Dodaj do ulubionych

sprawdzone hotele-Rodos

18.01.13, 15:24
Proszę bardzo osoby które były o namiary na hotel smile

Liczę na czyste pokoje, dobre jedzenie, jakiś basen fajnie by było no i blisko morza.

Mam jeden namiar od znajomej i szukam jeszcze innych opcji

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dunia34 Re: sprawdzone hotele-Rodos 18.01.13, 19:18
      Lindos Princess Beach w Lardos polecam byłam w zeszłe wakacje. Zajrzyj na forum Grecja i Cypr forum.gazeta.pl/forum/f,203,Grecja_i_Cypr.html tam jest dużo na temat tego i innych polecanych hoteli.
      • katrinka82 Re: sprawdzone hotele-Rodos 19.01.13, 14:08
        Jaki masz namiar? ja już miesiąc szukam i nie mogę się zdecydować..

Lindos Princess super ale cena..
        • green_agula Re: sprawdzone hotele-Rodos 19.01.13, 21:44
          na razie sprawdzone miejsce to Hotel Delfinia Resort wink
    • konarys Re: sprawdzone hotele-Rodos 20.01.13, 11:07
      My zarezerwowaliśmy lindos princes beach od 15.07 - Grecos. Kierowałam się trochę tym, ze gorsze hotele były niewiele tańsze. Mam cichą nadzieję, że się nie zawiodę. Wcześniej co roku jeździliśmy do średnich hoteli, bo zawsze było szkoda kasy.
      • dunia34 Re: konarys 20.01.13, 13:01
        myślę, że się nie zawiedziesz, my wróciliśmy bardzo zadowoleni, a dobry standard ma dla nas znaczenie. Jakbyś chciała się coś dowiedzieć to chętnie odpowiem.
        • katrinka82 Re: konarys 20.01.13, 17:51
          Dziękuję biorę go teraz też pod uwagę, cena ok, polecenia na holidaycheck. Jeszcze myślę nad Ammos na Kosie.
          Kiedy się wybieracie?
    • agni71 Re: sprawdzone hotele-Rodos 20.01.13, 22:30
      Byłam w polecanym wyżej Lindos Princess beach ze 3 lata temu, nie mam zastrzeżeń.
      • tulcia Re: sprawdzone hotele-Rodos 27.01.13, 01:18
        A moglby ktos cos wiecej o tej Delfinii Resort? Tez znalazlam ten hotel ostatnio i bardzo sie zastanawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka