Dodaj do ulubionych

Wrzesień,pażdziernik wynajęcie domu w Hiszpanii

31.03.11, 12:24
Witajcie nasza dziewczynka przyjdzie na świat koniec maja.Tak sobie wymyśliłem,że we wrześniu już będzie można się z nią gdzieś wybrać.
Może tak wynająć jakiś dom w okolicach Alicante na 2-3 pary z malutkim dzieckiem na 2 miesiące
Tam jeszcze jest super pogoda ,a można wynając dom za bardzo rozsądne pieniadze,życie tam kosztuje napewnie nie więcej niż w Polsce Trzeba wykorzystać czas urlopu macierzyńskiego
Co wy na to??
Obserwuj wątek
    • marghe_72 Re: Wrzesień,pażdziernik wynajęcie domu w Hiszpan 31.03.11, 12:57
      My na to smile, że lepiej poczekać az dziecko się urodzi. Potem ewentualnie decydować.
      Bo na przykład może się okazać, ze będzie cierpiało na kolki..
      I Ty, i Twoi znajomi i ludzie w samolocie (o dziecku nie wspominając) będziecie się męczyć
    • malowanka06 Re: Wrzesień,pażdziernik wynajęcie domu w Hiszpan 31.03.11, 15:43
      Pytasz nas o pozwolenie czy zdanie czy też coś proponujesz?
      Fajnych masz znajomych, że mają 2 msce wolnego jesienią.
      Dokładnie, poczekaj do porodu a potem planuj.
      • stettiner007 Re: Wrzesień,pażdziernik wynajęcie domu w Hiszpan 31.03.11, 16:25
        Nie pytam Was o pozwolenie .Po prostu szukam kogoś kto mógłby sobie pozwolić na taki wyjazd
        To ,że dziecko będzie miało kolki jest bardzo prawdopodobne,tylko co to zmienia w planach wyjazdu?
        • marghe_72 Re: Wrzesień,pażdziernik wynajęcie domu w Hiszpan 31.03.11, 23:10
          stettiner007 napisał:

> Nie pytam Was o pozwolenie .Po prostu szukam kogoś kto mógłby sobie pozwolić na
          > taki wyjazd
          > To ,że dziecko będzie miało kolki jest bardzo prawdopodobne,tylko co to zmienia
          > w planach wyjazdu?
          a przeczytałaś całego mojego posta?
    • marghe_72 Re: Wrzesień,pażdziernik wynajęcie domu w Hiszpan 31.03.11, 23:12
      To w zasadzie o co Ci chodzi?
    • camel_3d spoko 01.04.11, 09:00
      ja bym tak zrobil..
      • stettiner007 Re: spoko 01.04.11, 11:03
        Hei
        Czyli co byś zrobił?
        Zamierzam do Hiszpanii pojechać samochodem,spokojnie z postojami w hotelikach na odpoczynek .Kolki i długie przejazdy samochodem przećwiczyłem ze starszą córką i nie widzę tu żadnego problemu.
        Szukam tutaj chętnych na taki wypad
        • staszka1974 Polecam Santa Pola 01.04.11, 11:46
          Byliśmy tam 2 lata temu we wrześniu. Super miejscowość pod Alicante, piękna i spokojna. Apartamenty z basenem w cenie mniej więcej naszych bałtyckich kurortów, albo może nawet taniej, ale życie jednak sporo droższe (wyżywienie, komunikacja...)
          Noclegów szukajcie np. na stronie www.santapolarental.com. Prowadzi ją fajna babka Patricia i jest bardzo we wszystkim pomocna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka