Dodaj do ulubionych

Portugalia

13.02.13, 23:43
Wybieramy sie do Portugalii we wrzesniu z 2 latka i babcia (babcia nie niezbyt mobilana). Chcielibysmy spedzic pare dni nam oceanem. Moze ktos podpowiedziec jakies miejsce, ktore wszystkich uszczesliwi? Bede wdzieczna za wszystkie sugestie.
Obserwuj wątek
    • anyaa Re: Portugalia 14.02.13, 10:08
      Polecam to miejsce:
      www.booking.com/hotel/pt/apartamentos-turisticos-coral-do-vau.pl.html#hash-blockdisplay1
      Apartamenty są naprawdę duże, wygodne i świetnie wyposażone, nad samym oceanem. Bardzo miło spędziliśmy tam czas w 2011 r., miejsce jest dość kameralne i spokojne, z piekną plażą, a jednocześnie blisko do znanych portugalskich atrakcji (polecam Zoomarine i Lagos).

--
      • mae24 Re: Portugalia 14.02.13, 21:13
        Wielkie dzieki, to rzeczywiscie przy samej plazy smile
        • wojtas144 Re: Portugalia 27.02.13, 11:51
          Całkiem niedawno szukając pomysłu na letnie wakacje w Portugalii wpadła mi ciekawa oferta nowego touroperatora z Poznania www.apartmentstravel.pl , co ciekawe oferują nie tylko zakwaterowanie ale też przelot samolotem i samochód do dyspozycji na miejscu. Złożyłem zapytanie odpowiedzieli bardzo szybko moim zdaniem jak na taki "pakiet" ceny mają przystępne, i wszystko wskazuję na to że wybiorę się w maju na wakacje do wymarzonej Portugalii właśnie z nimi smile Czekam tylko na określenie się dwóch przyjaciół czy jadą z moją rodzinką i ruszamy !!! smile
          • mae24 Re: Portugalia 27.02.13, 12:10
            Powodzenia, my nie lecimy z Polski, ale propozycje i tak sprawdze, bo samochod musimy wynajac.
            • wojtas144 Re: Portugalia 04.03.13, 09:54
              A do jakiego regionu się wybieracie ? Apartamenty czy jakiś hotel ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka