miss_sunday 17.05.15, 13:20 Czy możecie polecić jakiś fajny hotel z atrakcjami dla 5 latki? (Mini klub, plac zabaw). Zależy nam tez zeby hotel był w miarę nowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
una_mujer Re: Fuertaventura, który hotel? 19.05.15, 09:02 www.tripadvisor.com Nie ma lepszej strony z ocenami hoteli. Możesz wyszukiwać po kryteriach. Jeżeli słabo mówisz po angielsku, to strona ma opcję tłumaczenia maszynowego (wiem, można to włączyć wszędzie, ale na TA jest to bardzo łatwe) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_sunday Re: Fuertaventura, który hotel? 19.05.15, 15:45 Wiem, wiem. Szukam od 2 tygodnie. Na każdym z portali pojawiają się niestety skrajnie różne opinie i ciężko mi się zdecydować. Wolałabym poznać zdanie jakiegoś polskiego rodzica który był w danym hotelu z dzieckiem. Inaczej ocenia hotel 22 latek który jedzie się pobawić, inaczej rodzic dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
anuusia_80 Re: Fuertaventura, który hotel? 20.05.15, 10:33 wczoraj był podobny post, polecam h10 tindaya, fajne animacje (niemiecki i angielski) bylismy w styczniu, pycha jedzenie, 2 place zabaw, przy plaży, dobry punkt wypadowy, żeby pojeździć i pozwiedzać. Odpowiedz Link Zgłoś