04:45 donk napisała: > jusz starozytne cwaniaczki powiedzialy "im wiem wiecej, tym jestem glupszy" nie glupszy ino gupszy ty nieluku ty. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiat 30.05.06, 12:45 Co za naiwnosc! Ze co pare tysiecy lat, na ziemi cale cywilizacje upadaja w wyniku kataklizmow, to nic nowego. Ale przypisywanie tego, ze jest to wina czlowieka lub ze ktos moze temu zapobiec jest bzdura. Nie nabraliscie sie na "T", to sprobujemy was nabrac na to. Oczywiscie zobaczcie kto ma nas uratowac? Ten sam, ktory ratuje nas od "T" swiatowego. Ciekawe? Ten sam oskarza nawet prezydenta Wenezueli i kazdego, ktory jest im niewygodny ostsatnio o bron "A". To wszystko jest po prostu wprowadzanie nowego pozadku swiatoego i kazde niby zagrozenie jest do tego dobre. Wiecje tutaj: www.jmccanneyscience.com/WeeklyRadioShowArchivesSubPage.HTM PS. "Jestem pracownikem rzadu i ja moge Tobie pomuc". Znacie to? Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiat 31.05.06, 03:44 Widac, ze wszystko ucichlo po mojej wypowiedzi. Na podanej przezemni stronie i radiu internetowym w wielu programach w ostatnich latach, mozna znalesc troche inne wytlumaczenie podanego problemu. Otuz Majowie obserwowali przybycie/powstanie planety wenus i to przybycie udokumentowali. Jest grupa komet(w przypadku pozostania w naszym systemie slonecznym nazywamy je planetami), ktore cyklicznie(co pare tysiecy lat) sie pojawiaja, o ktorych Majowie lub Egipcjanie wspominaja, Pierwsze radio w jezyku polkim ta wiadopmosc pomija. To one przelatujac w naszej bliskosci powoduja zachwiania naszej planety, a nie przesuniecia magnetyczne biegunow lub aktywnosc slonca. Slonce obecnie jest bardzo aktywne z powodow zewnetrznych juz majacych miejsce, ale to jeszcze nie powod do tragedji. Oczywiscie zachwianie ziemi byly i beda rozne od wielkosci/masy bliskej nam komety. Ustalenie czasu kiedy sie to dokladnie stanie(co do roku i dnia) jest jeszcze niemozliwe nawet przy uzyciu super komputerow, a juz napewno, nikt tego nigdzie nie zapisal w historji. Stare zapiski tylko informuja co sie kiedys stalo. Wspomniana dygresja o przerazeniu amerykanow z tego powodu nie istnieje. Jednak wiedza o tych zdazeniach jest bardzo mocno kontrolowana z powodow obaw elity rzadzacej, ktora obawia sie utraty wladzy. Kto im zaufa jak oni okaza sie zupelnie bezsilnymi przy takiej katastrofie? Zapraszam do sluchania podanego przezemnie radia. Znajdziecie tam znacznie wiecej naukowych wyjasnien i informacji o zdazeniach politycznych z tym zwiazanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody771 Re: Proroctwo Oriona 2012 - Proroctwo Konca Swiat 01.06.06, 00:20 www.jmccanneyscience.com/p0000009.htm Tutaj jest zdjecie dwuch komet wpadajacyc w nasze slonce 18 lutego 2003. Ten niebieski dysk po lewej stronie, to zasloniete slonce dla umozliwienia obserwacji. Ten dlugi plomien wychodzacy na prawo, to wynik wybuchu spowodowanego juz oczywiscie niewidoczna kometa. Nastepne dwie komety, ktore jeszcze nie udezyly slonca juz sami chyba poznajecie(te z dlugim ogonem "swiatla"). Takich zdezen slonce doswiadcza bardzo czesto, ale jest ciezko zdobyc podobne zdjecia. Te zdezenia, sa powodem duzej jego aktywnosci, ktora jest nieprzerwana od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff p. o szopenie 31.05.06, 05:35 juz raz taki numer ostatnio zaserwowano i ci ktorzy sie zasluchali w tej bajki jjeszcze koncza swoje rezerwy strategiczne w postani worow maki i ton konserw. najlepiej inwestowac w worki z sola i cukrem. Acha i warto skupowac baterie elektryczne bo zabrakbie i nastapi Sadny Dzien zupelnie jak w Faraonie. Tam tez byl labirynt. Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 jak dular upadnie i chinole przestana kupowac 31.05.06, 12:39 obligacje USA i zarządają prawdziwej kasy to dopiero wtedy bedzie prawdziwy koniec świata Odpowiedz Link Zgłoś
pis.doff Re: jak dular upadnie i chinole przestana kupowac 31.05.06, 14:55 ciekawe jak oni sie zabezpieczaja przed taka mozliwoscia. Pewnie tylko tym ze dodrukuja wiecej papieru i zrobia wymiane jak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś