gadula 07.11.01, 04:58 Czy mogłabyś nam cos napisać Renka o kwalifikacjach twojego mażą? Kto wie, może akurat znajdzie się ktoś, kto ci pomoże. Nie zapomnij o emailu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renka Re: szukam pracy IP: *.sympatico.ca 07.11.01, 05:02 Na budowe jest za slaby cherlaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: szukam pracy 07.11.01, 05:10 przestani byc taka ambitna - to co piszesz jest ... pomysl o starym. Odpowiedz Link Zgłoś
jch do Renki 07.11.01, 16:21 podaj email, (wiele osob co czyta te forum wie o roznego rodzaju ofertach pracy(nie te na budowie...) pozdrawiam Cie Renka, J Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam pracy 07.11.01, 05:03 he dobry post ::::))))) pewnikiem szybko zrobi sie tloczno Anna26 ostatnio wspominala, ze szuka, ja tez - moze sie zgramy i wymyslimy cos do roboty na interku? pozdrawiam i powodzenia gadula napisa?(a): > Czy mog?abys´ nam cos napisac´ Renka o kwalifikacjach twojego maz˙a˛? > Kto wie, moz˙e akurat znajdzie sie˛ ktos´, kto ci pomoz˙e. > Nie zapomnij o emailu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: szukam pracy IP: *.ym1.on.wave.home.com 07.11.01, 16:31 Dam prace-potrzebny webmaster z perfekcyjna zajonoscia asp, php, flash.Gadula odpada -widzialem jego www...amator Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam pracy 08.11.01, 00:24 he szkoda do perfekcji mi daleko..... jestem grafikiem Gos´c´ portalu: Kliken napisa?(a): > Dam prace-potrzebny webmaster z perfekcyjna zajonoscia asp, php, flash.Gadula > odpada -widzialem jego www...amator Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: szukam pracy 08.11.01, 00:44 Ania, ja pracuje na kontraktach, co nie znaczy, ze tylko do nich się ograniczam. Jeżeli ktoś się odezwie w sprawie stron internetowy to z mila chęcią zrobiłbym biznes z Tobą. Pamiętaj również o mnie. Jeżeli będziesz słyszała, o kimś, kto chciałby mieć swój sklep na internecie to daj mi znać – zrobimy dobry biznes. Mój program e-commerce, który oferuje klientom oparłem o b. Popularny pogram internetowy InterShop. Wiele elementów w moim programie jest bardzo podobna do w/w shopu. Jeżeli jesteś zainteresowana moim sklepem to odsyłam na moja stronę. Strona dla użytkowników www.coloryourweb.com/storefront Strona dla administratora www.coloryourweb.com/admin70/index.cfm Załoguj się na pierwszej stronie żeby zobaczyć ceny itd. Zaznaczam są to przykładowe strony, aby dąć klientowi pogląd jak taki sklep wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna26/7 Re: szukam pracy IP: *.157.58.91.Dial1.Washington1.Level3.net 08.11.01, 01:59 A tlumacza nikomu nie potrzeba? A socjologa? A kobiety z ladnym biustem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Zatrudnie IP: *.fl.us.prserv.net 08.11.01, 03:35 Kobiete z ladnym biustem zatrudnie. Znajomosc tanca egzotycznego wymagana. Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam pracy/ do gaduly 08.11.01, 04:18 dzieki, fajne to - obejrzalam mysle, ze nie byloby problemu cos zrobic. Witryne internetowa, sklep a jakze jak uslysze to podesle klientow. Czekam na biznes )) Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: szukam pracy/ do gaduly 08.11.01, 04:34 wejdz na strone dla administratora zobaczysz jak taki sklep wyglada od tylu www.coloryourweb.com/admin70/index.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: szukam pracy/ do gaduly 08.11.01, 04:45 ooooo wyglada na .....latwe - bez script, ot tak he fajne bardzo tylko klienta trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
gadula Re: szukam pracy/ do gaduly 08.11.01, 05:00 to prawda, tylko klienta trzeba. Tył sklepu w zasadzie się nie zmienia. Jedyna robota to grafiki z przodu sklepu. Nie zalogowalas się jak oglądałaś witrynę (to, co z przodu) w dolnym lewym rogu jest link "Log In" to pozwoli ci zmienić walutę jak i zobaczyć tzw. basket no i ceny produktów. I to by było na tyle. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: szukam pracy/ do gaduly IP: *.ym1.on.wave.home.com 08.11.01, 22:06 Gadula musze cie bardzo rozczarowac.To co oferujesz nie jest zbyt profesionalnie zrobione.Cale e-commerce + cart+utrzymanie na serverze jest do wziecia za $50.TY NIC NIE MUSISZ ROBIC ANI ZNAC HTML.Otrzymujesz wszystko gotowe.Nawiasem mowiac kto teraz sprzedaje cokolwiek przez internet????Tylko Wielkie Ryby..Niestety Odpowiedz Link Zgłoś