Dodaj do ulubionych

Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci

02.02.15, 14:18
Jaki polecacie , jeśli już jesteście po feriach i macie jakies opinie? My chcieliśmy się wybrać do Marine w Kołobrzegu Super hotel No ale z pieskiem nie przyjmują Rok wcześniej byliśmy w IKAR Plaza - polecam goraco- ale już drugi raz w to samo miejsce nie bardzo nam się widzi.
Obserwuj wątek
    • montegeo Re: Hotel z basenem i atrakacjami dla dzieci 27.02.15, 21:36
      w zeszłym roku otwarto w Ustce największy na polskim wybrzeżu 5* hotel z aquaparkiem - odkryjpomorze.pl/pokaz_obiekt-8-Hotel_Grand_Lubicz_Uzdrowisko_Ustka_luksusowe_SPA_nad_morzem_przy_plazy_aquapark_centrum_kuracyjne.html

W takim na przykład basenie solankowym można się swobodnie unosić na wodzie i nic nie robić, po prostu nic ...smile
    • magdadd Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 28.06.15, 21:59
      Jeśli może być w górach to ja polecam hotel w Szczyrku - hotel Elbrus. Z basem, placem zabaw i kącikiem zabaw. Sporo gier i puzzli można także wypożyczyć w recepcji. Sam Szczyrk i okolica fajna na wycieczki.
    • ilonka.89 Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 24.10.15, 00:16
      Polecam Mera SPA Hotel. Dla dzieci jest idealny. Mi akurat nie przeszkadza spędzanie wakacji w tym samym miejscu, więc na pewno wrócimy tam za rok wink
      • ilonka.89 Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 24.10.15, 00:16
        Hotel znajduje się w Sopocie
        • steffer Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 20.11.15, 23:11
          a macie już plany na zbliżające sięferie? na wyjazd z dziećmi polecam klimczok w beskidach - www.klimczok.pl/atrakcje/dla-rodzin-z-dziecmi - bardzo dobra i zróżnicowana oferta dla dzieci, chętnie tutaj wracają
    • tereskati65 Hotel Neptun w Łebie 20.11.15, 21:59
      Jeśli szukasz czegoś wyjątkowego to szczerze polecam Hotel Neptun w Łebie - znajdziesz ich na
      ototurysta.pl/nocleg/Hotel-Neptun/303.
      Świetne miejsce smile zamek tuż przy plaży z basenem i prywatną plażą smile
      A śniadania zjecie w restauracji z widokiem...

Szczerze polecam..
      Jeśli Cię to nie przekonało, możesz zawsze zlecić ludziom z ototurysta.pl - kiedyś skorzystałam i bardzo ciekawy plan mi zrobili, za niewielkie pieniądze. A ja mogłam skorzystać z kosmetyczki zamiast szukać w tym internetowym młynie...
    • stolberg Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 30.01.16, 20:11
      Polecam Holiday Camping Lazy
    • monika_78_12 Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 09.05.17, 11:54
      ja polecam hotel na poludniu Polski, który ma duzo atrakcji dla dzieci - nazywa się Bacówka Radawa i znajduje się niedaleko Rzeszowa, ma tez swietne zabiego spa i mega smaczną kuchnię
    • monict1 Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 04.06.17, 17:22
      Polecam apartamenty nad morzem: www.swiatwkolorzeblond.com/2017/05/luksusowe-apartamenty-nad-batykiem.html
    • intopassion.com Re: Hotel z basnem i atrkacjami dla dzieci 11.07.17, 15:06
      boski jest Tiffi właśnie wróciliśmy www.youtube.com/watch?v=6hmCXCES3_c na naszym blogu jest też recenzja hotelu i informacje co nam się podobało z punktu widzenia dziecka, poza tym wzgórza dylewskie zarówno na wakacje i ferie intopassion.pl/rodzinny-weekend-hotel-spa-dr-irena-eris-wzgorza-dylewskie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka