Dodaj do ulubionych

wakacje 2013

17.10.12, 17:08
Niedawno wróciłam z wakacji w Tunezji, teraz sylwester i w nowym roku trzeba już się na coś decydować. Co roku jade wiosną i nad Bałtyk i we wrzesniu ...róznie. Ale do rzeczy .. CO DO WYJAZDU MAJ-CZERWIEC-obiecałam sobie że nie dam się znowu zrobić w konia naszej pogodzie i nie jadę nad morze. Ale też wyjazd zagraniczny odpada -zostają GÓRY albo fajna AGROTURYSTYKA.
www.podbrzozami.com znam dokładnie, w tym roku skoczę tam tylko na weekend majowy bo dzieciaki mi wyrastają z dojenia krowy, głaskania kózki czy przejażdzek kucykiem. Szukam czegoś z placem zabaw dla starszaków - typowo park linowy. Moga być góry, moze być Wielkopolska zupełnie nieważne . A moze słowacja-tez wchodzi w grę mam kochane auto-da radę.
Obserwuj wątek
    • 123mazury Re: wakacje 2013 20.10.12, 20:50
      Jeśli szukasz czegoś z placem zabaw w górach to polecam apartamenty Zakopane - www.viva.info.pl
      Oprócz tego w bezpłatnie można korzystać z basenu, sauny, jacuzzi i siłowni i wi-fi. Apartamenty położone w miejscu z przepięknym widokiem na góry, blisko góralskie karczmy i szlaki turystyczne.
      • andszym Re: wakacje 2013 23.10.12, 20:33
        Ja też z moimi chłopakami jeżdżę do Apartamentów Viva Maria w Zakopanem, świetny obiekt. Duży plac zabaw dla dzieci to prawdziwa frajda w ich wieku, a zimą orczyk tuż za ogrodzeniem i basen... a jakby to im się znudziło to można wyskoczyć do Białki na Termy.
        • karinaxy80 Re: wakacje 2013 25.10.12, 10:41
          Być może w złym miejscu pytam, ale prosiłabym autorkę postu o dłuższą wypowiedź na temat Agroturystyki pod brzozami. My mamy 4-latkę . Myślę o tygodniowym pobycie tam latem ...czy to nie za długo???Czy przez cały tydzień będzie pełno atrakcji???Proszę o opinie na temat pokoi, otoczenia, jedzenia, atrakcjismile))
          • gustawada Re: wakacje 2013 26.10.12, 13:42
            Kilka razy już chyba coś tam pisałam, ale ok. Jeśłi chodzi o dzieci to racej przedział od niemowalka do 9-10 lat-dalej to już dzieci szukają innych uciech-zagle, parki linowe, góry, indianskie wioski. A Pod brzozami idealnie jest dla przedszkoalków-czyli po śniadaniu codziennie idą z krową, kozą kucykiem na łąkę koło gospodarstwa, gospodarz idzie i pilnuje zwierzęcia - dorosli asystują-wygląda to jak pielgrzymka w Boze Ciało-he he-naprawde super.
            Przed kolacją idą po zwierzęta,po kolei -piewrsza krowa-chyba madam ma na imie-napoją ją, potem doją do kubeczków i degustują, potem, kozy, potem karmią kury ziarnem, szukajją jaj, jeżdż a na kucyku-słowem godzina roboty a my pod drzewkiem odpoczywamy.
            Po kolacji codziennie tez jakas atrakcja-są animacje -fajna pani-maluje dziciom twarze, bawi sie z chustą animacyjną -ok 3 godzin, raz w tygodniu ognisko z kiełbasą, przejażdzka wozem chyba 2-3 razy w tygodniu, oj co tam jeszcze, szukanie skarbu -takie podchody dla maluchów, malowanie farbami, robienei bizuterii z koralików...na tydzień -jak trafisz pogode i skorzystacie z plaży i kąpieliska to na pewno krótko -za dużo atrakcji-10 dni polecam.

Dalej-pokoje-ok, kazdy z łazienką, panele na podłodze(dla mnie ważne, płytki odpadają zawsze, wykłądzina jak czysta to ok), duże pokoje-normalne chyba, czysto.
            Jedzenie też ok, swojskie produkty-ser biały-o jako atrakcja też jest pokaz jak sie ten ser robi-, dżemy, własne wędliny, miesko, warzywa no takie agroturystyczne - nie ma kawioru ale chleb ze smalcem i kiszony ogórek.
            • gustawada Re: wakacje 2013 26.10.12, 13:42
              O matko ale dużo nabazgrałam
    • makamila Re: wakacje 2013 25.10.12, 23:29
      Jeśli planujesz wyjazd z dziećmi w góry to sprawdź tutaj:
      Apartament Ustronny w Ustroniu smile
      pozdrawiam
      makamila
    • newyork32 Re: wakacje 2013 31.10.12, 13:34
      jeśli ŚŁowacja może być, to ja polecam Słowacki Raj. Miejsce dla każdego, dzieciaki się będą ekscytować wycieczkami nad rzeką ( specjalnie stopnie bezpośrdenio nad rzeką, drabinki). Najlepeij, gdyby nie miały lęku wysokości.
      Góry- Beskidy, głównie Śląski i Zywiecki- mnóstwo noclegów w każdej cenie, wyzywienie OK, zaplecze dla dzieci świetne ( baseny, parki linowe, aquaparki, łagodne szlaki górskie... )
      Polecam smile
      • gustawada Re: wakacje 2013 02.11.12, 09:50
        Dziei z apropozycje ale raczej chodzi mi o wypoczynek stacjonarny-wszystkiie atrakcje są w osrodku. Chyba jednak latem Turcja-hotel Arabella -był ktoś? Poza tym weekend Boze ciało w Arenie Słońca bo mimo że byliśy tam chyba 2 lata temu weekned ()wakacje sa tam za drogie-drożej niż w Tunezji) dzieci wspominają ciagle i chcą wrócić-trafiliśmy wtedy upały 30 stopni i pewnie stąd te miłe wspomnienia. Czy wy też juz rezerwujecie wakacje i weekendy? Arena ma juz cennik 2013 i podobno sporo juz zajęte-ja w czerwcu to jeszcze miałam luźno a Pod Brzozami już marne resztki. Niby tyle ofert w Polsce a jak fajne to nie ma miejsc.
        A wracajac do Turcji-kochani co to za biuro VIVA Club bo mam masakrycznie niskie ceny względem innych-boję się że jednak to żle wróży.Był ktoś z nimi...
        • katrinka82 Re: wakacje 2013 02.11.12, 21:14
          Moja siostra była w 2011 r. z nimi w Egipcie w aqua blu i było extrasmile
          Szkoda, że nie mają Grecji albo Hiszpanii.. bo w te kraje w tym roku celujęwink
        • sonatina11 Re: wakacje 2013 03.11.12, 08:10
          Proszę o namiary na noclegi "Pod brzozami".Srdecznie dziekuję .
          • gustawada Re: wakacje 2013 13.02.13, 16:16
            www.podbrzozami.com
    • dreamywind Willa Arletta 09.11.12, 18:34
      Serdecznie chciałabym polecić Willę Arletta nad morzem(300m od centrum Jastrzębiej Góry). Warunki typowo dla dzieci, i tych młodszych i tych starszych - super plac zabaw, dzieci nie będą się nudzić! Ponadto duże podwórko, miejsce do grillowania, cicha, spokojna okolica. Co do samego pensjonatu - wysoki standard pokoi, wszędzie czyściutko, miła, rodzinna atmosfera, gospodarze sympatyczni. Zachęcam do obejrzenia zdjęć www.facebook.com/WillaArletta
      oraz do zapoznania się z ofertą na www.willaarletta.koti.pl
      Zapraszam i pozdrawiam smile
    • m.kon5 Re: wakacje 2013 12.11.12, 22:56
      Witamy, zapraszamy do największego biura wycieczkowo-hotelowego na świecie!

Klub Wycieczkowo-hotelowy
      - 100 % gwarancji najniższych cen w resortacj 4-5 gwiazdek
      - 50% zniżki za nocleg w ponad 9000 hotelach na świecie.
      - dostęp do 16.000.000 ofert wycieczkowych ze 160 największych światowych biur podróży (i wciąż ich ilość rośnie),
      - dostęp do największej platformy wycieczkowej na świecie tylko dla członków klubu,

Karta dostępna bezpośrednio przez stronę klubu - worldventure.tk
      Cena u Nas za Kartę członkowską 360$!

Poszukujemy partnerów oraz osoby zainteresowanie promocją oferty.
      Za polecanie klubu mozesz zarabiac miesięcznie między 200 a 10.000 $
      Więcej szczegółów możemy udzielić podczas dłuższej rozmowy.

www.worldventure.tk Zapraszamy!
    • marco6669 Re: wakacje 2013 04.04.13, 16:29
      A jeśli planujecie loty to polecam www.tanie-loty.com.pl/tanie-loty-delhi.htmlTekst linka sprawdzone
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka