aga516 25.01.13, 22:33 Wybieram się z dziećmi nad morze w maju.Poszukuje fajnego ośrodka blisko morza ,z krytym basenem, placem zabaw i możliwością samodzielnego gotowania . Co radzicie? Dziękuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majk-anet Re: majówka nad morzem 28.01.13, 09:21 Tam gdzie byłam: Jastrzębia Góra: www.primaveraspa.pl/szczegoly-nowosci&subgo=137&tytul=Maj%C3%B3wka%202013.html Rowy bez basenu, ale jest super: www.columbus-rowy.pl/sloneczna-majowka-w-columbusie.html Łeba - też fajnie: www.arenaslonca.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
23krzysztof Re: majówka nad morzem 19.03.13, 11:10 Może Columbus - z tym, że nie mają chyba możliwości gotowania, ale mają specjalną ofertę na maj. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_870 Re: majówka nad morzem 16.04.15, 18:06 ja polecam wille pod lasem. nie mają basenu ale duży ogród z placem zabaw który na pewno spodoba sie dzieciakom. do morza jest 10 min. z gotowaniem nie jestem pewna, wiem, że jest wyżywienie bo sama korzystałam i sie nie zawiodłam - najlepsza domowa kuchnia jaką jadłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
5aga1 Re: majówka nad morzem 28.04.17, 08:28 Wybieracie się na majówkę nad morze? Może wybierzecie Darłówko, tutaj macie opis atrakcji apartamentydarlowko.pl/atrakcje/ a jest tego pełno. Nie ma tam głośnych lokali, dyskotek, klubów, za to jest spokój, szeroka plaża i wiele miejsc dla dzieci, takich jak Aquapark, park linowy, tramwaj wodny, rejsy zabytkowym statkiem i inne. Możecie też z tej strony wynająć apartamenty Odpowiedz Link Zgłoś