edie70 10.01.14, 22:47 W tym roku wybór padł na Wicie (na 90%) Jeżeli ktoś z Was tam był , to może się podzieli swoimi wrażeniami, sprawdzonymi noclegami (2+1 ) ? Będę wdzięczna za każde info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bazylea1 Re: Wicie-Wasze opinie , warto ? 12.01.14, 17:17 Wicie to wiocha, w której nie ma nic ciekawego, składa się z 3 sklepów, 3 knajp i mnóstwa domków letniskowych. dla mnie brak typowych atrakcji to była zaleta plaża średnia, bywały kamienie i patyki ale za to niezbyt zatłoczona. a mieszkaliśmy tu, szczerze polecam: www.bryza.wicie.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
edie70 Re: Wicie- noclegi 12.01.14, 18:41 Nie szukam atrakcji więc pomyślałam po wakacjach w Ostrowie i Piaskach o Wiciu Lubie ciszę i sw spokój Spodobały mi się noclegi : willa Ewella domek w kratkę pod Dębem ewentualnie Coral może akurat ktoś był ww miejscach Odpowiedz Link Zgłoś
bazylea1 Re: Wicie- noclegi 13.01.14, 11:44 te apartamenty pod Dębem to jest samo 'centrum' tej wioski więc tam ciszy i spokoju nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
umichalska Re: Wicie- noclegi 13.01.14, 21:57 Wicie polecam. Miejscowość mała, ale można odpocząć. Mieszkaliśmy w Róży Wiatrów. Kwaterę też polecam. Wokół jest duży ogród, gdzie mogą biegać maluchy. Jest zadaszone miejsce na grilla. Do morza ok. 400m. Odpowiedz Link Zgłoś
wakacjelato2014 Re: Wicie- noclegi 10.10.14, 16:23 Wicie w tym roku bardzo się zmieniły. Całkowicie nowa ulica Morska I Plażowa. Nowe I atrakcyjne wejście na plażę. Nowy ogólno dostępny plac zabaw. Dla rodzin z dziećmi polecam apartamenty www.domballtycki.pl Odpowiedz Link Zgłoś