green_agula 18.01.13, 15:24 Proszę bardzo osoby które były o namiary na hotel Liczę na czyste pokoje, dobre jedzenie, jakiś basen fajnie by było no i blisko morza. Mam jeden namiar od znajomej i szukam jeszcze innych opcji Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunia34 Re: sprawdzone hotele-Rodos 18.01.13, 19:18 Lindos Princess Beach w Lardos polecam byłam w zeszłe wakacje. Zajrzyj na forum Grecja i Cypr forum.gazeta.pl/forum/f,203,Grecja_i_Cypr.html tam jest dużo na temat tego i innych polecanych hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka82 Re: sprawdzone hotele-Rodos 19.01.13, 14:08 Jaki masz namiar? ja już miesiąc szukam i nie mogę się zdecydować.. Lindos Princess super ale cena.. Odpowiedz Link Zgłoś
green_agula Re: sprawdzone hotele-Rodos 19.01.13, 21:44 na razie sprawdzone miejsce to Hotel Delfinia Resort Odpowiedz Link Zgłoś
konarys Re: sprawdzone hotele-Rodos 20.01.13, 11:07 My zarezerwowaliśmy lindos princes beach od 15.07 - Grecos. Kierowałam się trochę tym, ze gorsze hotele były niewiele tańsze. Mam cichą nadzieję, że się nie zawiodę. Wcześniej co roku jeździliśmy do średnich hoteli, bo zawsze było szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia34 Re: konarys 20.01.13, 13:01 myślę, że się nie zawiedziesz, my wróciliśmy bardzo zadowoleni, a dobry standard ma dla nas znaczenie. Jakbyś chciała się coś dowiedzieć to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
katrinka82 Re: konarys 20.01.13, 17:51 Dziękuję biorę go teraz też pod uwagę, cena ok, polecenia na holidaycheck. Jeszcze myślę nad Ammos na Kosie. Kiedy się wybieracie? Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: sprawdzone hotele-Rodos 20.01.13, 22:30 Byłam w polecanym wyżej Lindos Princess beach ze 3 lata temu, nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
tulcia Re: sprawdzone hotele-Rodos 27.01.13, 01:18 A moglby ktos cos wiecej o tej Delfinii Resort? Tez znalazlam ten hotel ostatnio i bardzo sie zastanawiam. Odpowiedz Link Zgłoś