Dodaj do ulubionych

co słychać na Florydzie?

IP: *.interklub.pl 10.12.01, 20:10
Wojtku, nawiązując do Twojej wypowiedzi o klubach w okolicach Tampy
zrozumiałam, że wyraziłam się nie dość jasno- mój syn owszem chce tam jechać-
cięzko tyrać,żeby zarobić na studia u nas w Polsce- ma wizę turystyczną w
wakacje był w Chicago-trochę zarobil , a w lutym chce jeszcze spróbować na
Florydzie- to mus- nie ma u nas pracy,a z tego czego się tu "chwyta" to wyżyć
się nie da. Właśnie znajomi są w okolicy North Port. Liczy na ich pomoc, ale po
11 września wiele się zmieniło i obawiam się czy właśnie znajomi nie wycofają
się z tej obietnicy- odezwij się jeszcze
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek Re: co słychać na Florydzie? IP: 192.128.134.* 10.12.01, 23:44
      Droga Mutti,

Nie w najlepszych kolorach to wszystko wyglada. No chyba ze znajomi maja cos
      konkretnego do zaoferowania jesli chodzi o zajecie i zarobek. FLA nie nalezy
      do stanow tak popularnych dla okazyjnej pracy jak NY, NJ, IL gdyz zaplece
      polonijne jest dosc tutaj ograniczone. Ale, nie ma rzeczy niemozliwych.
      W kazdym badz razie niech ta Twoja perelka nie zapomni o okularach
      slonecznych , kapielowkach, i podkoszulkach, bo grzeje tu niezle. Opali sie
      troche i jak wroci do Polski to dziewczyny sie beda za nim ogladac.

Pozdrowienia z Orlando
    • Gość: Mutti Re: co słychać na Florydzie? IP: *.interklub.pl 13.12.01, 11:14
      Hallo hallo! czy jest ktoś z polonii polskiej na Florydzie? oprócz Wojtka- czy
      też nie siedzą w internecie- czekam jeszcze na jakieś wiadomoSci-pzdr.z Krakowa
      • Gość: randolf Re: co słychać na Florydzie? IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 13.12.01, 23:09
        Gość portalu: Mutti napisał(a):

> Hallo hallo! czy jest ktoś z polonii polskiej na Florydzie? oprócz Wojtka- czy
        > też nie siedzą w internecie- czekam jeszcze na jakieś wiadomoSci-pzdr.z Krakowa

Jest z ....... Clearwater (Saint Petersburg)a wiec 20 mil od Tampy
        Obecnie jeszcze w Krakowie.

• beach_boy Re: co słychać na Florydzie? 14.12.01, 03:42
        Gość portalu: Mutti napisał(a):

> Hallo hallo! czy jest ktoś z polonii polskiej na Florydzie? oprócz Wojtka- czy
        > też nie siedzą w internecie- czekam jeszcze na jakieś wiadomoSci-pzdr.z Krakowa

Ludzie w bardzo cieplych miejscach nie maja tendenciji gapic sie w pudlo czyli
        komputer lub telewizor

• Gość: Mutti Re: co słychać na Florydzie? IP: *.interklub.pl 15.12.01, 19:17
          Tak myślałam Randolfie i dlatego nie liczę na jakieś wypowiedzi- będę raczej
          gadać z kanadyjczykami,którzy jednak lubią te pudła czyli ekrany monitorów
        • Gość: Mutti Re: co słychać na Florydzie? IP: *.interklub.pl 15.12.01, 19:22
          Przepraszam, o tych pudłach to pisał Boy, a ty Randolfie widzę, że musiałeś
          przyjechać do Krakowa,żeby tu zajrzeć- jak wrócisz do S.Petersburga - to
          uprzejmie proszę odezwij się, a może wcześniej powiesz coś mojemu dziecku jak
          tam???????????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka