Dodaj do ulubionych

Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś był

31.03.04, 15:32
Wybieramy się na dwa tygodnie na poczĄtku lipca do miejscowości Chłopy między
Sarbinowem a Mielnem. Czy ktoś tam był? Czy to dobre miejsce na wypoczynek z
dwójką małych dzieci? Bardzo proszę o opinie.

Obserwuj wątek
    • aniab112 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 05.04.04, 15:06
      Jeżeli lubisz zapach ryb to polecam.
    • joanna775 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 25.04.04, 11:56
      Z tymi rybami to może przesada...No w kazdym razie na odcinku, gdzie "parkuja"
      kutry rzeczywiście smierdzi. Miejscowość jest mocno zatłoczona, ale i jakieś
      wakacyjne atrakcje są (dmuchane zjeżdżalnie, flipery, sklepy, sklepiki, knajpki
      itp, itd). Za to najlepsze gofry tam własnie jadłam. Zalezy gzdie bęzdiecie
      mieszkać i czego potrzebujecie, żeby mieć udane wakacje.
      • gogo0674 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 29.04.04, 16:09
        ja byłam w Sarbinowie z dwójka dzieci i chodzilismy do Chłopów na pieszo bo to
        bardzo blisko,ogólnie podobało mi sie ,z tym zapachem i reszta atrakcji to tak
        jak pisała joanna775, zalezy własnie co wam jest potrzebne by miec udane
        wakacje
    • burza4 Re: Chłopy między Sarbinowem a Mielnem- czy ktoś 29.04.04, 17:14
      Byłam dawno temu, mieszkałam na samym końcu (ostatnie domy w stronę Mielna) i
      nic mi nie śmierdziało. Może w centrum wioski przy kutrach jest inaczej? Dla
      mnie osobiście to było świetne miejsce, szczegolnie dla rodzin z dziećmi,
      boczna droga (nieprzelotowa) co za tym idzie brak gnojków rozbijających się na
      pełnym gazie w samochodach z radiem na cały regulator, pusta szeroka plaża, w
      dodatku bliziusieńko (od mojego pensjonatu było może z 50 metrów), zaraz
      zaczynał się lasek i łąki, z taką drogą wzdłuż wydm (świetne na rower) cisza,
      spokój, brak tego gwaru i hałasu wszechobecnego w większości kurortów... co kto
      lubi. Ja z kolei nie cierpię zatłoczonych plaż jak na półwyspie helskim, gdzie
      lawiruje się między straganami i nie ma gdzie ręcznika rozłożyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka