Dodaj do ulubionych

Łeba-polecicie "COS"

13.01.11, 13:44
WITAJCIE

MOZE ktos z WAS POLECI JAKIES NOCLEGI(pensjona,domki itp) W ŁEBIE dla 2 doroslych+dziecko 2 latka . chcemy pojechac w czewcu - fajnie by bylo gdyby osrodek posiadal udogodnienia dla dzieci typu plac zaba , moze salka zabaw dla dzieci itp i oczywiscie aby bylo nie za daleko do morza wink

z gory dziekuje
Obserwuj wątek
    • krasulas Re: Łeba-polecicie "COS" 13.01.11, 13:48
      polecam wyszukiwarkę !
      http://szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.collapsenum=2&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity%29.similarType=refine&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&s.si%28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=%C5%81eba&s.sm.forumXx=595&s.sm.threadXx=0&s.ac.sortBy=docdatetime&s.ac.sortOrder=&s.sm.author=&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s.sm.forumNameType=simpleall&s.sm.authorType=equals&s.ac.hitsPerPage=10
      • elawe77 Re: Łeba-polecicie "COS" 13.01.11, 20:14
        Polecam Arenę Słońca w Łebie, ma udogodnienia dla rodzin z dziećmi i od lipca basen dla dzieci.
    • montegeo Re: Łeba-polecicie "COS" 13.01.11, 20:29
      do plaży w miarę blisko, a obiekt - Zdrowotel ma świetne zaplecze rekreacyjne (nazwa i zakres usług zobowiązuje smile; dzieci mają tam co robić.
      Więcej o tym miejscu - tutaj
      • blankama Re: Łeba-polecicie "COS" 13.01.11, 22:58
        Ja polecam Pensjonat Villa Baltica,fajna lokalizacja tzn.blisko centrum i plaży,pokoje czyste,ładne,mili gospodarze,na podwórzu plac zabaw i grill.Byłam w zeszłym roku z mężem i niespełna trzyletnim synkiem i w czerwcu płaciliśmy od osoby 40 zł a dziecko gratis.
        Przez 10 dni mieliśmy piękną pogodę i tego przede wszystkim życzę smile
        • andy810 Re: Łeba-polecicie "COS" 14.01.11, 09:57
          To może Chemar ,ładne domki albo pokoje w pawilonach ,jest plac zabaw i pokój zabaw w razie złej pogody.Do plaży blisko przez las ,na miejscu wyżywienie w czerwcu ceny powinny być korzystne.
          • marcin_zabielski Re: Łeba-polecicie "COS" 14.01.11, 10:39
            osobiscie moge polecic kilka pensjonatow znajdujacych sie w poblizu plaz i centrum. Moze pensjonat pod strzecha, arena słońce, stratos. Najlepiej wejdz na strone http://www.noclegileba.pl. Znajdziesz tam nawet opinie itp
            • lillylive Re: Łeba-polecicie "COS" 14.01.11, 11:37
              Tradycyjnie juz polecam filarówkęsmile
    • mahrtam Re: Łeba-polecicie "COS" 14.01.11, 16:00
      polecam camping Ambre, mieszkaliśmy w domku
      • rzeszowkrakow Re: Łeba-polecicie "COS" 14.01.11, 22:01
        dziekuje wszystkim za podpowiedzi - ale po zweryfikowaniu juz chyba z 50 ofert stwierdzam ze ceny nad naszym morzem PORAŻAJĄ . a najbardziej rozczarowana jestem kilkoma osrodkami m.in JANTAR w Darłówku - tam sobie licza za dziecko powyzej 2 lat stawke dzienna w min sezonie ok 55 zl-75zl wynika z tego przynajmniej dla mnie ze musze za swojego szkraba 2,3mies tyle kasy bulic (owszem Pani mi powiedzialze bedzie mialo swoje miejsce na stolowce i jedzenie ale moje dziecko na sniadanie i kolacje je kaszke na obiad niewiele wiec uwazam ze to przegiecie tym bardziej ze na calym swiecie dzieci do lat 3 sa za free! ale u nas oczywiscie musza sie nachapać......prrzykre to......wink

no coz szukam dalej....................
    • dunia34 Re: Łeba-polecicie "COS" 15.01.11, 00:25
      ośrodek Star
    • szwendobylscy Re: Łeba-polecicie "COS" 21.01.11, 15:28
      Polecamy Pnsjonat Angela. Jest on oddalony ok. 600 m od morza i ok. 500 od jeziora. Oferuje on udogodnienia dla dzieci (plac zabaw) oraz m.in. opiekę medyczną.

szwendobylscy.pl/#!pokaz-obiekt/16969/pensjonat-angela
      Pozdrawiamy,
      szwendobylscy.pl
      Rodzinne wędrówki po Polsce

• aura1508 Re: Łeba-polecicie "COS" 21.01.11, 16:07
        Moi rodzice w zeszłym roku zabrali starszą córcię do Łeby do ośrodka Bałtyckie Marzenie. Byli zachwyceni pobytem. Ośrodek został w 2009 r oddany do użytku po generalnym remoncie. Pokoje duże i standard wysoki, wyżywienie podobno pyszne (moje dziecko totalny niejadek jadło wszystko). Wspaniałe zupy, drugie dania, surówki. Moi rodzice byli zachwyceni. Ceny przystępne smile
        Także chyba mogę polecić ;-D
        Tu masz link
        rfgsa.pl/id/80/osrodki-wczasowe/leba-baltyckie-marzenie/mmm/129

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka