Dodaj do ulubionych

DĄBKI -kto zna?

22.03.04, 21:30
Nie mylić z Dębkami. Dąbki z jeziorem Kopań i Bukowo, dwoma rzekami Wieprza i
Grabową w okolicach Jarosławca-zarezerwowalismy tam dwa tygodnie w sierpniu
ale nigdy tam nie bylismy ponoć fajne miejsce. Moze ktos był i potwierdzi ze
to fajne miejsce na urlop z dwójka dzieci pozdrowionka Monika
Obserwuj wątek
    • konop Re: DĄBKI -kto zna? 23.03.04, 10:39
      Miejsce może być - położenie bardzo ciekawe, z jednej strony morze z ładną
      szeroką plażą, z drugiej jezioro. "Uciech portowych" nie za wiele więc nie
      powinno być zbyt dużo hałaśliwych gości czy mętniactwa. Miejscowość jednak to
      kurort powstały za czasów PRL-u zdominowany przez budynki-klocki. Ze wsi nie
      zachowało się prawie nic. Jeżeli jest pogoda to nie jest to ważne bo i tak
      plaża. Ulica jedna główna, ruchu za dużo nie ma więc z dzieckiem ok. Zależy
      jeszcze który ośrodek, choć w sumie to tam wszystkie podobne. Do Jarosławca to
      raczej daleko, bliżej do Darłowa. Ale w okolicy są np.konie. W sumie kurort jak
      każdy inny, z dziećmi powinno być dobrze o ile tylko dopisze pogoda.
      • rubi21 Re: DĄBKI -kto zna? 24.03.04, 17:00
        ja znam, wypoczywałam tam z dzieckiem w zeszłym roku na osrodku Horyzont, miło
        dosć spokojnie, powinnaś byc zadowolona z wypoczynku, pozdrawiam
        • gagunia Re: DĄBKI -kto zna? 27.03.04, 20:57
          ja znam bo stamtad pochodze. jezeli chodzi o wczasy z dziecmi to napewno trafny
          wybor - spokoj, chuliganstwo raczej niespotykane. jezeli chodzi o osrodek
          wczasowy lub kwatere prywatna - moge dosc obiektywnie ocenic - znam tu prawie
          wszystkich i wiekszosc osrodkow wczasowych (na kilku pracowalam w czasie
          studiow)
          • monad2 Re: DĄBKI -kto zna? 27.03.04, 21:32
            A mówi Ci cos Wydmowa 1 pani Dorota Drozd? zaliczke wysyłam w przyszłym tyg
            wiec bede wdzieczna za info pisz doboszek@poczta.fm
          • mab5 Re: DĄBKI -kto zna? 01.05.04, 16:42
            a my wybieramy się do ośrodka HUTMEN z 1,5 roczną córcią i tez chetnie poznamy
            opinię....
            • monad2 Re: DĄBKI -kto zna? 16.05.04, 13:59
              Kiedy jedziecie bo my od 1 sierpnia moze sie spotkamy?
    • borunia2 Re: DĄBKI -kto zna? 18.05.04, 16:43
      A ja tam jeżdże od 8 lat na pole namiotowe, na przeciwko jednostki wojskowej tj
      jakies 2 km od centrum Dąbek. Miejscowość super, plaża czysta i nie ma nawalu
      plażowiczów jak w większych miejscowościach. Kiedy synek mial 7 miesięcy
      byliśmy w Karwi (to byl wyjątek)w kwaterze prywatnej i tam już na pewno nie
      wrócesad A pod namiotami nasz bobas czuje się wspaniale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka