aranti1976 03.08.12, 10:01 Barczewo k/ Olsztyna. Był ktoś ostatnio? znalazłam słabe opinie, ale zdjęcia ze strony bardzo zachęcające. Może się poprawili. Będę wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aranti76 Re: Dom Gościnny Bogdany 23.08.12, 11:11 Byłam wiec odpisuje)) Było świetnie mimo braku pogody. Piękna zieleń, przestrzeń, pełne jabłek drzewa, basen codziennie filtrowany i czyszczony (choć nie było okazji popływać), jedzenie domowe pycha, dzieciaki się zajadały. Pan Marek super gościnny i na każde zawołanie. Negatywne opinie ta temat tego miejsca powinny zostać wykasowane, aby nie wprowadzać w błąd. DZIĘKUJEMY!!! Chętnie tam wrócimy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Dom Gościnny Bogdany 23.08.12, 14:27 Pytasz i sama sobie odpowiadasz? Nędzna reklama... Odpowiedz Link Zgłoś
aranti76 Re: Dom Gościnny Bogdany 23.08.12, 14:59 pytałam przed wyjazdem, wróciłam zadowolona to chwalę) Bo miałam mieszane uczucia jadąc tam po opiniach, które poczytałam. To nie reklama tylko opinia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaoli Re: Dom Gościnny Bogdany 23.08.12, 18:11 Nie zwróciłam uwagi na datę, myślałam, że ktoś zapytał i sam odpowiedział, tylko nie zdążył zmienić nicku. Przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
11mm22 Re: Dom Gościnny Bogdany 23.06.14, 13:45 Ktoś ma jeszcze informację na temat tego miejsca pod kątem pobytowym i żywienia dzieci poniżej 2 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze77 Re: Dom Gościnny Bogdany 23.06.14, 14:14 Byłam tam kilka lat temu- ale jeszcze nie miałam dziecka dom w maleńkiej osadzie w lesie, dużo terenów zielonych wokół, cisz , spokój i sielski klimat. Do Olsztyna ok. 12 km - jeździliśmy tam często.Jedzenie urozmaicone i smaczne.Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_24 Re: Dom Gościnny Bogdany 27.06.14, 13:27 Byłam jeszcze w ciąży więc nie testowałam na dziecku jak mu się podoba. Bardzo przyjemne i spokojne miejsce. Podobały mi się pokoje (wystrój z początków XXw) i całe urządzenie gospodarstwa. Jedzenie było bardzo smaczne i w dużych ilościach. Koleżanka wegetarianka miała robione posiłki na zamówienie, bez żadnego problemu. Można odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś