Dodaj do ulubionych

Howard Stern zniewaza Polakow

IP: *.pace.edu 17.02.01, 20:09
Dlaczego nikt ani w Stanach ani w Polsce nie protestuje gdy Howard Stern uzywa w telewizji obrazliwego wobec Polakow slowa "Polack"? Czy to dlatego, ze Zydow wolno tylko przepraszac i wszyscy sa im cos winni?
Obserwuj wątek
    • Gość: Irek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.AUST.splitrock.net 17.02.01, 22:01
      "Czy to dlatego, ze Zydow wolno tylko przepraszac i wszyscy sa im cos winni?"

Niestety, ale tak wlasnie sprawa wyglada.
      Zrob sobie przysluge i przestan ogladac telewizje.
      Od momentu gdy telewizor znalazl sie w domach, Zydzi kompletnie opanowali wszystko to co mialo do czynienie z telewizja: Filmy, Dzienniki, Programy Rozrywkowe, itp. itd. Kontrolujac to co jest pokazywane sa w stanie kontrolowac ludzi i ich opinie na bardzo wazne tematy.

Pamietaj takze o tym ze Historia sie powtarza.
      • Gość: ffffffff Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.proxy.aol.com 19.02.01, 01:52
        jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
      • Gość: Leszek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.lotek.com 19.02.01, 14:44
        Panowie, Howard Stern tak w zasadzie obraza wszystko i wszystkich nie zostawiajac suchej nitko na Zydach. Jako ze jest sam nim czesciowo to mu zdaje sie wolno.

A tak w zasadzie, przynajmniej mnie, trudno obrazic mowiac" Polack" bo brzmi to dosc swojsko.
        • Gość: Irek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.AUST.splitrock.net 19.02.01, 23:53
          Leszek,

Napisales: "A tak w zasadzie, przynajmniej mnie, trudno obrazic mowiac "Polack" bo brzmi to dosc swojsko."

Tak. Brzmi to dosc swojsko. I powiedz jeszcze ze za kazdym razem jak Cie ktos tak nazwie to odpalisz debilny usmiech bez zeba.

Stary! Tutaj nie chodzi o slowo "Polack!" Tutaj chodzi o to ze Zydzi caly czas staraja sie o to aby pokazac Polakow w jak najgorszy sposob.

"Polish Jokes." Does that ring a bell?
          • Gość: @ Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.tnt1.chatham.on.da.uu.net 20.02.01, 01:56
            ""Polish Jokes." Does that ring a bell? "

Sa tez kawaly o bladynkach, o ruskich, o anglikach, o wlochach, o zydach, o zabie, o babie, o panu bogu, o zakonnicach, o piekle , o niebie, biedzie, o glupocie,
            o jedzeniu , o pierdzeniu , o sexie................................................................................itd. itp.
            • Gość: Irek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.AUST.splitrock.net 20.02.01, 02:55
              No to poprosze o jeden kawal o zabie.
              • Gość: Malina-@ Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.tnt1.chatham.on.da.uu.net 21.02.01, 02:31
                Dla Irka,
                Przychodzi baba do lekarza z zaba na glowie. Lekarz sie pyta `co pani jest?` a zaba na to `cos mi sie do dupy przykleilo!`

Moze byc?smile
                • Gość: Irek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: 63.252.228.* 21.02.01, 02:56
                  Ten juz znalem. Daj mi jeszcze jeden.
            • Gość: Marian Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.pace.edu 22.02.01, 03:33
              Widze, ze nie znasz amerykanskich realiow. Tutaj kazdy racial or ethnic slur bedzie surowo ukarany. Gdybym ja powiedzial na antenie o zydzie "kike" to bylby to moj ostatni dzien jako dziennikarza. Bylo wiele takich przypadkow. Nawet Murzynom nie wolno na Zydow nic powiedziec. Np. rapperzy z Public Enemy w wywiadzie opowiadali o zydowskich handlu niewolnikami i kapela musiala sie rozwiazac.Ale Zydom o Polakach wolno.
          • Gość: Leszek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.lotek.com 20.02.01, 15:48

Irek,

Wyluzuj sie.
            Ktos wlasnie slusznie napisal ze jest mnostwo kawalow na prawie kazdy temat i Polacy nie sa jedyna nacja na ktorych sa kawaly. Jest ich sporo na Wlochow, Irlandczykow i tak, takze na Zydow.

Mieszkam w Polnocnej Ameryce juz ponad 12 lat i wcale sie nie stykam z kawalami o Polakach czesciej niz z kawalami na inne tematy.
            Przez pewien czas sluchalem Howarda Sterna dosc dlugo i w przeciagu chyba dwoch lat moze ze 3 razy natknalem sie na "Polish Jokes" lub jakies inne docinki. Przytyki pod adresem Zydow, Murzynow i
            pedalow sa codziennoscia.

Zalaczam pozdrowienia.
            • Gość: Babe Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: 195.217.164.* 21.02.01, 18:06
              Ja mieszkam w Anglii od 11 lat i jeszcze nie slyszalam, zeby ktos sobie robil zarty z Polakow, a jest nas tu cala kupa. Co z tymi dowcipami o zabie?
              • Gość: Malina Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.tnt1.chatham.on.da.uu.net 21.02.01, 20:15
                Lew zwolal zebranie wszystkich zwierzad z buszu. I aby jakos je usystematyzowac postanowil podzielic je na dwie grupy.
                - Wszystkie piekne na lewa strone, wszystkie madre na prawa - mowi lew.
                Zwierzeta podzielily sie wedlug ustalonych kryteriow i wlasnego mniemanie o sobie, tylko zaba stoi na srodku i nie moze sie zdecydowac do ktorej grupy sie przylaczyc.
                - No co z toba zabo?! pyta lew.
                - NO PRZECIEZ SIE NIE ROZERWE!!!- krzyknela zaba.

smile
                • Gość: jackers Re: Howard Stern zniewaza Polakow/zaba IP: *.kdl.club-internet.fr 21.02.01, 22:22
                  spotkala sie zaba z czolgiem
                  czolg :
                  - zaba , jaka ty obrzydliwa jestes!
                  cala w blocie,brudna i obslizla i z mordy ci cos kapie !
                  zaba:
                  - o! elegantsie znalazl! z ch...em na czole
                  • Gość: jackers Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.kdl.club-internet.fr 21.02.01, 22:25
                    ludziska , przestanta o tych tam zydach pieprzyc
                    bo mnie normalnie do osracza goni!
                    dajta se luuuuz !
                    normalnie was powalilo ; nie mata innego cusia do roboty ???
                    przyjarta se dobrego skreta to wam przejdzie !
                    peace
                • Gość: Kasia Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: 212.144.91.* 21.02.01, 22:23
                  Kawaly swietne , Malina smile
                  Napisalam tu juz ale mnie zlekcewazylo cosik......nie ma mnie smile
                  Fajne sa te maluczkich problemy o " Wielkim Polaku " ))
                  • Gość: Malina Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.tnt1.chatham.on.da.uu.net 22.02.01, 03:35
                    Stad tez Kasiu powstala `plaska-forma`, upssss..... `platforma`.

Kasiu, moze zapomnialas wpisac nick i dlatego Cie "nieprzyjelo"?
            • Gość: Marian Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.pace.edu 22.02.01, 03:35
              ale nie w TV
              tutaj nie wolno na nikogo skakac. tylko Zydowi Polakow. Patrz moja poprzednia wiadomosc.
              • Gość: Dupek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: 207.134.200.* 23.02.01, 01:54
                Howard Stern to brat zony Clintona, naprawde!
                • Gość: magda Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.icg.net 23.02.01, 04:50
                  ja jeszcze o zydach. moje dziecko chodzi do szkoly w skokie (taka zapyziala anatewka k. chicago) ostatnio dwuch z anatewki wywolalo moje dziecko na strone, z pretensjami ze nie powinna byla dostac sie do honor engilsh bo jest glupia polka. no i co ja mam dziecku powiedzec???????
                  • shakti Re: Howard Stern zniewaza Polakow 23.02.01, 06:01
                    Przeprowadz sie do Montany....mala szansa na spotkanie zyda
                  • Gość: Grazyna Bezradna mamusia IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.01, 09:31
                    Biedna Magda,
                    widze ze rzeczywiscie masz problem. Podac Ci adresy jeszcze kilku innych forum, gdzie mozesz poszukac pomocy? W internecie ich nie brakuje!

A moze sie przeprowadzisz z powrotem do Polski? No wiesz: Polska dla Polakow, ziemia dla ziemniakow, ksieza na ksiezyc, a Skoki dla Malysza?
                    • Gość: Grazyna Re: Bezradna mamusia2 IP: *.dip.t-dialin.net 24.02.01, 09:33
                      Acha i przepraszam uprzejmie, ale jek bedziesz kolejny raz pisac o dwuch takich, co przesladuja Twoje dziecko, to napisz moze dla odmiany "dwóch".
                      • Gość: Aaron Re: Bezradna mamusia2 IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.02.01, 00:50
                        Oj,polubilem Cie za ciety jezyczek....
                  • Gość: Dupek Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: 207.134.200.* 24.02.01, 22:51
                    Przeprowadzcie sie na Jackowo. Slysalem ze tam jest calkiem fajnie.
                  • Gość: Slawek.R Re: Howard Stern zniewaza Polakow-Magdzie z Skoki IP: 212.179.158.* 25.02.01, 22:36

Gdybym byl Twoim dzieckiem bardzo bym sie obrazil na Ciebie.TAk glupi incydent,ktory jest normalnym zjawiskiem miedzy nastolatkami,przedstawiasz juz,z malymi zmianami,w drugim forum[poprzedni to:"zydowski antypolonizm",jezeli sie nie myle]i przepuszczam,ze pragniesz go zarejestrowac takze w dalszych portalach uzywajac dziecko jako zaslone swojej bezradnosci wobec "chamstwa" Zydow.Z taka gra,Magdo,daleko nie zajedziesz,nawet chetnych do smiechu z Twojego dowcipu policzysz na palcach.
            • Gość: Maul Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.euv-frankfurt-o.de 01.03.01, 18:01
              Żle Wam?????? To wracać do Polski!!!!!!!!
              Tu nikt nie będzie Was obsmarowywał.
    • Gość: misia Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.icg.net 23.02.01, 16:45
      czy ktos wogole jeszcze oglada H Sterna? Ja po pierwszych kilku seansach doszlam do wniosku ze do takiego poziomu widowni to sie nie znize. Tak samo z idiota Main C., Jerrym, i cala ta chala.
      • Gość: magda Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.tnt6.chiega.da.uu.net 25.02.01, 05:43
        spuszczam uszy a nawet oblalam sie rumiencem
        • Gość: Pyziok Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.toronto111.dialup.canada.psi.net 25.02.01, 13:38
          Nie da sie ukryc,mamy kompleks zydow,nienawidzimy ich bardzo i oni o tym doskonale wiedza.
    • Gość: emil Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.public.svc.webtv.net 25.02.01, 18:07
      Howard Stern zniewaza wszystkie narody i religie na swiecie , nie tylko polakow.
      • Gość: Grazyna Chcialam zwrocic Wasza uwage... IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.01, 18:27
        Chcialam zwrocic Wasza uwage, ze osoba, ktora rozpetala te dyskusje, tak bardzo miluje prawde i uczciwosc, ze wystepuje za kazdym razem pod innym pseudonimem. Wystarczy porownac IP - ten jasnosiwy ciag znakow w prawym gornym rogu kazdej wypowiedzi. To linie papilarne komutera, z jakiego przyszla ta wypowiedz. I tak spotykamy te osobe tutaj jako Marka i jako Mariana, w sasiednim forum - o "zydowskim antypolonizmie", ktora to dyskusje rowniez rozpoczela ta sama osoba, wystepuje jako
        Krzych
        Marvin
        Czesiek
        Jagna
        Jacek

