Dodaj do ulubionych

Hajduszoboszlo - baseny termalne -karnety

18.10.13, 10:04
zastanawiam się nad wakacjami w Hajduszoboszlo. Przeglądam cennik plażowy i wstępnie staram się obliczyć koszt pobytu. Moje pytanie dotyczy karnetów 7 dniowych, czy lepiej wykupić tańszy i korzystać z bazy gastronomicznej na terenie kompleksu czy jednak warto dopłacić do droższego karnetu i mieć dwa wejścia a dzięki temu jadać na mieście.
Obserwuj wątek
    • kasia_scarlett Re: Hajduszoboszlo - baseny termalne -karnety 21.10.13, 09:49
      Byłam w tym roku - wg mnie nie warto dopłacać za możliwość wychodzenia. na terenie basenów jest mnóstwo miejsc, gdzie można zjeść - przekrój cenowy od naleśników (pysznych!) po 3 zł/sztuka w budce po dwudaniowy obiad za ok. 40 zl w całkiem przyzwoitej restauracji. Pośrodku - frytki, placki, obiady barowe, salatki - do wyboru, do koloru.
      Ogólnie polecam na wakacje z młodszymi dziećmi - ja byłam z 7-ltaką i 3-letnimi bliźniakami i było super.
      • emma_me Re: Hajduszoboszlo - baseny termalne -karnety 21.10.13, 12:36
        bardzo dziękuję,
        wybieram się z przedszkolakami smile

• giokonda.it Re: Hajduszoboszlo - baseny termalne -karnety 21.10.13, 14:30
        Kasia a możesz polecić jakieś konkretne miejsce? Hotel?
        • kasia_scarlett Re: Hajduszoboszlo - baseny termalne -karnety 22.10.13, 22:23
          Myśmy mieszkali w hotelu Panorama. Ogólnie polecam, choć ma kilka minusów.
          Zalety:
          - apartament składał się z sypialni i części dziennej - w sypialni upchnęliśmy 2 łóżeczka turystyczne, więc wieczorem jak dzieciaki szły spać można było obejrzeć film i wypić winko
          - położony w oddaleniu od głównego deptaka, więc było cicho (przy deptaku co wieczór są dancingi, grają indianie, tańczą break-dancerzy itp - jak dla mnie jest zdecydowanie za głośno)
          - bardzo czysto - pokoje codziennie sprzątane
          - własny niewielki basen
          - podziemny garaż (dodatkowo płatny) - auto się nie nagrzewało
          Minusy:
          - monotonne posiłki
          - brak placu zabaw
          - zimna woda w basenie
          - dość wysoka cena - na pewno można znaleźć w Hajduszoboszlo znacznie tańsze noclegi. Ja się uparłam na noclegi z wyżywieniem stąd hotel, ale teraz wybrałabym tańszy pensjonat albo kwaterę prywatną i jadała co dzień w innej restauracji na mieście - cenowo wyszłoby podobnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka