Gość: kasienkkaa IP: *.* 13.02.03, 22:29 Jestem od wtorku chora ........goraczka 39 i fatalne samopoczucie.a najgorsze jest to, ze nie moge jezdzic do moich Kruszynek buuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kasienka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AgnieszkaP. Re: Grypa :-( IP: *.* 14.02.03, 05:29 Kasienkazycze Ci jak naj naj naj najszybszego powrotu do zdrowia Niestety, jak na pewno sama rozumiesz, chora z grypa nie mozesz sie na razie w szpitalu pojawic Pech chcial, ale miejmy nadzieje ze sie szybciutko z tego wygrzebiesz .Trzymaj sie cieplo, i zdrowiej Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.T. Re: Grypa :-( IP: *.* 14.02.03, 06:02 Ups, biedactwo! Nie daj sie! Do lozka marsz i rosolek pic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronisia Re: Grypa :-( IP: *.* 14.02.03, 15:01 Kasiu zyczę Ci szybkiego powrotu do zdrowia, żebyś jak najprędzej mogła zobaczyć swoje maluszki.Leż w łózeczku i zdrowiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienkkaa Re: Grypa :-( Dziekuje! IP: *.* 16.02.03, 19:05 dzieki za slowa otuchy. wlasnie grypsko odeszlo, wczoraj bylam u moich Kruszynek i wiecie co ?? nie poznalam ich, tak urosli!! dzis waza Oskar 2050g , Oliver 1950 g. !!!niewiarygodne!! pod koniec miesiaca moge juz ich karmic butelka i przystawic do piersi fajnie co????alez oni sa sliczni! jak wywolam fotki to zaraz wam sie pochwale. fajnie jest miec blizniaki ( to slowa Jagny, ktore popieram ) pozdrawiam Kasienkap.s. a teraz moje dzieci sa chore, Yvette i Amadeus, wlasnie maja wysoka goraczke jutro do lekarza , buuuuuuuuu...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronisia Re: Grypa :-( Dziekuje! IP: *.* 17.02.03, 15:52 Piszę ponownie, że jesteś dzielna. I wiem, że sobie poradzisz.Życzę Ci zdrówka i Twoim dzieciom.My też jesteśmy chorzy - ja już 3 tygodnie, a od wczoraj jescze mój synek i mąż.Czekam na fotki maluszków. Odpowiedz Link Zgłoś