Tak sie robi sztuczny tlum... I gdzie sie podzialo to uwielbienie prawdy?
        • Gość: Aaron Re: Chcialam zwrocic Wasza uwage... IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.02.01, 00:43
          Moja milutka,IP to rowniez signature servera a nawet przy statycznym IP,wcale nie znaczy ze tego samego komputera nie uzywa wiecej niz jedna osoba np;grono zadnych zabawy przyjaciol dla ktorych ta "burza w szklance wody" to powod do chwili wytchnienia.Nie kazdy podchodzi tak zywiolowo i na serio jak wielu wypowiadajacych sie do tej wolnej i swobodnej wymiany mysli jaka jest forum.Zatem "say cheese!!".
        • Gość: Aaron Re: Chcialam zwrocic Wasza uwage...(do Grazyny) IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.02.01, 00:45
          Moja milutka,IP to rowniez signature servera a nawet przy statycznym IP,wcale nie znaczy ze tego samego komputera nie uzywa wiecej niz jedna osoba np;grono zadnych zabawy przyjaciol dla ktorych ta "burza w szklance wody" to powod do chwili wytchnienia.Nie kazdy podchodzi tak zywiolowo i na serio jak wielu wypowiadajacych sie do tej wolnej i swobodnej wymiany mysli jaka jest forum.Zatem "say cheese!!".
          • Gość: Malina Re: Chcialam zwrocic Wasza uwage...(do Grazyny) IP: *.tnt1.chatham.on.da.uu.net 26.02.01, 05:00
            Grazyno , mylisz sie okrutnie! Przy serwerach uzywajach kontaku proxy liczba komputerow uzywajach jedno polaczenie moze byc niezmiernie liczna.
          • Gość: Grazyna Do Aarona i Maliny IP: *.dip.t-dialin.net 26.02.01, 08:31

"Grazyno , mylisz sie okrutnie! Przy serwerach uzywajach kontaku proxy liczba komputerow uzywajach jedno polaczenie moze byc niezmiernie liczna. !"

I Ty naprawde wierzysz w taki przypadek, ze w tak malym odstepie czasu znalazlo sie tylu gosci polskiego pochodzenia, o tak identycznych pogladach i o tym samym IP (knox.pace.edu), ktorzy wybrali sie na wycieczke na to forum i zechcieli tu glosic swoja misje?!?

Juz bardziej - choc tez nieszczegolnie - prawdopodobne jest:
            ,...a nawet przy statycznym IP,wcale nie znaczy ze tego samego komputera nie uzywa wiecej niz jedna osoba np;grono zadnych zabawy przyjaciol "

Niemniej jednak uchron nas Panie przed takim gronem przyjaciol, ktorzy zabawiaja sie w ten sposob! Niezly ubaw, myslisz, ze tak samo dobrze bys sie bawil, czytajac wypowiedzi o brudnych Polakach, polskich prostytutkach i zlodziejach samochodow?
    • Gość: Dolores Re: Howard Stern zniewaza Polakow IP: *.urv.es 26.02.01, 17:08
      W Hiszpani jak ktos chce obrazic Katalonczykow nazywa ich "Polakami"...na poczaatku mnie to wkurzalo, ale slyszalam 3 wersje czemu ich tak nazywaja, i mysle, ze chodzi tylko o jezyk skomplikowany i niezrozumialy dla reszty Hiszpanow...
      Saludos
      • Gość: Matadore Re: Howard Stern jest emigrantem z Hiszpanii IP: *.ilap.com 27.02.01, 16:50
        Viva Espana! To kraj bardzo rozsadnych i przemyslnych ludzi. Czy Wy tez juz macie problemy z choroba BSE?
        • Gość: Dolores z Hiszpanii IP: *.urv.es 07.03.01, 12:40
          Mamy chorobe wscieklych krow i pryszczyce z Anglii. I mnostwo powodzi. Ale
          wsciekle krowy to glownie wykrywa sie na polnocnym zachodzie, w Katalonii
          raczej nie, co wiecej, jak jesc wolowine to wlasnie teraz, jest tyle kontroli,
          ze teraz jest bezpiecznie.
          Saludos
    • Gość: qaq Stern to moron,szkoda czasu IP: *.as4.chcg1.il.voyager.net 09.03.01, 14:48

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka