gosik34 31.03.04, 15:32 Wybieramy się na dwa tygodnie na poczĄtku lipca do miejscowości Chłopy między Sarbinowem a Mielnem. Czy ktoś tam był? Czy to dobre miejsce na wypoczynek z dwójką małych dzieci? Bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniab112 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 05.04.04, 15:06 Jeżeli lubisz zapach ryb to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna775 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 25.04.04, 11:56 Z tymi rybami to może przesada...No w kazdym razie na odcinku, gdzie "parkuja" kutry rzeczywiście smierdzi. Miejscowość jest mocno zatłoczona, ale i jakieś wakacyjne atrakcje są (dmuchane zjeżdżalnie, flipery, sklepy, sklepiki, knajpki itp, itd). Za to najlepsze gofry tam własnie jadłam. Zalezy gzdie bęzdiecie mieszkać i czego potrzebujecie, żeby mieć udane wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
gogo0674 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 29.04.04, 16:09 ja byłam w Sarbinowie z dwójka dzieci i chodzilismy do Chłopów na pieszo bo to bardzo blisko,ogólnie podobało mi sie ,z tym zapachem i reszta atrakcji to tak jak pisała joanna775, zalezy własnie co wam jest potrzebne by miec udane wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
burza4 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 29.04.04, 17:14 Byłam dawno temu, mieszkałam na samym końcu (ostatnie domy w stronę Mielna) i nic mi nie śmierdziało. Może w centrum wioski przy kutrach jest inaczej? Dla mnie osobiście to było świetne miejsce, szczegolnie dla rodzin z dziećmi, boczna droga (nieprzelotowa) co za tym idzie brak gnojków rozbijających się na pełnym gazie w samochodach z radiem na cały regulator, pusta szeroka plaża, w dodatku bliziusieńko (od mojego pensjonatu było może z 50 metrów), zaraz zaczynał się lasek i łąki, z taką drogą wzdłuż wydm (świetne na rower) cisza, spokój, brak tego gwaru i hałasu wszechobecnego w większości kurortów... co kto lubi. Ja z kolei nie cierpię zatłoczonych plaż jak na półwyspie helskim, gdzie lawiruje się między straganami i nie ma gdzie ręcznika rozłożyć. Odpowiedz Link Zgłoś