Dodaj do ulubionych

pan yapo zaczal pic

16.11.08, 21:21
z czajnika made in POland: en.termisil.com/produkty_szklanki_kubki.php

$100 na dowolne konto jak ktos pokaze mi ze gdzies na swiecie robia cos
takiego do herbaty. ach, i pan yapo zapada w gleboka zadume nad szklanka
napoju bogow smile))
Obserwuj wątek
    • spalowany Re: pan yapo zaczal pic 16.11.08, 21:29
      szklo z wolomina,powiadasz, najlepsze na swiecie,mozliwe,az musze sprawdzic czy
      do mojej kuchni nie zawitalo
      • yapo2 Re: pan yapo zaczal pic 16.11.08, 22:18
        mam andziej ze tak. Popatrz na winiete tej strony ktorej link podlaem. Ten
        czajniczek po lewej stronie u gory, lekko od nas odwrocony (naprawde mocno
        chu..jowe zdjecie, fotografowi oberwalbym oba jajka za to ze tak sp..lil to
        zdjecie, kompletny moron, jakby sie ktos mnie pytal). Otoz ten czajniczek ma
        szklana wkladke, czyli dokladnie dopasowana szklaneczke, get this: z czterema
        pieknie nacietymi tarcza karbidowa szczelinami - na tyle grubymi czy zeby
        przeszla esencja a na tyle cienkimi zeby zatrzymala spuchniete owda fusy smile.
        Otoz, leje sie do tej szklaneczki i czeka az sie przesaczy do dzbanuszka, troche
        pomoglem lyzeczka. Cudo ergonomiczno, funkcjonalno, estetyczne. Konia z rzedem i
        bez za znalezienie kopisty smile)
        • spalowany Re: pan yapo zaczal pic 16.11.08, 23:07
          wiem o czym piszesz,kiedys rozgladalem sie za takim,skonczylo sie ,ze kupilem
          taki, jak do kawy,tez szklanny z sitkiem do wyciskania,lubie dobra herbate
          zwlaszcza w chlodne wieczory ale,ale widzialem w jednym sklepie szklo,cos mnie
          tknelo,wzornictwo wydalo mi sie znajome,podnosze patrze na naklejke,polskie
          ,musze sie tam przejechac a noz widelec,lyzeczka bedzie taki na stanie
          • yapo2 Re: pan yapo zaczal pic 17.11.08, 00:36
            wlasnie. Ja mam ten sam dylemat, pije herbate litrami dziennie, czasem wzmacniak
            procentami ale to inny temat, juz na forum AA. Mialem ten sam problem i
            najlepiej dzialal system duzego kamionkowego dzbanka (jeszcze w Angoli
            nauczylem sie pic mocna herbate). Potem znalazlem taki litrowy dzbanuszek z
            podziurkowanym kaminkowym kubeczkiem, works well. No i trafilo mi sie dzisiaj to
            szklo, super tyle ze te szczeliny sa ciut za ciasne na moje ziola smile)) i trzeba
            je 'przecirac' lyzeczka ktora potem mozna oblizac, mlask, mlask.
            • spalowany Re: pan yapo zaczal pic 17.11.08, 00:45
              takie kamionkowe imbryki tez gdzies widzialem a mooocna herbate tez czasami
              lubie hehe ale nie bede sie chwali gdzie nauczylem sie ja pic,2 szuflady na sloj
              i 2 brzeszczoty taka muzyka dla skolatanych nerwow tylko trzeba uwazac aby
              zwarcia nie bylo bo wtedy hehehe pare dni skrobania ze scian hehee ej,ej oblizac
              napisales? hmmm coz to za ziola,jesli mozna spytac?
    • aniabos Re: pan yapo zaczal pic 16.11.08, 23:17
      yapo2 napisał:

> $100 na dowolne konto jak ktos pokaze mi ze gdzies na swiecie robia cos
      > takiego do herbaty.

Tak mniej wiecej od piecdziesieciu lat:
      tinyurl.com/6gfses
      Swiat nie konczy sie na Wolominie smile.
      • yapo2 Re: pan yapo zaczal pic 17.11.08, 00:39
        tak tylko ta z Wolomina kosztowala $1.99 a ta z tego burdelu kosztuje $150 no i
        ni jestem pewien czy ta wkladka nie jest z metalu w srodku, wyglada jak sitko,
        nic zlego ale to nie to co polskie tradycyjne szklo techniczne. Dostajesz punkt
        za znalezisko smile)) i nagrode prezesa, pocalunek w ybrane miejsce, moze byc w
        doope smile
        • spalowany Re: pan yapo zaczal pic 17.11.08, 00:49
          tak to sitko z metalu,odkrecasz,pluczesz itd i nie to nie kosztowalo $150 ale to
          jest ta firma i to samo co mam
    • luiza-w-ogrodzie Od kilkunastu lat uzywam produktow z Jeny 16.11.08, 23:36
      Na przyklad takich: www.caterinaltd.com/German-jena-glass.aspx
      Mam i czajnik i szklanke z filtrem i przykrywka. Jena produkuje
      takie czajniki od bodajze lat miedzywojennych. Przypuszczam ze
      wolominczycy skopiowali wzor, wlacznie z wycietymi w filtrze
      szczelinami.

Luiza-w-Ogrodzie - zielonym do góry!
      .¸¸><crying(((º>¸¸.·´¯`·.¸¸><crying(((º>¸¸.
      Australia-uzyteczne linki
      • spalowany Re: Od kilkunastu lat uzywam produktow z Jeny 16.11.08, 23:54
        hehee no to chyba udupiles $100 hehe a taki bodum mam i to 2 rozne
        • yapo2 Re: Od kilkunastu lat uzywam produktow z Jeny 17.11.08, 00:45
          no, dobra, ale masz wkladke z nacieciami? Moj koszowal $1.99. Za $100 to ja moge
          miec 3-tygodniowe wakacje z kobieta smile i jeszcze mi zostanie na rozrywki, czyli
          okazjonalnego loda smile)
          • spalowany Re: Od kilkunastu lat uzywam produktow z Jeny 17.11.08, 00:57
            no tak,z wolominem nie ma co konkurowac a swoja droga myslem,ze ze szkla to oni
            tylko butelki do gorzaly produkuja heheee
      • yapo2 Re: Od kilkunastu lat uzywam produktow z Jeny 17.11.08, 00:43
        www.caterinaltd.com/mikado-small-teapot.aspx prawie 100% podobienstwo, a
        jdnak daje plus Wolominowi z uwagi na perwersyjny ksztalt uszka i seksualnie
        uksztaltowany dzibek. No i ta cena duzo wyzsza tez jest na korzysc gangu z
        Wolomina. To ze kopiuja to bardzo dobrze bo tez ich jakosc jest na najwyzszym
        poziomie swiatowym. Kurde, to uszko mnie napalilo!!!!!
        • spalowany Re: Od kilkunastu lat uzywam produktow z Jeny 17.11.08, 00:53
          yapo2 napisał:
          Kurde, to uszko mnie napalilo!!!!!
          hehe no co ty? o lusce pomyslaes?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka