Dodaj do ulubionych

Noclegi Kościelisko

13.07.11, 09:25
Szukam jakis sparwdzonych noclegów w Kościelisku. Dwie osoby dorosłe + 3,5 latek.
Zastanawiam się jeszcze nad Murzasichle ale zupełnie nie wiem jak z spacerkami tam po jakis dolinkach.
Obserwuj wątek
    • marynia144 Re: Noclegi Kościelisko 14.07.11, 22:56
      Polecam gorąco noclgi u Pani JOLi
      www.zol.pl/noclegi/index.php?action=obiekt&id=1067&kat=6&opis=tak
      Przemiła atmosfera, bajeczne widoki (zdjęcia tego nie oddają), pokoiki schludne, czyste, na podwórku plac zabaw dla dzieciaków, możliwośc grilowania, a w ogóle to jest tam tak miło, że zwykla kawa na podwórku jest przyjemnością. Jest też dostępna kuchaniam w której można sobie coś przyrządzić, ale też i pani Jola gościom oferuje śniadania, a sezonie obiadki chyba też. W każdym razie kwatera godna polecenia.
      • majatusia Re: Noclegi Kościelisko 15.07.11, 11:07
        Ja moge polecić
        www.aniolowka.pl/
        Plusy:
        - apartamenty 2 pokojowe (dziecko śpi a reszta rodzinki ma gdzie sie podziać)
        - czysto
        - aneksy kuchenne w pokoju + wielka kuchnia z jeszcze większą jadalnią do dyspozycji
        - bawialnia dla dzieci z zabawkami i wielką trampoliną
        - sala gier z ping-pongiem, bilardem i piłkarzykami (wszytko free)
        MINUSY
        - do doliny Kościeliskiej jest 400-500 metrów ale nie ma chodnika żeby do niej dojść, a ulica ruchliwa. Ale jak jedziecie autem to uważam że super miejsce

Ja byłam tam z Grupona wiec cena była cudna - 199 zł za 4 dni wink dla 5 osob
    • ventix Re: Noclegi Kościelisko 19.07.13, 13:34
      Polecam pokoje u Zosi, spokojna okolica, piękne widoki i bardzo sympatyczni gospodarze.
      u-zosi.com.pl
    • kiamara Re: Noclegi Kościelisko 01.12.13, 10:55
      Ja też polecam zalinkowane tu noclegi u pani Joli, bylismy jesienia, bardzo nam sie podobało!
    • ventix Re: Noclegi Kościelisko 22.12.13, 18:19
      Super miejsce do wypoczynku w Kościelisku to kwatera " U Zosi " , ja spędziłem tam czas bardzo miło i polecam innym. Ich strona internetowa u-zosi.com.pl
      • ciapcia5 Re: Noclegi Kościelisko 23.12.13, 15:00
        A ja polecam Iwona Pokoje gościnne w kościelisku dobrze położone pokoje czyste, nie drogie.Może nie są to luksusowe apartamenty ale jest czysto schludnie i przyjemnie i cena nie wygórowana. wystrój troszkę staroświecki ale polecam z czystym sumieniem
    • zuza_67 Re: Noclegi Kościelisko 15.02.18, 19:00
      Liczne udogodnienia dla maluchów, sauna , basen wszystko w jednej cenie - może nie takiej najniższej - ale wygoda duża. Karta Tatrzańska gratis - do 30% zniżki do restauracji, wyciągi, termy. Sprawdź web.facebook.com/Apartament-Skandybawska-Prostota1462390680484995/ Kościelisko
    • alien77 Re: Noclegi Kościelisko 01.03.18, 16:41
      zobacz Pensjonat Reymontówka w Kościelisku - animacje, sala zabaw, plac zabaw itd
      www.dzieciochatki.pl/miejsce_przyjazne_dzieciom/64/pensjonat_reymontowka_razem_z_dziecmi_w_tatrach_laureat_akcji_hotel_przyjazny_rodzinie.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka