meliissa 10.08.10, 14:26 Witam Czy byłyście kiedyś w takim miasteczku? Czy polecałybyście go jaka fajną atrakcję dla dzieci? Znalazłam takie w Grudziądzu, ale nie wiem czy warto się tam wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broceliande Re: miasteczko westernowe? 10.08.10, 14:29 Byłam w Karpaczu. Małemu (5 lat) podobało się, mimo, że to był listopad i zimno. Było strzelanie z łuku, inscenizacja strzelaniny z końmi, fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakrzysia4 Re: miasteczko westernowe? 10.08.10, 14:33 Sarnowa Góra k/ Ciechanowa super miejsce jest i rodeo i saloon, mnóstwo atrakcji dla maluchów no i Dolina Westernu za Żyrardowem Odpowiedz Link Zgłoś
sonia765 Re: miasteczko westernowe? 11.08.10, 14:10 mamakrzysia4 napisała: > no i Dolina Westernu za Żyrardowem Jak tam dojechać? Jaka to miejscowość? Google niczego nie podaje na ten temat Zaskoczyłaś mnie zupełnie. Jestem rodowitą żyrardowianką i szczerze mówiąc, pierwsze słyszę o takim miasteczku. Można prosić o bliższe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
echtom Re: miasteczko westernowe? 10.08.10, 14:46 Dokładnie w Ściegnach k. Karpacza Byłam w 2001 roku, z dziewczynami w wieku 7,9 i 11 lat. Świetnie się wszystkie bawiłyśmy, do dziś mam stamtąd list gończy za mną jako meksykańską bandytką Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: miasteczko westernowe? 11.08.10, 10:32 > Dokładnie w Ściegnach k. Karpacza teraz to ta wioska już prawie dzielnicą Karpacza jest... a ile za Ciebie oferują? Żywą, czy martwą?... Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: miasteczko westernowe? 10.08.10, 14:59 Generalnie warto. W tym o którym piszesz byli rodzice z moimi dziećmi i jedni i drudzy zawiedzeni byli mocno. Ja nie byłam więc wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajestem Re: miasteczko westernowe? 10.08.10, 23:12 Byliśmy koło Karpacza dzieci zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: miasteczko westernowe? 10.08.10, 23:08 Bylismy w marcu tego roku w tym pod Karpaczem i nie zachowalam stamtad pozytywnych wspomnien: bloto pod kolana, pokazy nedzne, a herbate podali nam na tak uswinionych tacach, jakby zostaly przywiezione z Dzikiego Zachodu w XIX w i nigdy nie byly myte My z mezem patrzylismy na wszystko z zazenowaniem, corka srednio sie pasjonowala tym, co widziala. Wiecej do takiego miejsca nie zajrzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: miasteczko westernowe? 11.08.10, 07:04 no wiesz, trudno, żeby w marcu było sucho i gładziutko, szczególnie po takiej zimie jak tegoroczna... a czego się spodziewałaś? brukowanych uliczek? ja byłam na "wyjeździe integracyjnym", też jakoś zimą podobno (bo pamiętam, że kulig miał być, w zamian były bryczki w deszczu ;D ), w sumie fajne miasteczko, pokazem dzieciaki były zachwycone, jeszcze bardziej próbami utrzymania się na "byku". Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: miasteczko westernowe? 11.08.10, 09:19 Westernowo - countrowe miasteczko jest też w Mrągowie, a jakże. Do odwiedzenia niezłe (szczególnie park linowy), ale nie żeby specjalnie jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
margotka28 Re: miasteczko westernowe? 11.08.10, 09:22 Byłam w Karpaczu - fajnie zrobione, inscenizacja z napadu na bank boska, grabaż w szczególności W Grudziądzu też jest fajnie, szczególnie, że miasteczko położone jest w ładnym miejscu, na dużym terenie, jest tam dużo zwierząt, można pojeżdzić kolejką. Polecam i jedno i drugie miasteczko. Odpowiedz Link Zgłoś
meliissa Re: miasteczko westernowe? 11.08.10, 13:30 margotka28 napisała: grabaż w szczególności zaintrygowałaś mnie, proszę o szczegóły Odpowiedz Link Zgłoś