Dodaj do ulubionych

Primavera - Jastrzębia Góra

09.01.11, 23:32
Właśnie jesteśmy z dwójką maluchów.
Ośrodek czysty choć taki klasyczny blok - nawet w nazwie Blok A, szybka winda więc poruszamy się po bloku sprawnie. Obsługa bardzo miła choć smutna. Jednak jedzenie w tygodniu katastrofa. Mielonki, suche plasterki ogórka i pomidora. Szkoda. W weekend jeszcze było sensownie, bo chyba jakieś kończyły się "pakiety".
W ośrodku brak restauracji, więc nie można dożywić się dodatkowo. Chłopaków ratuję jakimiś zapychaczami ze spozywczego oddalonego 1,5km od ośrodka.
Bardzo fajne są kąciki zabaw w jadalni, kawiarni. Sam plac zabaw też bardzo funkcjonalny i panie animatorki w dechę. Basenik skromny i mocno chlorowany. Sauna płatna.
Reasumując, szkoda, że oszczędzają na jedzeniu, bo w sumie to najmniej kosztuję.
Piszę to, bo wiem, że mimo, że zima - sezon kuracyjny nadmorski trwa.
Obserwuj wątek
    • mrukmrukmruk Re: Primavera - Jastrzębia Góra 19.04.11, 09:22
      Zgadzam się, ten hotel to całkiem przyjemne miejsce. Dla mnie największym plusem jest to, że mają siłownię i basen, z kolei moją dziewczynę cieszyły masaże i zabiegi kosmetyczne. Dobre miejscy na romantyczny wypad smile
    • polafranklyn Re: Primavera - Jastrzębia Góra 28.04.11, 21:36
      Tez bylam z 2 maluchow, na poczatku marca. Ogolnie w miare ok, ale jedzenie kiepskie (a nparawde nie jestem wybredna) - raz mialam wrazenie, ze ryba nieswieza byla, widac, ze jada po taniosci z menu. Jedynie nalesnikarnia - super pomysl. Basen slaby - ciemny, maly i dla maluchow za gleboki i faktycznie mono chlorowany. Pokoj zabaw ok, ale nikt sie nie intgeresuje chocby tym, zeby porzadnie wywietrzyc czy odkurzyc po calym dniu zabawy. Animatorki musza tam nawet myc okna... Pani Madzia animatorka fantastyczna. Ogolnie - nie jest zle ale nie powalil mnie. A jeszz zejscia do plazy i sama plaza naprawde kiepskie. Wiec z dzieciakami juz tam nie pojade.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka