andy810 18.01.10, 18:43 Bardzo proszę o opinie i wszelkie informacje osoby które wypoczywały w tym ośrodku.Jakie pokoje,wyżywienie,teren wokół ośrodka. Pozdrawiam i z góry dziękuję za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kacha30 Re: Mielno-Unieście'Bałtyk"-opinie 16.03.10, 16:46 Byłam 2 lata temu. Do morza bliziutko - dosłownie przejśc wydmy. Teren zadbany. Ja miałam nocleg nie w głownym budynku tylko w pawilonie. Odremontowany - pokoje (w każdym TV sat, czajnik elektryczny, komplet talerzyków, sztućców i szklanek) i lazienki schludne. Jedzenie baaaaaaardzo dobre - szwedzki bufet - do wyboru do koloru i ile sie chce. Można nawracać po repete ale na zewnatrz nie wolno wynosić. Na śniadania - jajecznica, parówki, patera serów i wedlin, pomidorow, ogórków, kosze z róznorakim pieczywem bułkami, twaróg na 5 sposobów, mleko, kakao, kulki, płatki dla dzieci - nie do przejedzenia Na obiad - 3 rózne zupy, 3 gatunki mięs , rózne dodatki, kasze, ziemniaki itp. Nie wiem kiedy jedziesz - ja byłam w sierpniu, w bud. głownym urzedowali koloniści, za płotem pole namiotowe - wiec generalnie ciszy nie ma. Mielno generalnie wg mnie nie dla dzieci ale dla młodzieży Jedno wesołe miasteczko.. morze zimneeee bo akurat tam są jakieś prądy. Tak wiec do samego ośrodka zastrzerzeń nie mam..ale co do miejscowości? Hm - napewno tam nie wroce Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Mielno-Unieście'Bałtyk"-opinie 17.03.10, 10:41 Kasiu bardzo dziękuję za opinię-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
epok-07 Re: Mielno-Unieście "Bałtyk"- opinie 26.07.13, 22:33 andy810 napisała: > Kasiu bardzo dziękuję za opinię-pozdrawiam Standard z roku na rok coraz gorszy. Ostatnio tylko dwie zupy jedna przesolona druga spieprzona i to dosłownie bo pali w przełyk i nie da się przełknąć. Patera wędlin najtańszego sortu: mortadela, pasztetowa, do tego parówka. Na obiad twarde mięso, nie da się przegryźć a na deser to galaretka w formie kisielu. Odpowiedz Link Zgłoś