Dodaj do ulubionych

Poszukuję kempingu

03.04.13, 14:01
Całe dzieciństwo jeździłam z rodzicami pod namiot i postanowiłam młodym pokazać jak to jest- nie na długo, ale 4-5 dni chyba damy radę. Poszukuję więc kempingu- na Mazurach- z czystymi sanitariatami, placem zabaw,nad samym jeziorkiem i żeby można było zjeść obiad na miejscu lub w bliskiej okolicy, bo gotować nam się nie chce.

Obserwuj wątek
    • kasiaszara Re: Poszukuję kempingu 06.04.13, 10:50
      ja też szukam takiego cuda smile jest tego trochę, ale na Mazurach jakoś nie mogę znaleźć...
      • sloneczko403 Re: Poszukuję kempingu 07.04.13, 20:30
        kasiaszara napisała:

> ja też szukam takiego cuda smile jest tego trochę, ale na Mazurach jakoś nie mogę
        > znaleźć...

Witam, posiadam do wynajęcia kemping dla 4 osób w cenie 20 zł/osoba, dzieci do lat 3 bezpłatnie. Kemping znajduje się w przepięknej miejscowości Inulec na trasie Mikołajki-Mrągowo w odległości 100metrów znajduje się plaża nad jeziorem. Niestety nie świadczymy usługi żywieniowej, ale w odległości ok.2km znajdują się 2 restauracje i bar w których można zjeść bardzo smaczne potrawy w przystępnych cenach. Również posiadam pokoje do wynajęcia, jeśli chciałaby Pani skorzystać cena 30zł/osoba. Jest też możliwość rozpalenia ogniska, grilla oraz wypożyczenia kajaków. Informacje i rezerwacja pod numerem 506276799 bądź e-mail Pokoje.Inulec@wp.pl
        • kasiaszara Re: Poszukuję kempingu 08.04.13, 10:14
          kemping to znaczy przyczepę kempingową ? jeśli tak, to nie dla nas, my mamy własny namiot smile
    • sloneczko403 Re: Poszukuję kempingu 07.04.13, 20:29
      Witam, posiadam do wynajęcia kemping dla 4 osób w cenie 20 zł/osoba, dzieci do lat 3 bezpłatnie. Kemping znajduje się w przepięknej miejscowości Inulec na trasie Mikołajki-Mrągowo w odległości 100metrów znajduje się plaża nad jeziorem. Niestety nie świadczymy usługi żywieniowej, ale w odległości ok.2km znajdują się 2 restauracje i bar w których można zjeść bardzo smaczne potrawy w przystępnych cenach. Również posiadam pokoje do wynajęcia, jeśli chciałaby Pani skorzystać cena 30zł/osoba. Jest też możliwość rozpalenia ogniska, grilla oraz wypożyczenia kajaków. Informacje i rezerwacja pod numerem 506276799 bądź e-mail Pokoje.Inulec@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka