flipflap 22.06.06, 16:01 Zaraz sie mecz zaczyna. Jestem za Ghana. To jest moj czarny kon mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flipflap Re: Ghana-USA 22.06.06, 16:24 flipflap napisał: > Zaraz sie mecz zaczyna. Jestem za Ghana. To jest moj czarny kon mistrzostw. > Ghana strzelila gola w 22 min. To sie dopiero zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Ghana-USA 23.06.06, 12:50 Juz sie nie wydzierasz cieciu Tylko Hameryka? Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Ghana-USA 23.06.06, 22:17 _czosnek_ napisała: > Juz sie nie wydzierasz cieciu Tylko Hameryka? Widzisz chamski małpiszonie, wolność polega na tym że mogę sobie wybrać obojętnie jaką drużynę do kibicowania. Zaskocz mnie kiedyś i napisz coś ciekawego - jak potrafisz. Przeczytaj coś co będziesz w stanie zrozumieć. Potem pogadamy Nie wysilaj się specjalnie może być znaczek pocztowy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Ghana-USA 23.06.06, 22:23 cosnek jest szeregowy. Zaskakiwanie jest zarezerwowane dla don pedrow. Za zaskakiwanie cosnek poleci na dywanik, a z dywanika na zwirowisko w pelnym rynsztuneczku. polecam sygnaturke... Panowie wybieraja Panie, Panow wybiera policja...Z szaconkiem, bo sie skonczy zle! Odpowiedz Link Zgłoś