IP: *.* 13.02.03, 22:29
Jestem od wtorku chora ........goraczka 39 i fatalne samopoczucie.a najgorsze jest to, ze nie moge jezdzic do moich Kruszynek buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :-( Kasienka
Obserwuj wątek
    • Gość: AgnieszkaP. Re: Grypa :-( IP: *.* 14.02.03, 05:29
      Kasienkazycze Ci jak naj naj naj najszybszego powrotu do zdrowia :hello:Niestety, jak na pewno sama rozumiesz, chora z grypa nie mozesz sie na razie w szpitalu pojawic :( Pech chcial, ale miejmy nadzieje ze sie szybciutko z tego wygrzebiesz .Trzymaj sie cieplo, i zdrowiej :)Agnieszka :hello:
    • Gość: E.T. Re: Grypa :-( IP: *.* 14.02.03, 06:02
      Ups, biedactwo! Nie daj sie! Do lozka marsz i rosolek pic!
    • Gość: Weronisia Re: Grypa :-( IP: *.* 14.02.03, 15:01
      Kasiu zyczę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, żebyś jak najprędzej mogła zobaczyć swoje maluszki.Leż w łózeczku i zdrowiej.
      • Gość: kasienkkaa Re: Grypa :-( Dziekuje! IP: *.* 16.02.03, 19:05
        dzieki za slowa otuchy. wlasnie grypsko odeszlo, wczoraj bylam u moich Kruszynek i wiecie co ?? nie poznalam ich, tak urosli!! :-) dzis waza Oskar 2050g , Oliver 1950 g. !!!niewiarygodne!! pod koniec miesiaca moge juz ich karmic butelka i przystawic do piersi :-) :-)) fajnie co????alez oni sa sliczni! jak wywolam fotki to zaraz wam sie pochwale. :-) fajnie jest miec blizniaki ( to slowa Jagny, ktore popieram :-) ) pozdrawiam Kasienkap.s. a teraz moje dzieci sa chore, Yvette i Amadeus, wlasnie maja wysoka goraczke :-( jutro do lekarza , buuuuuuuuu......
        • Gość: Weronisia Re: Grypa :-( Dziekuje! IP: *.* 17.02.03, 15:52
          Piszę ponownie, że jesteś dzielna. I wiem, że sobie poradzisz.Życzę Ci zdrówka i Twoim dzieciom.My też jesteśmy chorzy - ja już 3 tygodnie, a od wczoraj jescze mój synek i mąż.Czekam na fotki maluszków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka