Dodaj do ulubionych

Nocleg w Krakowie blisko rynku

04.08.12, 14:41
Polećcie proszę w miarę tani nocleg w Krakowie dla rodziny z 2 dzieci zależy mi by w pokoju była łazienka,zapewniony parking i odległość od Rynku Głównego max 1 km.Chcielibyśmy jechać na 2-3 noclegi pozwiedzać.Będę bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • jorn1 Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 04.08.12, 18:56
      W zeszlym roku nocowalismy w apartamentach TWW przy samym rynku, na Slawkowskiej.. Warunki bardzo fajne, ceny nie pamietam ale jakos bardzo drogo nie bylo.. Maja tych apartamentow kilka, roznej wielkosci.
    • camel_3d hostel Heynow 04.08.12, 20:21
      jest doslownie 30 m od kosciola mariackiego... ceny.. za 3 osobowy pokoj placilem 200 PLN ze sniadaniem
      • majk-anet barka 04.08.12, 21:27
        Sprawdż noclegi na barkach Kasia, Basia czy jakaś inna, na wprost Wawelu, położenie idealne, w ubiegłym roku 40 zł za osobę, na barce było czysto i pachniało świeżością, pokój 4 osobowy z łazienką, śniadanie dodatkowo płatne na pokładzie. Taki nocleg to dodatkowa atrakcja wakacyjnasmile
        • agulka04 Re: barka 05.08.12, 10:18
          W Krakowie jest mnówstwo hosteli i apartamentów.
          Tu wątek podobny:
          forum.gazeta.pl/forum/w,192,133382610,133382610,Krakow_hotel_pensjonat_itp_byle_nie_za_drogo_.html
    • szalonaturystka Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 06.08.12, 14:58
      Spróbuj poszukać na tej stronie: www.poltrip.pl/szukaj/?category=®ion=&question=on&no_term=on&online=on&query=Krak%C3%B3w&page=1
      Jest tu też sporo ofert hosteli czy tańszych hoteli i apartamentów.
    • 4holiday Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 06.08.12, 18:45
      Sprawdź tutaj: 4holiday.pl/noclegi/Krakow/
      • andy810 Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 07.08.12, 18:03
        Dziękuję bardzo na pewno z tych ofert uda mi się zarezerwować coś dla nas.Pozdrawiam.
        • angelika.to.ja Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 26.01.16, 20:55
          podnoszę bo także szukam dla 2+1 stare miasto
          • becbecbec Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 26.01.16, 21:15
            my bylismy tutaj a jezdzimy duzo studiokrak.wordpress.com/
            fajny apartament, cichutko, czysto, wszystko nowiutkie,sama kamienica takze swiezo po remoncie, samo centrum kazimierza ktory teraz jest bardzo trendy smile.Parking przy ulicy ale nie bylo problemu z miejscem.
            • 18buzka Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 26.01.16, 23:00
              byłam ostatnio w krakowie w hotelu atrium. bardzo polecam
    • dza_sti Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 23.11.17, 22:33
      Polecam www.smkrakow.pl możliwość wynajęcia pokoju z własną łazienką
    • bras979 Re: Nocleg w Krakowie blisko rynku 04.12.19, 14:04
      My nocowaliśmy w hotelu Regent, na rynek szliśmy około dwunastu-piętnastu minut, więc myślę, że to właśnie jest około kilometra smile No i łazienki oczywiście były, wszystko było w jak najlepszym porządku. Miła obsługa, bez żadnych konfliktów i krzywego patrzenia na nasze dzieciaki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka