Gość: Kapitalizm Kaput To Swiatlo to brzmi zupelnie jak Wolna Europa IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.04.03, 07:58 Probowalem poslac tam arcy-ciekawy post, ale moj adres nie zostal zaakceptowany przez jakiegos kutasa. Wiecej nie bede probowal. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: To Swiatlo to brzmi zupelnie jak Wolna Europa 13.04.03, 09:39 Gość portalu: Kapitalizm Kaput napisał(a): > Probowalem poslac tam arcy-ciekawy post, ale moj adres nie zostal > zaakceptowany przez jakiegos kutasa. Wiecej nie bede probowal. Napisz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine Do Swiatlo 13.04.03, 17:58 Po co zapraszam na to forum skoro zgloszenia sa odrzucane? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: Do Swiatlo 14.04.03, 08:17 us-marine napisał: > Po co zapraszam na to forum skoro zgloszenia sa odrzucane? Nic o tym nie wiem. Pozwol ze sie dowiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
us-marine No i co Swiatlo? 14.04.03, 20:23 Po jaka cholere zapraszasz ludzi jak konczy sie to tak: Od: ro-bert@gazeta.pl dodaj do książki Data: 2003-04-08 14:42 Do: us-marine@gazeta.pl Temat: Forum prywatne. Twoje zgłoszenie uczestnictwa na forum: "Polonia bis" zostało odrzucone. Ta wiadomość jest automatycznie generowana przez program obsługujący Forum Prywatne Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: No i co Swiatlo? 14.04.03, 20:31 us-marine napisał: > Po jaka cholere zapraszasz ludzi jak konczy sie to tak: > > Od: ro-bert@gazeta.pl dodaj do książki > Data: 2003-04-08 14:42 > Do: us-marine@gazeta.pl > Temat: Forum prywatne. > > > Twoje zgłoszenie uczestnictwa na forum: "Polonia bis" zostało odrzucone. > > Ta wiadomość jest automatycznie generowana przez program obsługujący Forum > Prywatne Sprawdz poczte Odpowiedz Link Zgłoś
bushwacker Re: Make love not war 07.05.03, 23:40 swiatlo napisał: > ok, ale czy mozne na tym Polonia-BIS dawac ogloszenia o pracy? kto tym rzadzi kto cenzuruje? bo jezeli to jest kolejne elitarne forum dla potakujacych to chyba nie ma sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
szpioszek Zawracanie glowy 08.05.03, 00:08 3 tygodnie temu wyslalem zgloszenie i do tej pory nie ma odpowiedzi. Po co zapraszasz jak nie przyjmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Robercie! 08.05.03, 20:41 szpioszek napisał: > 3 tygodnie temu wyslalem zgloszenie i do tej pory nie ma > odpowiedzi. Po co zapraszasz jak nie przyjmujesz? Napisz do Roberta. Nie wiem dlaczego tak jest. Ja jestem od marketingu, a nie kadrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
szpioszek Re: Robercie! 08.05.03, 21:47 Jakiego znowu roberta? Ty mnie zapraszasz a teraz sie odwracasz? To sie nazywa bycie kulturalnym. Czy w domu tez tak robisz? Zapraszasz a potem zamykasz drzwi bo w sumie to cie nie obchodzi czy ktos przyjdzie czy nie? Gratuluje, musisz miec wielu przyjaciol... Odpowiedz Link Zgłoś
zlosliwy_bydlak Dziekujemy, ale czy ... (do Roberta) 13.05.03, 20:07 mozna byloby dac podobne ogloszenia zapraszajace forumowcow z Polonii-Bis na forum Polonia? czy wolnosc wypowiedzi to "one way street" w rozumieniu forum Polonia-Bis? Odpowiedz Link Zgłoś