Gość: exuser IP: *.bc.hsia.telus.net 09.02.03, 08:56 oprocz kilku zboczencow masochistow wszyscy juz stad uciekli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 09.02.03, 16:43 Gość portalu: exuser napisał(a): > oprocz kilku zboczencow masochistow wszyscy juz stad uciekli heheheheheheh na BISA uciekli : ) www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10022 Odpowiedz Link Zgłoś
zydowska_ruletka Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 09.02.03, 17:10 aniutek napisała: > Gość portalu: exuser napisał(a): > > > oprocz kilku zboczencow masochistow wszyscy juz stad uciekli > > > heheheheheheh > na BISA uciekli : ) > <a href="www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html? f=10022"target="_ > blank">www2.gazeta.pl/forum/790620,30353,790602.html?f=10022</a> wszyscy oprocz ciebie grubasie .ciezko ci sie wcisnac w ten tlum na bisie . Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 09.02.03, 17:44 zydowska_ruletka napisał: > > wszyscy oprocz ciebie grubasie .ciezko ci sie wcisnac w ten tlum na bisie . zal za dupe sciska co? wpuscic matola nie chca hehehehehehhe sp ....lalalalalalaj na szczaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_inzynier ojojojo IP: *.ipt.aol.com 09.02.03, 17:48 ..teraz to sie Anka zacznie.. Ty juz swoje powiedzialas, dolaczyl sie student a hieny maja chociaz tyle radosci z tego, ze se moga z kims postukac w klawisze Co oni bez nas kiedys zrobia ? bo przeciez BIS dla nich to tak jak marzenia o podrozy na kosmos hehehe. pozdrawiam Ania w zimowym i slonecznym nastroju - 19F. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: ojojojo 09.02.03, 17:51 teraz to mnie moga pocalowac w nos heheheheh zaraz powstanie kilka nowych lub wygrzebanych nickow i sobie bedzie kretynek rozmawial sam ze soba na odpowiednim dla niego poziomie. brrrrrr trzymaj sie student, ide na swieze pa aniutek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student_inzynier Re: ojojojo IP: *.ipt.aol.com 09.02.03, 17:53 udanej niedzieli w NY. pozdrawiam z zadupia hehe.. p.s. mialo byc w kosmos, a moze na ksiezyc - echhhh .. Odpowiedz Link Zgłoś
zydowska_ruletka Re: ojojojo 09.02.03, 17:54 aniutek napisała: > teraz to mnie moga pocalowac w nos heheheheh > zaraz powstanie kilka nowych lub wygrzebanych nickow i sobie bedzie kretynek ro > zmawial > sam ze soba na odpowiednim dla niego poziomie. > brrrrrr > trzymaj sie student, > ide na swieze > pa > aniutek idz na spacerek wez ze soba debilka niech sobie umysl dotleni . Odpowiedz Link Zgłoś
maz_aniutka witaj Adas 09.02.03, 22:52 Gość portalu: student_inzynier napisał(a): > ..teraz to sie Anka zacznie.. Ty juz swoje powiedzialas, dolaczyl sie student a > > hieny maja chociaz tyle radosci z tego, ze se moga z kims postukac w > klawisze Co oni bez nas kiedys zrobia ? bo przeciez BIS dla nich to tak > jak marzenia o podrozy na kosmos hehehe. > pozdrawiam Ania w zimowym i slonecznym nastroju - 19F. > > bastard Czesc Adas "kuzynie" Ani.Jak Cie zycie w Chicago traktuje?Zadzwon kiedys to pogadamy .Zadzwonilbys chociaz raz kiedy i ja jestem w domu nie tylko podczas mojej nieobecnosci pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zydowska_ruletka Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 09.02.03, 17:50 aniutek napisała: > zydowska_ruletka napisał: > > > > > > wszyscy oprocz ciebie grubasie .ciezko ci sie wcisnac w ten tlum na bisie > . > > zal za dupe sciska co? wpuscic matola nie chca hehehehehehhe > sp ....lalalalalalaj na szczaw nie podniecaj sie aniutku .masz szczescie ze dzisiaj na bisie malo towarzystwa i smialo mozesz zajac dwa krzeselka bez dodatkowych oplat )) p.s. jak tam maly debilek?zaakeceptowany w specjalnej klasie ? jestes w stanie porozumiec sie z nauczycielka?))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morsa Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia IP: *.telia.com 09.02.03, 19:46 szkoda mi ciebie....... chory, samotny????????? brak tematow??????????? brak zycia????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 10.02.03, 05:20 Gość portalu: morsa napisał(a): > szkoda mi ciebie....... > chory, samotny????????? > brak tematow??????????? > > brak zycia????????????? Re: szwecja Autor: morsa@NOSPAM.gazeta.pl Data: 09-02-2003 23:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz na list + odpowiedz cytując ------------------------------------------------------------------------------- Aha, mile wspominasz zaoszczedzone pieniadze? To ty chyba nie zyles. Czy ty nie masz za duzo skojarzen dotyczacych braku zycia, czy nie wydaje ci sie ze zycie ucieka bezpowrotnie a ty tylko wegetujesz w tej zimnej ,ponurej Szwecji?Pamietaj wszystko ma sawoj koniec-nawet zima kiedys sie skonczy,uszy do gory,pojedz na wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 10.02.03, 04:54 Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Up Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia IP: *.NYCMNY83.covad.net 10.02.03, 05:00 luiza-w-ogrodzie napisa?a: > Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie to dlatego tutaj jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 12.02.03, 09:24 Gość portalu: Up napisał(a): > luiza-w-ogrodzie napisa?a: > > > Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! > > > > Pozdrawiam > > Luiza-w-Ogrodzie > > to dlatego tutaj jestes? Tak, jestem tu zeby prowadzic badania nad zboczencami. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 10.02.03, 05:07 Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
dead_skunk Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 11.02.03, 14:28 luiza-w-ogrodzie napisała: > Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie To niezupelnie tak Luiza. Wielu porabancow na forum Polonia, ale to tez Polonusi. A na BISIE co ? Uwazasz, ze te niektore baby, ktorych egzaltacja graniczy z histeria (Ty sie do nich nie zaliczasz) sa normalne. Pisza jakimi sa wspanialymi matkami. Phi ! Gdyby choc polowe czasu, ktory spedzaja przed compem chcialy poswiecic wlasnie dzieciom ... Do obrzydzenia wywnentrzaja sie - az dziw bierze, ze nie bylo jeszcze watku jaka kupe dzisiaj zrobily. Albo niektorzy faceci - kazdy stara sie byc bardziej opryginalny niz inny. Sa tacy sztuczni. Oni wszyscy (czesc facetow i czesc kobiet z BISA) musza byc bardzo nieszczesliwi - brak jakichkolwiek przyjaciol, zainteresowan ... - ich swiat jest tylko wirtualny. To oni powinni znalezc sie u psychoanalityka. PZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
studentinzynier Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 12.02.03, 02:47 dead_skunk napisał: > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! > > > > Pozdrawiam > > Luiza-w-Ogrodzie > > To niezupelnie tak Luiza. > Wielu porabancow na forum Polonia, ale to tez Polonusi. > > A na BISIE co ? > Uwazasz, ze te niektore baby, ktorych egzaltacja graniczy z histeria (Ty sie do > > nich nie zaliczasz) sa normalne. > Pisza jakimi sa wspanialymi matkami. Phi ! Gdyby choc polowe czasu, ktory > spedzaja przed compem chcialy poswiecic wlasnie dzieciom ... > Do obrzydzenia wywnentrzaja sie - az dziw bierze, ze nie bylo jeszcze watku > jaka kupe dzisiaj zrobily. > > Albo niektorzy faceci - kazdy stara sie byc bardziej opryginalny niz inny. Sa > tacy sztuczni. > > Oni wszyscy (czesc facetow i czesc kobiet z BISA) musza byc bardzo > nieszczesliwi - brak jakichkolwiek przyjaciol, zainteresowan ... - ich swiat > jest tylko wirtualny. > > To oni powinni znalezc sie u psychoanalityka. > > PZDRO Ty skunk, dobrze piszesz stary. bastard Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 12.02.03, 04:32 Ja nie narzekam. Choc daja mi po lbie na okraglo na Bisie, ale to jest to czego sie i tak mozna spodziewac od poprawnych mam i tatusiow kiedy napiszesz cos mocniejszego. A wole to niz bluzganie gnojem jakie tutaj czesto ma miejsce. A co do pisywania, no coz, niektorzy, jak ja na przyklad, maja zbyt wiele czasu w czasie pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 12.02.03, 09:30 dead_skunk napisał: > A na BISIE co ? > Uwazasz, ze te niektore baby, ktorych egzaltacja graniczy z histeria (Ty sie do nich nie zaliczasz) **Dziekuje ;o) sa normalne. **Normalne czy nie, przynajmniej mozna z nimi podyskutowac zamiast przedzierac sie przez zwaly inwektyw jak to drzewiej na Polonii bywalo. > Pisza jakimi sa wspanialymi matkami. Phi ! Gdyby choc polowe czasu, ktory > spedzaja przed compem chcialy poswiecic wlasnie dzieciom ... **Nie mow nikomu, ale ja tez jestem wspaniala matka... > Do obrzydzenia wywnentrzaja sie - az dziw bierze, ze nie bylo jeszcze watku > jaka kupe dzisiaj zrobily. **Nie mam nic przeciwko watkom o kupie, pod warunkiem ze dyskusja odbywa sie kulturalnie. Poza tym przeciez nie ma przymusu czytania wszystkich watkow. > Albo niektorzy faceci - kazdy stara sie byc bardziej opryginalny niz inny. Sa > tacy sztuczni. **Taaa... a moze lepiej przyjrzalbys sie faceto z Polonii? Bo na Bisie jakos nie zauwazylam przescigania sie w oryginalnosci. > Oni wszyscy (czesc facetow i czesc kobiet z BISA) musza byc bardzo > nieszczesliwi - brak jakichkolwiek przyjaciol, zainteresowan ... - ich swiat > jest tylko wirtualny. **Tak sie tylko Tobie wydaje. Mialam okazje poznac kilka osob z Bisa osobiscie i jestem innego zdania niz Ty. Tez pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrBurak Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia IP: *.proxy.aol.com 12.02.03, 09:54 luiza-w-ogrodzie napisała: > Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! > > Pozdrawiam > Luiza-w-Ogrodzie Wiesz co kochana?Jestes zwykla SZMATA. Zauwaz ze ja nigdy nikomu zlego slowa nie napisalem ale sa granice ktorych przekraczac sie nie powinno. Wiem ze ty je lubisz przekraczac wiec pozwol mi to zrobic takze murzynski materacu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 12.02.03, 22:58 Gość portalu: mgrBurak napisał(a): > luiza-w-ogrodzie napisała: > > > Forum Polonia dla zboczencow, Forum Polonia Bis dla Polonii! > > > > Pozdrawiam > > Luiza-w-Ogrodzie > > > Wiesz co kochana?Jestes zwykla SZMATA. ***Kochana czy szmata? Zdecyduj sie. > Zauwaz ze ja nigdy nikomu zlego slowa nie napisalem > ale sa granice ktorych przekraczac sie nie powinno. ***He, he, he, myslisz, ze ktos tobie uwierzy? > Wiem ze ty je lubisz przekraczac wiec pozwol mi to zrobic takze > murzynski materacu. ***Jaki materac, jaki Murzyn? Reasumujac, czuje sie jak na Forum Polonia ;oD Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
s1udent_inzynier Re: Nikt juz nie uzywa Forum Polonia 13.02.03, 01:29 Dlaczego na BISie sa glupi ludzie? np Aniutek? Odpowiedz Link Zgłoś